RZV Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Frumushel rau .S-a aclimatizat la Bucuresti,impozit mic, sa fie sanatos. Acuma sa te vedem cit te tine cumintenia.....pina la Luana?:ha::ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! @baghy: MT-urile sunt perfecte pentru ce doresc eu in acest moment de la aceasta masina...ture, expeditii, prietenesti si ....umanitare:grin: desi, chiar si o prieteneasca se poate transforma , voit sau nu ...intr-o iesire cu accente de extrem:grin:. MT-urile sunt un pic peste 32'' si ceva imi spune ca voi pandi, totusi, neste simexuri pe 33":grin: ...pentru umanitarele mai hard!!!:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Cu ocazia unor mici lucrari de intretinere, care s-au transformat intr-unele mai mari (coroana, pinion, rulmenti grup spate...), am fost obligat, sa ma obisnuiesc cu preturile pieselor de Toyota...:sh2 . Mai trebuie sa-i umblu la MRL-urile electrice, care sunt blocate pe cuplat si sa-i schimb bucsile la bratele spate (am avut noroc sa gasesc astazi la Al-Padrino cu 50 roni bucata!!! ...Toyota original 180 roni bucata, pret cu care nu am putut sa ma aclimatizez...:grin:) . Daca a facut cineva modificarea cu MRL-uri manuale...as aprecia la cote alarmante informatia!!! Cu ocazia acestor lucrari, la atelierele tupariene, aka Dojo Motor Sport, Toyo al meu si-a redefinit look-ul cu o binevenita bara de fata, simpla si robusta, de care sunt absolut incantat!!! A primit si doua proiectoare pe leduri tip spot. Asa arata acum legendarul Land Cruiser: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Misto gagica :). Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! ,,Daca a facut cineva modificarea cu MRL-uri manuale...as aprecia la cote alarmante informatia!!! Semaca, eu am schimbat la a mea, vezi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42753-Probleme-MRL-uri-la-LJ73, poate te ajuta la ceva :h5 http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! ce masina si-a tras doctoru`..... ptiu sa nu o deochi tare faina, asa faina ca aproape nici nu ma deranjeaza stema aia cu cercuri si fara scris din fata :grin: oricum, ca si recomandare, cea mai tare preschimbare a unor cauciucuri MT in extrem, nu e cu alte randuri de gume, ci cu montarea unor lanturi forestiere tip scarita pe toate cele 4 roti. Nu se exista ceva mai bun atunci cand situatia este foarte maro. Upgradarea se face dupa caz, cand se considera necesar si sunt mai rare reprosurile... mi-a fost lene, nu am schimbat rotile si uite frate ce urcare/coborare. Iar investitia o data in viata, nu o data la 2 sezoane, cand nu esti chiar sigur ca merita efortul...tot poti sa le ai in masina, chiar daca nu le pui. Eu recomand maxim la o masina de tura si interventii cu viata lunga pe drum si putina pe teren. Daca ai masina de concurs sau o tii numai sa te dai o data la saptamana..si atunci hard, normal ca pui numai simex pe ea...dar la mine nu e cazul si se pare ca nici aici forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! @buhu: m-am dus la topicul tau si...l-am resuscitat!!!:grin: @soimu: multam de aprecieri! PS: cum zici ca arata lanturile alea "scarita"??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! pana ajung la maisna sa fac poze... asa arata asa se descurca in zapada asa pe noroi lipicios forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!! Ce bine arata masina! Imi place bara, e frumos finisata! Felicitari Semaca! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate