Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesiri lacul vulturilor duminica 10.iulie.2011

b67lck

Postări Recomandate

Iesiri lacul vulturilor maine(10.iulie.2011)

Traseu cerasu-slon-tabla butii-lacul vulturilor

Traseu este usor

Cine vrea sa vina este primit

Mitsubishi L200 <>2005

hyundai accent 1.5 crdi 110 cp

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: iesiri lacul vulturilor duminica 10.iulie.2011

I'm in - unde si la ce ora ne intilnim miine dimineata ?

sper sa se fi uscat cit de cit , sunt cu AT-uri ... dar am o sufa zdravana :)

Tot Samuraiul ' ii cel mai tare
Link spre comentariu

cam cit dureaza coborirea tabla butii-lac? e prin padure? spui ca e usor? intoarcerea pe unde? multumesc!

Link spre comentariu

cam cit dureaza coborirea tabla butii-lac? e prin padure? spui ca e usor? intoarcerea pe unde? multumesc!

Eu nu stiu urcarea prin slon, as prefera sa merg prima data cu cineva care stie pe unde

La Tabla Butii am mai fost, insa pe drumul pe care ar trbui sa mergem miine catre Lacul Vulturilor

cred ca in 1.5-2h poti sa ajungi de la Tabla Butii la lac. Sunt vre-o 500m de coborare prin padure care arata mai nasol daca e foarte ud ... dar se poate si urca poate acolo cu AT-uri ...

Per total, traseul e chiar lejer, doar sa nu fi aparut vre-o balta mai mare in drum :))

Link spre comentariu

salut kali! eu am urcat acum trei saptamini cu subaru forester prin slon. nici eu nu aveam habar dar am intrebat satenii si m-am descurcat,nu e deloc greu.problema e ca eu pot pleca in jur de 8.30 din bucuresti,fac o scurta escala la ploiesti sa o iau si pe maica-mea,mai opresc 10-15 minute inainte de valeni ca sa dezmortesc copiii,asa ca nu stiu cind ajung exact in slon si nu vreau sa incurc pe nimeni.eu as dori ca de la tabla butii sa cobor prin pasul boncuta in poiana stinei-e superba,mare,pustie,umbra,izvor. e locul perfect pt repaus si relaxare.

Link spre comentariu

Eu nu stiu urcarea prin slon, as prefera sa merg prima data cu cineva care stie pe unde

La Tabla Butii am mai fost, insa pe drumul pe care ar trbui sa mergem miine catre Lacul Vulturilor

cred ca in 1.5-2h poti sa ajungi de la Tabla Butii la lac. Sunt vre-o 500m de coborare prin padure care arata mai nasol daca e foarte ud ... dar se poate si urca poate acolo cu AT-uri ...

Per total, traseul e chiar lejer, doar sa nu fi aparut vre-o balta mai mare in drum :))

Pe unde cobori tu 500m si dai de lac??:ha1:ha1

p.s. Mai pune cateva ore la numaratoare :ha1

Link spre comentariu

Pe unde cobori tu 500m si dai de lac??:ha1:ha1

p.s. Mai pune cateva ore la numaratoare :ha1

n-am zis ca dai de lac ... doar ca aia 500m sunt mai nasoli :)

nu pun citeva ore, intre timp am invatat sa merg si fara reductor pe teren :banana - data trecuta eram la prima iesire pe teren ever :uameni

Link spre comentariu

deci e drum de citeva ore bune coborirea spre lac! cred ca ramin la varianta initiala-coborire de la monument in poiana stinei. lacul vulturilor poate sa mai astepte.plec destul de tirziu din bucuresti si nu cred ca e timp...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare