emicos Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Astazi plec la Pestera pe la Moroieni, cine imi spune si alte trasee de usor off-road prin zona. Stau 2 zile poate ma indrumati. Cu multumiri :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: trasee noi zona Pestera-Moroieni Salutare, Ca si trasee in zona nu prea exista, ce ti-as recomanda insa ar fi traseul spre Piatra Arsa-Babele, care este un traseu relativ usor, insa sa ramai pe drum sa nu te abati de la drum. Un alt traseu ar fi cu plecare de la Piatra Arsa, spre cota 1400 pe drumul de vara, insa prima portiune a treseului este cam plina de pietre cu muchii relativ ascutite, si ti-as recomanda sa ai cauciucuri minim AT, ideal ar fi un MT . Un alt traseu , insa unde fara MT, nu poti intra ar mai fi ca de la Babele sa urci spre releul de la Costila, dar acolo deja intrii intr-un offroad cu dificultate medie. In rest, nu mai stiu, aceste trasee le-am facut in urma cu 2 ani, cu Niva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Iulie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: trasee noi zona Pestera-Moroieni Multumesc frumos, o sa ma adaptez la fata locului functie de dificultatea terenului. Inca o data multumesc:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate