Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis

Optimus

Postări Recomandate

Re: Duminica, 17.07.11, iesire pe Grohotis

Poze nu am facut, dar contribui cu trackul iesirii:

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=vfzulltpwttxfhma

Se poate face si cu bicla, de cei cu plamin mai mare in directia in care am mers noi, sau in sens invers de cei cu o conditie fizica mai modesta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, dar s-a urcat prin locuri diferite si nu ne-am intilnit si nici nu am reusit sa comunicam!

A nostra, cea initiata de @BooBoo a fost pe drumul clasic, dinspre Valea Doftanei spre DN1A, iar la cealalta, initiata de @Eko, cred ca s-a urcat dinspre Bertea(?)

Link spre comentariu

O iesire frumoasa, cu oameni jos palaria si pesaje super.

Multumiri colegilor si in special lui @Omoroka. Cu prima ocazie ne reglam :x:h5.

N-am apucat sa micsorez pozele si sunt "pe drumuri".

Revin cu poze curand.

Referitor la gasca din Ploiesti stiu ca au urcat din Bertea, au iesit in golul alpin si au coborat in Valea Doftanei dupa care s-au mai jucat prin Baiului. Au ajuns in creasta mai tarziu, dupa ce noi am inceput coborarea si nu ne-am mai auzit.

Reality bites! :shrk
Link spre comentariu

Da. Noi am iesit in grohotis pe la ora 15 si ceva..... Am stat la gratar cam 1ora si ceva..... apoi am urcat in Baiului, iar sus in creasta am facut o schimbare de planuri, am coborat pe Zamora ca eram inconjurati de nori de ploaie. Cand am ajuns la prima stana a inceput rapaiala si viiturile pe drum.....:h5

Link spre comentariu

Salutare tuturor.

Acuma pe inserat am iesit si eu de sub masina pentru ca ieri i s-a rupt un tampon la toba iar pe drumul de intoarcere imi zdranganea a fiare inauntru... mai mult ca de obicei :grin:

Ce sa zic, gasca a fost bine legata, si chiar daca dimineata am fost un pic morocanos pot spune ca m-am simtit foarte bine alaturi de ceilalti. Mi-a placut faptul ca am parcurs traseul cam dintr-o bucata, singura oprire mai serioasa fiind cea de masa chiar inainte de intrarea in padure. M-am bucurat de asemenea ca nu am avut incidente de nici-un fel, ca nu a dejantat nici-o masina, asa cum am patit anul trecut si acum doi ani, ca n-am spart diferentiale asa cum am inteles ca s-a intamplat cam cu o luna in urma si in general ca am iesit la sosea toti cu troacele... dar si cu G-ul intregi :grin:

Traseul este unu din favoritele mele pentru ca are cam de toate pe percursul sau: are cap si coada, are un teren destul de diversificat, e suficient de lung, solicita atentie si-ti ofera niste peisaje superbe.

Multumesc tuturor participantilor :h5

Va salut !

Link spre comentariu

mai pune cineva niste poze? in special de la urcare, sa nu creada lumea ca am stat degeaba pe acolo...:wink:

poze ' date='poze... vreau sa vad pozeleeeee:grin::2dr[/quote']

Daaaa......bine ca mi-ai atras atentia Eko......aici e caz grav de incalcare a nervilor mei........:ha:.......Motivul : poze INSUFICIENTE !!! :ha:

Drept urmare ii somez pe distinsii participanti, nominalizati aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64939-Duminica-17.07.11-iesire-pe-Grohotis&p=717655&viewfull=1#post717655

sa se conformeze urgent cu poze ca am asa o mancarime la butonul de ban.........:ha::ha::ha:......Eko stie !!! :h5

Link spre comentariu

asa asa, Astral, pune batzul pe ei! :h5

hmm, io m-am chinuit cu autobuzul prin craterele si bolovanii aia si nu m-a imortalizat nimeni?! :old

vorba lui Jack Sparrow cand a sarit din turnul ala: s-a uitat cineva? pt ca n-am sa mai repet asta... :ha:

LE: mi-a venit o idee, am o solutie pt rezolvarea chestiunii pozelor: il clonam pe Eko in cate exemplare avem nevoie, si luam cate unul la fiecare iesire, si umplem forumul de poze! :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare