semaca Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 (editat) Dupa ce, intempestiv, am sacrificat Samuraiul Kamicazian pe taramuri oltene, la fel de intempestiv m-am suit in primul avion spre Koln. Dupa ce am luat o mare plasa cu un arab (Matrix Automobile din Euskirchen- dirty mother fuckers!!! :dr3 ...:fr2....:ps....:hm ) care voia sa-mi vanda un cotet, am ajuns la Munchen, la un romanas de-al nostru si apoi cu el in Austria, unde am gasit aceasta minunata masina. Are ici, colo, ceva rugina, este autoutilitara, are 157000 km, an de fabricatie 1994, iar motorul de 3 litri este fenomenal...cu un cuplu absolut nesimtit !!! span maxim pe autostrada 160km/h si parca s-ar mai fi dus.....:ooo Vreau s-o folosesc mai mult de tura si prietenesti ...eventual la standard sau...la open dar mai cu grija.:grin: Fiind autoutilitara, nu stiu ce costuri ar implica inmatricularea pe Romania, ca atare; oare ce euro o fi? Prioritati: troliu, cauciucuri...probabil MT, poate ceva inaltare, combaterea ruginei, rollbar de fabrica (cine are de la dezmembrat...sa zica!) Cam asta ar fi! Sa ne vedem ...unde vrea cardanul nostru...eventual pe podium !!! (ca si copilot!!!:grin:) LE: luata din curte de la om, dar cu adaosul dealerului....pretul a fost de 3500 euro. Editat Iulie 9, 2011 de semaca 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Asa da coane Semaca !!! Ai ajuns in tabara alora cu masini de care trebuie !!! S-o stapanesti la maxim !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Spre disperarea ta maxima ...eu te felicit primu (dupa Astralu Supersonicu', bineinteles...:ha:)...sa o stapanesti sanatos, si sa o uzi sa nu crape rugina pe ea ...Si daca ma mai injuri aiurea...sa-ti crape cardanu-n doua cand te-oi crede mai tare in el...:)) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! felicitari pentru achizitie!!!!:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! S-a terminat smecheria. Felicitari nenea Semaca si sa mi-o dai si mie o tura sa vad cum merge Toyota. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Semaca , stii reclama aia de la o firma de pompe funebre? "Faci ce faci, tot la noi ajungi!" Asa sunt multi. Fac ce fac si tot la Toyota ajung. :grin: Sa te poarte sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Pai... asta nu e cotet? cum adica "vroia sa iti vanda..."? Vad ca ti l-a vandut! :banana Sa iti traiasca cotetutilitarul, fara probleme si sa te poarte numai in succesuri!! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Kinder! nu te lua de Toyotica lui ca o sa copilotezi din bena. Adevarul ca este un "grandcotet ruginit si negru":ha::ha::ha: Sa-l stapinesti sanatos si vino cu el repede sa-i facem "buzele" Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! So stapanesti sanatos, vad ca ai descoperit cuplu la toyota:h5spinteca MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Sa o stapanesti sanatos !!!! Super bun pretul !!! Cit de rugina nu te stresa,toate au la anul asta de fabricatie !!!!:br FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 (editat) Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Multumesc tuturor pentru urarile de dreapta si indelungata folosinta a semacruiserului! Va tin la curent cu ce o sa-i practic. @yonutz: sper sa nu-mi crape cardanu-n doua taman cand o sa te afli tu, cu proxima ocazie, in dreptul lui!!!:ha::ha::ha: Pentru asta, presimt ca o sa ud acaretu' foarte corespunzator! Iti multumesc pentru gandul bun! @schultz:...te mariti astazi....ca altel o puneai de-o cumetrie cu ...cardanu' meu!!! (unde este emoticonul ala cu placinta...imi placea asa de mult...:grin:) Editat Iulie 10, 2011 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuner Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! S-o stapanesti sanatos con SEMAKA, ne-am vazut la Buzioru, m-ai ajutat enorm cu copiii, Aurel:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! alo domnii.... reclama aia ...e la noi in BV la o firma de pompe funebre :grin::grin::grin: Semaca...sa-ti traiasca utilajul...fara reparatii majore :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Bine ai venit in CLUB:2dr. Sa o stapanesti sanatos si la multe noroaie:banana 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! sa o noroiesti sanatos ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Milan Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Hai noroc si sa-ti traiasca.Frumoasa masina.Mergi la RAR fa-ti cartea,vei primi poluare euro2,si avand in vedere ca este utilitara ai taxa de 10 ori mai mica.5 sau 6 sute euro.Apoi impozit mic,totul ok.Bafta.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! frumoasa masina. sa o stapanesti sanatos. spor la preparat.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! sa te poarte sanatos ,dar interesant ar fi cum semakruiseru cu semakanpiloten si filipkopilaten castiga iar in fata lui toyotacirapen,cred ca ii mai plesneste o arcada :ha: no ofence inca o data felicitari ptr achizitie:h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! felicitari pt achizitie,sa o stapanesti sanatos si fara evenimente majore:x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Prima iesire in teren......inaugurarea de la Agnita........ Sa-ti fie de bine coane Semaca ! :h5 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64230-Free-Spirits-Ride-Agnita-2011&p=726147&viewfull=1#post726147 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Semaco. ce te mai pupa si imbratiseaza toiotistii !!!!!!!!! Bucura-te acum, pana la prima iesire. Noi, Patrolistii........... vorba ceea ........ti-am pregatit un loc la noi in celula......:ha::ha::ha: Vei fi dezamagit si de asta !!!! Doar Patrolul te va satisface !!!!!:banana Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! ... Doar Patrolul te va satisface !!!!!:banana Iarta-l Semaca ca nu stie ce zice. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Legendarul Landcruiser a primit o binemeritata inaltare cu 5 cm, courtesy of Drujba ( arcuri OME si amortizoare Ironman cu "spume") executata magistral in batatura lui Nasu' Mare, motiv pentru care le multumesc foarte mult pentru prietenia ...si rabdarea ce mi-au acordat-o!!! :grin::grin::grin: Aceeasi legenda a primit si o atat de necesara primenire la fata (tinichigerie, vopsea) dupa scurtele dar totodata intensele mele iesiri in decorul dur si vitreg , care ne inconjoara atunci cand offroadim: pomi prost plantati, bolovani perfizi care apar cand nu te astepti, ravene onctuoase care nu vor decat sa te taraie pe-o parte ...etc, etc... Ahhh, si ce e mai important....a primit buletin de Bucuresti!!! Se pregatesc bara fata/ spate/ praguri cat mai simple si robuste. Exemplific noul look al Legendarului cu ceva imagistica: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Ce marime sunt gumele? De ce ai mers pe Mt-uri si nu pe Simex-uri? :tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Ce marime sunt gumele? De ce ai mers pe Mt-uri si nu pe Simex-uri? :tk A imbatranit....a vandut IMS-ul, apoi a vandut Samurai-ul, apoi si-a luat masina "mai de familie"......:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate