dansoare Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 salut! am auzit ca zona din apropierea orasului tirgoviste e foarte frumoasa-dealuri,paduri-si propice off-road-ului. ocnita-gura ocnitei-cricovu dulce-razvad-gorgota.poate descrie cineva trasee soft-medii? de exemplu pe harta rutiera cartographia este figurat un drum de pamint intre cricovu dulce-gura ocnitei.multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adutzutgv Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: traseu off-road zona tirgoviste salut! am auzit ca zona din apropierea orasului tirgoviste e foarte frumoasa-dealuri,paduri-si propice off-road-ului. ocnita-gura ocnitei-cricovu dulce-razvad-gorgota.poate descrie cineva trasee soft-medii? de exemplu pe harta rutiera cartographia este figurat un drum de pamint intre cricovu dulce-gura ocnitei.multumesc! salut. zona este frumoasa, dealuri, paduri. ma duc pe la razvad la tara, dealurile nu sunt cine stie ce la razvad, sa nu mai zic de paduri, care sunt taiate in draci.la gorgota sunt dealurile mai maricele si padurile mai dese, traseu usor spre mediu, cred, cel putin din punct de vedere a unui pieton, nu am masina si nici nu ma pricep la off-road. ma fascineaza totusi :P daca vrei sa faci traseu prin zona, as dori sa te asist. sunt fotograf profesionist , in mod sigur ar iesi niste fotografii faine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: traseu off-road zona tirgoviste Sunt foarte multe trasee, dar din pacate foarte inguste. La Razvad cred ca mai este traseul de la concursul din 2010. La clasa auto au fost participanti si din Club 4x4. Dar zona este predilecta pt. moto si ATV. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adutzutgv Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: traseu off-road zona tirgoviste Sunt foarte multe trasee, dar din pacate foarte inguste. La Razvad cred ca mai este traseul de la concursul din 2010. La clasa auto au fost participanti si din Club 4x4. Dar zona este predilecta pt. moto si ATV. hmm, cred ca ai dreptate.am vazut mai mult motociclete si atv-uri, decat masini 4x4 prin zona.dealurile de la razvad sunt terasate si drumurile destul de inguste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate