mugur1973 Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Salut, numele meu este Mugur, sunt din Radauti - Suceava, in timpul liber pretind ca sunt pescar, dar si calator prin tot felul de locuri frumoase. Am un L 200 din 2008 pe care uneori il mai si indoi Cu respect si ne mai auzim.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Superbaaaa... Si rosieeee....vreau si eu ...doua . Aaaa , si bine ai venit . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bestiala masinuta ta!! Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Mitsubishi L200 - frumos foc ! Bine ai venit ! Mi-am permis sa fac din postarea ta de la Prezentarea membrilor un topic dedicat masinii tale pentru ca intr-adevar foarte frumoasa si ca sa ai posibilitatea sa pui aici mai multe poze si eventual detalii : vad ca ai anvelope tip Simex pe ea. Ce marime ti-a intrat ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Mitsubishi L200 - frumos foc ! In afara de troliu si gume, are alte "imbunatatiri" ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantera0224 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Mitsubishi L200 - frumos foc ! super masinuta, sa o stapanesti sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PietriJero Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Mitsubishi L200 - frumos foc ! Bine ai venit! Si la cat mai multe si frumoase drumetii! Tel: 0724998458 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kwt9199 Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Mitsubishi L200 - frumos foc ! Super faina "jucaria" ,arata excelent! S-o stapanesti sanatos si sa aveti parte de drumuri faine... impreuna. Mai multe :ft te rog! L 200 , 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pintilie Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Mitsubishi L200 - frumos foc ! Ce i frumos i frumos,cand ma fac mare imi cumpar si io una,deocamdata cu bunica ei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csb Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Mitsubishi L200 - frumos foc ! Frumoasa FOC !!! Vrem poze !!! CSB Mitsubishi Pajero 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate