Guest costinell Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Am o problema: am vindut masina unui "prieten" care tot amina sa o treaca la financiar de vreuna an, implicit nu am facut nici acte cu el "ca nu are timp". Mai plateste din cind in cind impozitul, dar il plateste tirziu si cu penalizari si tot lui i se pare ca nu e impozitul corect si mai nou bate apropouri ca e mai mare decit ar trebui, de parca il calculez eu !!! Nesimtirea la romani! Vreau sa scot masina de la impozit astfel incit daca fac vreodata acte cu el sa plateasca din urma, daca nu fac acte, macar nu ramin cu ea la financiar... Se poate? M-ar ajuta orice sugestie. As vrea chiar si sa o radiez dar i-am adt cartea si certificatul, si nu am nici o copie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Re: Cum scot masina de la impozit? Adica tu ti-ai vandut masina si inca e pe rolul tau fiscal ? Stiu ca se poate scoate de pe rolul fiscal doar in baza contractului de vanzare-cumparare........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALPINA Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Re: Cum scot masina de la impozit? Se scoate daca detii:act vanzare-cumparare,xerox de pe cartea de identitate,xerox buletin(al tau) si fisa de inmatriculare(se completeaza odata cu contractul) NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Re: Cum scot masina de la impozit? Costinele, Te duci la financiar cu o ciocolata ...si o rogi pe doamna aia sa-ti dea o copie du CIV (ca sigur are) asta ptr ca nu ai avut inspiratia sa iti faci macar una. . Pe baza acelei copii faci contract de v/c cu cumparatorul, fisa si completezi o cerere de scoatere din evidenta cu data care ai instrainat-o. O sa platesti o amenda ptr nedeclarare la timp DAR va fi mult mai mica decat impozitul. Il suni pe cumparator ii dai fisa cu scoaterea si certificatul de atestare fiscala ...dupa care nu prea te mai intereseaza ... :wink: Chiar daca asta nu se va duce sa o inscrie si sa o radieze ...copia de contract care o sa o ai in urma vanzarii o sa te exonoreze de amenzi, taxa samd ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
danyel Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Re: Cum scot masina de la impozit? Daca tot nu ai facut contract de vanzare cumparare nu crezi ca ar merita sa-ti iei masina inapoi? Considera banii primiti din vanzarea ei chirie si taxele pe care le datorezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Re: Cum scot masina de la impozit? Tiganii poti face multe ... dar nu cred ca e cazul ... Se doreste din cate am vazut doar radierea ei FISCAL si atat! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin_cars Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Re: Cum scot masina de la impozit? Desi tardiv, sper totusi ca s-a rezolvat radierea, dar mai trebuia si copia de buletin a cumparatorului. Ca sa nu mai spun ca depinde si de primaria la care se face radierea, pt ca legal se radiaza doar in baza unui certificat de radiere, dar in cele mai multe cazuri merge cu contract si copie buletin cumparator(da-i Doamne sa mearga cat mai mult asa, la mine la primarie am trecut prin ambele faze de 2 ori in 6 ani) :wink: Vand 2 perechi jante tabla 15" 6x139,7 :gr1 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86455-vand-2-perechi-jante-tabla-15-quot-6x139-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts