Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

VW Golf de offroad(nu chiar) -Oare merita banii?

davidco_m

Postări Recomandate

Salut

Cum nu pot deschide nici un thread in rubrica Masini de pe net am zis sa intreb aici daca masina de mai jos merita banii sau o cunoaste careva ?

http://photos02.otomoto.pl/photos/original/C19/40/68/C19406857_2.jpg

http://photos02.otomoto.pl/photos/original/C19/40/68/C19406857_4.jpg

Pret:

4,000 EUR (Brut)

pret negociabil

Caroserie:

Off-road

Fabricatie:

1992

Rulaj:

170,000 km

Transmisie:

manuala

Putere:

69 CP (51 kW)

Cilindree:

1600 cm³

Norma Euro:

non-euro

Combustibil:

diesel

Culoare:

verde-metalizat

Numari de usi:

4/5

Tara de origine:

Germania

Tara inmatricularii:

Romania

Dotari:

4WD, jante aliaj, inchidere centralizata, radio/CD, servo directie, proiectoare ceata, cadru de protectie, diferential blocabil

Informatii suplimentare:

primul proprietar, fara accident

Descrierea vehiculului:

Autoturismul este recent recarosat, nu necesita taxa de prima inmatriculare, asemenea modele doar 5000 in lume, merita vazut, 1.6TD.

Consum :5-6L/100km

''invingeti-va teama ''
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: VW Golf de offroad(nu chiar) -Oare merita banii?

Pentru off-road soft merge perfect. Nu are reductor deasta te limiteaza la off mai soft.

Trebuie sa aibe toate cauciucurile la fel pentru ca e sensibila la transmisie.

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

La vremea lui se numea Golf cross-country si a fost extrem de laudat.Dupa cum se vede e doar un Golf dar ridicat,iar numele iti spune si destinatia un offroad extraorsinar de soft.Dupa cum spuneau si colegii in nici un caz nu merita banii astia ca la vechimea pe care o are de cind a fost produsa nici macar la masina de epoca nu poti sa o incadrezi.:ha:

Link spre comentariu

Salut

Cum nu pot deschide nici un thread in rubrica Masini de pe net am zis sa intreb aici daca masina de mai jos merita banii sau o cunoaste careva ?

Putere:

69 CP (51 kW)

...

Norma Euro:

non-euro

...

Tara inmatricularii:

Romania

...

Autoturismul este recent recarosat, nu necesita taxa de prima inmatriculare

Adica 4000 de euro un auto neinmatriculat (la care vanzatorul spune ca nu trebuie taxa de prima inmatriculare :banana ... rad de nu mai pot, de aia nu are el numere definitive si are numere rosii, ca i-a fost rusine sa o inmatriculeze pe gratis) fara reductor, de 69 de cai???

Vrei sincer sincer sa iti spun parerea mea? Nu cred. :x

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

Buna ziua !

Cross Country e de gasit doar la Volvo. Masina din poza este cel mai pur Golf II Country. Si nu, nu merita banii.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

La banii aia iei Pajero meu gata inmatriculat si "tunat" si iti raman si bani de un golf 2 1.6 D 2WD. :wink:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Tocmai ce-a ofertat cosmacatalin o astfel de masina......1500 euro...inmatriculata.......dar mie si suma asta mi se pare mult, no offence.....

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64481-Cumpar-4x4-1500-euro&p=713138&viewfull=1#post713138

Link spre comentariu

@Astral

Daca era 4x4 cred ca o luam :)

De fapt, tu ce cauti : un 4x4 veritabil sau o struto-camila ? Ca nu prea inteleg de ce sa dai fie si 1500 euro pe o astfel de masina.......

Link spre comentariu

De fapt, tu ce cauti : un 4x4 veritabil sau o struto-camila ? Ca nu prea inteleg de ce sa dai fie si 1500 euro pe o astfel de masina.......

cam asa ceva :br

Sincer sa fiu mi-as dori un Patrol,Toyota sau Pajero! DAR ma sperie impozitele pe motoarele astea mari si consumul mare (asa mi se pare mie)

Masina ar fi folosita in general la pescuit si eventual pe drumuri forestiere!Dupa cum se stie pesti mai sunt doar in locuri greu accesibile:ti sau in pescarie

@geologu79 am vazut anuntul dar am o retinere dincauza motorul de 3.0 (benzina presupun?)

''invingeti-va teama ''
Link spre comentariu

@davidco_m.. da e de 3000 si e benzina....dar exista un dar... ceea ce mie nu mi-a convenit poate tie iti va fi pe plac: nu exista fiscal pt aceasta masina si deci poti circula fara sa platesti impozit (acesta merge pe numele proprietarului din acte)

Fara 4x4 acu'
Link spre comentariu

La pajero cu 2.4 td, e 780 ron/an impozitul si rca 480/an pe pensionar, iar consumul e de 10% mixt, sau 4 litri pe ora in teren mediu.

La 2.5 td e aproape 1000 ron impozitul si creste proportional. Daca vrei economie la bani putini, poti cumpara un aro 10 pe gpl...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Masina isi merita banii! daca te uiti pe site-urile de afara, preturile se duc si mai sus.

Nu are valeitati de off-road. Este un hybrid rar, a carui valoare nu va scade niciodata, doar va creste. Este o masina pe care o cumperi pentru restaurare, fiind un exemplar foarte rar.

Deci, pentru ce ai tu nevoie, NU!

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

c.............

Masina ar fi folosita in general la pescuit si eventual pe drumuri forestiere!Dupa cum se stie pesti mai sunt doar in locuri greu accesibile:ti sau in pescarie

..........

Si atunci de ce nu te orientezi la o Vitara ? In 4000 iti gasesti una chiar buna !

Link spre comentariu

Dane , masina i-a picat cu tronc , numai pe aia o vede :wink:

dap

Astral nu stiu de ce nu-mi inspira incredere vitara

Este una cu 2 locuri(in Oradea) care nu a facut offroad (fara rugina ,interior frumos,cu hardtop) la 3000 dar nus de ce nu ma atrage,zicea o cunostinta ca cedeaza usor sistemul 4x4

offtopic se poate pune inca 2 locuri ulterior?

''invingeti-va teama ''
Link spre comentariu

Eu am avut destul de mult timp un Golf Country http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58759-Istoria-Tractozaurului si pot sa-ti spun ca imi pare si acum rau ca l-am dat (am luat pe el 6500 euro :wink:)

O masina deosebita, rara (s-au fabricat doar vreo 7000 de bucati), foarte rezistenta, abila atat in teren cat si pe sosea (pe autostrada din 170 km/h nu o lasam :grin:) , piesa ce mai!

Mai multe informatii gasesti aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58759-Istoria-Tractozaurului/page4 a fost singurul Golf Country care a aparut in 4WDrive...

Daca ti s-a pus pata pe ea si ai banii, IA-O! :br:h5

Link spre comentariu

Masina e FOARTE rara,si daca mai merge si 4X4 e si mai rara.. Stiam ca sunt undeva la 5000 euro acum vreo cativa ani.La BG am mai vazut vreo 2,dar aveau cardanul scos (ambele)

Masina merita banii.Acum depinde si cat iti e de utila,sau daca iti permiti un moft de 4000 eur(fara sa-ti fie utila)

Si grija mare la acte,ca daca mai e si o TAXA inca pe atat, vorba colegilor,mai bine iti iei altceva.

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

Inca nu m-am hotarat

Nevasta vrea neaparat golf V sau duster :x

Cam indecisa. Daca vrei sa impaci si nevasta si sa faci putin off-road. De fapt chiar mai mult ca Duster-ul se da in campionat la open, alege Duster.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare