Optimus Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 deocamdata suntem doi doritori de iesire pe Grohotis, si invitam si pe altii sa ni se alature. a picat magareata pe mine sa bat toba in sat, si sper sa iasa ceva de aici :grin: propun intalnirea la 07.15 in parcare la Metro Baneasa pt bucuresteni, plecare maxim 07.30, ne intalnim pe traseu si cu participanti din Prahova daca sunt, etc, etc. orice alte propuneri menite sa faca o reusita din iesirea asta, sunt binevenite. 1. BooBoo - Pajero Sport 2.5 TD, AT, sufa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis Am fost pe traseul asta acum citeva saptamani si a fost ok pt AT-uri. La inceput este o zona cu pietre ceva mai nasoala unde o garda la sol mai inalta e necesara (cred ca ar fi crima pt un forester, sau ceva de genul). Mai este o balta undeva pe o culme unde e risc de impotmolire daca a plouat de curand. Dar daca trece unul, se pot "sufa" restul (am sufa de 20m) Partea care o consider cea mai dificila e ultima parte a traseului, unde e o urcare prin padure pe pamant (doar un kamikaze cred ca ar incerca sa urce fara reductor). 1. BooBoo - Pajero Sport 2.5 TD, AT, sufa 2. Kali - Pajero SWB 2.5TD, AT, sufa Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 13, 2011 Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis Am fost pe traseul asta acum citeva saptamani si a fost ok pt AT-uri. La inceput este o zona cu pietre ceva mai nasoala unde o garda la sol mai inalta e necesara (cred ca ar fi crima pt un forester, sau ceva de genul). Mai este o balta undeva pe o culme unde e risc de impotmolire daca a plouat de curand. Dar daca trece unul, se pot "sufa" restul (am sufa de 20m) Partea care o consider cea mai dificila e ultima parte a traseului, unde e o urcare prin padure pe pamant (doar un kamikaze cred ca ar incerca sa urce fara reductor). 1. BooBoo - Pajero Sport 2.5 TD, AT, sufa 2. Kali - Pajero SWB 2.5TD, AT, sufa Balta aia e secata :ha: ... ma rog.. nici pana la glezna nu mai e. In schimb acum 2ani iti ajungea la faruri..:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis Balta aia e secata :ha: ... ma rog.. nici pana la glezna nu mai e. In schimb acum 2ani iti ajungea la faruri..:old maine o sa ploua. parca as veni si eu ca mi-e dor de grohotis. va anunt mai tarziu daca vin :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis e secata complet......s-a crapat si pamantu in zona aia. am trecut ieri pe acolo:old. App... cine are masina mai pregatita si vrea maine sa vina la un traseu... tot spre grohotis..... dar prin alta zona ia zi omorka te bagi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis Eko, nu racola oamenii de aici! LOL! Si asa suntem putini... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis e secata complet......s-a crapat si pamantu in zona aia. am trecut ieri pe acolo:old. App... cine are masina mai pregatita si vrea maine sa vina la un traseu... tot spre grohotis..... dar prin alta zona ia zi omorka te bagi? nu vreau ceva dificil pentru ca plec in expeditie o saptamana cu masina si trebuie sa o mentin in stare buna pana atunci :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis 90% vin si eu! G lung, MT-uri, alea-alea, mai putin troliu. Cel mai sigur va astept la Petrom-ul de langa Metro Ploiesti in jur de 8:00. Confirm in cursul serii. Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis Prezent si eu. Va astept la iesire din Ploiesti, Statia Petrom Metro de la 8. Tel 0740950723 - Adi. Si in 16 pe CB. Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis super, te asteptam! cine mai doreste, cine mai pofteste... 1. BooBoo - Pajero Sport 2.5 TD, AT, sufa 2. Kali - Pajero SWB 2.5TD, AT, sufa 3. mergioricrapa - G, MT, alea-alea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis Incerc sa vin si eu ! Daca reusesc sa ma trezesc in timp ...:old Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis @strainu: da numarul de telefon ca te sun eu la 5.30! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis super, te asteptam! cine mai doreste, cine mai pofteste... 1. BooBoo - Pajero Sport 2.5 TD, AT, sufa 2. Kali - Pajero SWB 2.5TD, AT, sufa 3. mergioricrapa - G, MT, alea-alea 4. omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis @strainu: da numarul de telefon ca te sun eu la 5.30! :ha: poate la 6,30..:ha1 Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis as vrea sa ma bag si eu dar vin din Breaza. Unde ne-am vedeai? KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis @Giani: sunt numere de telefon deja pe topic. mergioricrapa (Adi) vine din Ploiesti, vorbeste cu el: 074095072. numarul meu este 0746.333.600, poti sa ma suni dupa 7.30 si stabilim detalii, in functie de cum ne deplasam pana in zona ta. 1. BooBoo - Pajero Sport 2.5 TD, AT, sufa 2. Kali - Pajero SWB 2.5TD, AT, sufa 3. mergioricrapa - G, MT, alea-alea 4. omoroka - Samurai, simex, relaxat LE: @strainu: daca iti este suficienta 1 ora sa ajungi la Metro baneasa, te sun si la 6.30 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis Sper sa ne vedem in golu alpin. Ne auzim pe 16 si la telefoane. In principiu noi o sa aparem la cativa km dupa portiunea aia nasoala cu bolovani mari.... Oricum ,sper sa ne mai vedem maine dimineata in benzinarie.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis @Giani: sunt numere de telefon deja pe topic. mergioricrapa (Adi) vine din Ploiesti, vorbeste cu el: 074095072. numarul meu este 0746.333.600, poti sa ma suni dupa 7.30 si stabilim detalii, in functie de cum ne deplasam pana in zona ta. 1. BooBoo - Pajero Sport 2.5 TD, AT, sufa 2. Kali - Pajero SWB 2.5TD, AT, sufa 3. mergioricrapa - G, MT, alea-alea 4. omoroka - Samurai, simex, relaxat LE: @strainu: daca iti este suficienta 1 ora sa ajungi la Metro baneasa, te sun si la 6.30 :wink: ok la 7,15 .. 7,30 max sunt la metro baneasa Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis @strainu: asa te vrem! :h5 1. BooBoo - Pajero Sport 2.5 TD, AT, sufa 2. Kali - Pajero SWB 2.5TD, AT, sufa 3. mergioricrapa - G, MT, alea-alea 4. omoroka - Samurai, simex, relaxat 5. strainu - Defender, somnoros Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis 6. confirm si eu vitara simex 31 Giani 0722 600 680. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis o iesire frumoasa si eficienta, fara teribilisme si timpi morti aiurea.....mai putin de dimineata cand uniii, printre care si eu au cam intirziat.......scuze! multumim de initiativa @booboo tinem sa mentionam ca drumul era in stare destul de buna si pilotii meseriasi, asa incit, chiar daca unele masini nu erau prea echipate si mai erau si lungi nimeni nu a luat contact cuvreo sufa, brate sau trolii:h5 eu nu am apucat sa fac poze :cl:h5 ps: si n-a fiert niciun motor http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis Acum am sosit si noi:ha:.... Ce bine e sa cunosti muntii si coborarile rapide si simple........ hehe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis Acum am sosit si noi:ha:.... Ce bine e sa cunosti muntii si coborarile rapide si simple........ hehe Repede cu poze ca iar imi vine criza.......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis Repede cu poze ca iar imi vine criza.......:ha: Stai ca sunt vreo 5gb de poze si filmari :) . Acum le developez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis da, a fost o plimbarica tare faina, am facut si ceva offroad, ne-am si relaxat la iarba verde, iar eu m-am trezit dintr-odata mare organizator de iesiri! :grin: sunt tare incantat de autobuzul meu 4x4, mi-a dat ceva emotii dar a parcurs tot traseul fara probleme. multumesc participantilor pt reusita acestei iesiri :h5 cateva poze de la mine, dar astept pozele facute la urcare de catre spectatori :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate