Tractozaur Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: VW Golf de offroad(nu chiar) -Oare merita banii? Daca sotia e cea din avatar :grin: eu zic sa-i dai ascultare... :wink::ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: VW Golf de offroad(nu chiar) -Oare merita banii? Daca e in stare buna, nu are nevoie de reparatii serioase si nu te costa mult actele merita sa o iei. Mie imi place foarte mult masina. Pe de alta parte insa si o Vitara merita banii aia, dar nu aia cu hard top, ia una full-metal-top. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Iulie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: VW Golf de offroad(nu chiar) -Oare merita banii? Daca sotia e cea din avatar :grin: eu zic sa-i dai ascultare... :wink::ha: As vrea eu dar nu-i :grin: ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: VW Golf de offroad(nu chiar) -Oare merita banii? Pai :grin: atunci, nu ne faci si nou cunostinta :wink: cu fata din avatar? :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: VW Golf de offroad(nu chiar) -Oare merita banii? O masina sa-i rupi ficatii pe coclauri la bani putini gasesti pe toate drumurile (samuraiuri, vitare sau mai stiu eu ce atv-uri) dar Golful asta e mai exclusivist decat un BMW; golf 5 si passat au toti "ciudatii". E o raritate si e din vremea cand Vw inca facea Masini. As lua-o io, da` mie frica sa-i zic femei ca mai vreau o troaca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: VW Golf de offroad(nu chiar) -Oare merita banii? Da un model frumos,dar destul de vechi.Un prieten a avut un asemenea exemplar acum multi ani,piele,electric, a/c,verde met inchis...la vandut deoarece cutia i sa spart de doua ori.Merita...dar totusi sunt 4000 de e..:f2 Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate