Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!!

semaca

Postări Recomandate

Re: Semacruiser ...KZJ 73 ...dreamcruiser!!!

Frumushel rau .S-a aclimatizat la Bucuresti,impozit mic, sa fie sanatos.

Acuma sa te vedem cit te tine cumintenia.....pina la Luana?:ha::ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@baghy: MT-urile sunt perfecte pentru ce doresc eu in acest moment de la aceasta masina...ture, expeditii, prietenesti si ....umanitare:grin: desi, chiar si o prieteneasca se poate transforma , voit sau nu ...intr-o iesire cu accente de extrem:grin:. MT-urile sunt un pic peste 32'' si ceva imi spune ca voi pandi, totusi, neste simexuri pe 33":grin: ...pentru umanitarele mai hard!!!:ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Cu ocazia unor mici lucrari de intretinere, care s-au transformat intr-unele mai mari (coroana, pinion, rulmenti grup spate...), am fost obligat, sa ma obisnuiesc cu preturile pieselor de Toyota...:sh2 . Mai trebuie sa-i umblu la MRL-urile electrice, care sunt blocate pe cuplat si sa-i schimb bucsile la bratele spate (am avut noroc sa gasesc astazi la Al-Padrino cu 50 roni bucata!!! ...Toyota original 180 roni bucata, pret cu care nu am putut sa ma aclimatizez...:grin:) . Daca a facut cineva modificarea cu MRL-uri manuale...as aprecia la cote alarmante informatia!!!

Cu ocazia acestor lucrari, la atelierele tupariene, aka Dojo Motor Sport, Toyo al meu si-a redefinit look-ul cu o binevenita bara de fata, simpla si robusta, de care sunt absolut incantat!!! A primit si doua proiectoare pe leduri tip spot. Asa arata acum legendarul Land Cruiser:

DSC07604.JPG.fe2b8c61886c1dd44c5a4122f110d472.JPGDSC07603.JPG.3588d277a6fc370a8d974379b3bd8df6.JPGDSC07607.JPG.4d8dd665c9295c7c0295523079ff5fa0.JPG

DSC07605.JPG.d918155c3cf6efd6ac50d0b417000b71.JPG

DSC07606.JPG.246ef2816a952b98c4cb4a6fc3f1b9f1.JPG

DSC07608.JPG.2763e822e883b1c0cad301e8050e8c5e.JPG

Membru Club T44

Link spre comentariu

,,Daca a facut cineva modificarea cu MRL-uri manuale...as aprecia la cote alarmante informatia!!!

Semaca, eu am schimbat la a mea, vezi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?42753-Probleme-MRL-uri-la-LJ73, poate te ajuta la ceva :h5

Link spre comentariu

ce masina si-a tras doctoru`.....

ptiu sa nu o deochi

tare faina, asa faina ca aproape nici nu ma deranjeaza stema aia cu cercuri si fara scris din fata :grin:

oricum, ca si recomandare, cea mai tare preschimbare a unor cauciucuri MT in extrem, nu e cu alte randuri de gume, ci cu montarea unor lanturi forestiere tip scarita pe toate cele 4 roti.

Nu se exista ceva mai bun atunci cand situatia este foarte maro.

Upgradarea se face dupa caz, cand se considera necesar si sunt mai rare reprosurile... mi-a fost lene, nu am schimbat rotile si uite frate ce urcare/coborare.

Iar investitia o data in viata, nu o data la 2 sezoane, cand nu esti chiar sigur ca merita efortul...tot poti sa le ai in masina, chiar daca nu le pui.

Eu recomand maxim la o masina de tura si interventii cu viata lunga pe drum si putina pe teren.

Daca ai masina de concurs sau o tii numai sa te dai o data la saptamana..si atunci hard, normal ca pui numai simex pe ea...dar la mine nu e cazul si se pare ca nici aici

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

@buhu: m-am dus la topicul tau si...l-am resuscitat!!!:grin:

@soimu: multam de aprecieri! PS: cum zici ca arata lanturile alea "scarita"???

Membru Club T44

Link spre comentariu

pana ajung la maisna sa fac poze...

asa arata

asa se descurca in zapada

asa pe noroi lipicios

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare