Eugen Remus Cucu Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Deschid acest topic in speranta de a gasi schite pentru scuturile necesare unui Mitsubishi Pajero MK II LWB 2.5 Automatic in cazul meu si a altor modele in cazul altor doritori. Referiri la schite pentru scuturi "home made" mai sunt prin diverse topicuri dar din ce am vazut fara o finalizare clara.Sincer scuturile profesionale gen ASFIR ,ARB (set complet) mi se par cam scumpe ajungand in jurul sumei de 1000 Euro sau chiar peste si m-am gandit sa intreb daca cineva a facut sau a achizitionat scuturi H.D. si are schema (schemele) si este binevoitor a le impartasii cu ceillati ii rog sa le ataseze aici si daca pot si au timp sa dea si detalli despre fabricarea lor gen; materiale, scule necesare, probleme intampinate etc. In cazul in care exista deja un topic pe aceasta tema (cu toate ca am cautat si nu am gasit decat franturi) rog sa se inchida si sa ma indrume si pe mine cineva spre topicul respectiv. Multumiri anticipate tuturor celor care au ceva de spus. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOYO L Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II vinde cineva aici pe forum si are preturi foarte bune. da o cautare :h5 ps am gasit eu... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61112-Scuturi-Off-Road-Vitara-Jimny-si-orice-alt-4x4&highlight=scuturi+pentru+orice+4x4 LJ 7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Remus Cucu Posted July 17, 2011 Author Share Posted July 17, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Salut. Cred ca stu despre ce vorbesti insa nu au pentru modelul meu, da-mi un PM cu linkul respectiv daca nu e deranj. Merci. L.E. Nu mai e nevoie merci, cum spuneam nu au pentru masina mea. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOYO L Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Salut. Cred ca stu despre ce vorbesti insa nu au pentru modelul meu, da-mi un PM cu linkul respectiv daca nu e deranj. Merci. l-am pus in primul link. vezi daca are LJ 7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
scaiceanu marian Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Pt MK2 indiferent de motorizare am vazut in lista afisata de catre @Roly nu are! Poate ne da mai multe informatii sau altcineva! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Remus Cucu Posted July 17, 2011 Author Share Posted July 17, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Pt MK2 indiferent de motorizare am vazut in lista afisata de catre @Roly nu are! Poate ne da mai multe informatii sau altcineva! I-am contactat deja si nu au. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
teolino4x4 Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Stie cineva unde se pot gasi in alta parte? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Remus Cucu Posted July 18, 2011 Author Share Posted July 18, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Stie cineva unde se pot gasi in alta parte? Multumesc. Cauta in sectiunea Promo-Anunturi Sponsorizate si o sa gesesti acolo la preturile enumerate mai sus. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Remus Cucu Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Chiar nimeni nu si-a facut scuturi in regim DIY ,nimeni nu are ceva schite, desene nimeni nu ne poate impartasi din experienta lui ? "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgem Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II eu am facut pentru un 3500 v6, scuturi pe sub toata masina la un atelier din Buzau. sunt super OK, doar ca trebuie sa vii cu masina sa o lasi acolo. preturile sunt rezonabile Link to comment Share on other sites More sharing options...
roly Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Scuturi pt Pajero MK2 sunt imposibil de gasit, cel putin la preturi omenesti. Si eu caut de nebun pt a mea. In general pt trociile >2000 gasesti orice, daca intrebi de mk2 sau Y60 fac producatorii soc anafilactic:ha: Asa ca, sunt si eu interesat sa ii pun asteia mici un scut 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Acum am vazut topicul. Si eu mi-am facut scuturi, dar sunt prea urate ca sa pun poze aici :ha: Daca promiti ca nu vei rade prea tare, o sa caut ceva poze prin arhiva... sa vad ce am.. eventual fac altele. Acum serios... sunt chiar hidoase pt ca sunt facute in mare graba, fara retusuri si fineturi, m-a interesat strict partea utila si ca orice chestie provizorie bine facuta... a ramas definitiva. Sunt din tabla de 5 striata, foarte grele din pacate, dar pot sa tarai masina pe ele. Le-am facut la service, deci poti sa te duci oriunde ca orice sudor mai priceput poate sa ti le faca. Revin cu poze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Remus Cucu Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II eu am facut pentru un 3500 v6, scuturi pe sub toata masina la un atelier din Buzau. sunt super OK, doar ca trebuie sa vii cu masina sa o lasi acolo. preturile sunt rezonabile Salut. Masina sta mare parte din timp la parinti mei in Buzau deci nu ar fi o problema asta,poti sa pui ceva poze aici (in cazul in care ai) caci am vazut ca sunt mai multe persoane interesate de asa ceva si daca se poate cat a costat toata afacerea.Aluminiu sau fier, ce grosime ? Merci. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Remus Cucu Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Acum am vazut topicul. Si eu mi-am facut scuturi, dar sunt prea urate ca sa pun poze aici :ha: Daca promiti ca nu vei rade prea tare, o sa caut ceva poze prin arhiva... sa vad ce am.. eventual fac altele. Acum serios... sunt chiar hidoase pt ca sunt facute in mare graba, fara retusuri si fineturi, m-a interesat strict partea utila si ca orice chestie provizorie bine facuta... a ramas definitiva. Sunt din tabla de 5 striata, foarte grele din pacate, dar pot sa tarai masina pe ele. Le-am facut la service, deci poti sa te duci oriunde ca orice sudor mai priceput poate sa ti le faca. Revin cu poze.. Imi dau seama ca nu sunt asa de greu de facut in regim propriu (chiar daca nu ies ele mai frumoase ca ARB :grin:) indemanare si scule as avea dar un singur lucru imi lipseste sa mi le fac singur si anume TIMPUL. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Scuturi HD nu o sa gasesti pentru Mitsu, in general piesele HD la Mitsu sunt rare, daca nu chiar inexistente! Daca vrei ceva HD (scuturi, rollcage, bara) contacteaza-l pe Cristiblondu, are un atelier unde face scuturi si alte dracovenii de fier pentru Mitsu, din tabla de 5 mm de fier!! Baietii pe care i-a dotat cu asa ceva au daramat ceva pietroaie cu ele fara damage-uri la masina!!! Multa bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Imi dau seama ca nu sunt asa de greu de facut in regim propriu (chiar daca nu ies ele mai frumoase ca ARB :grin:) indemanare si scule as avea dar un singur lucru imi lipseste sa mi le fac singur si anume TIMPUL. Vrei sa le faci singur si te intereseaza doar schitele sau sa ti le faca cineva si tu sa le platesti "de-a gata" ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Remus Cucu Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Vrei sa le faci singur si te intereseaza doar schitele sau sa ti le faca cineva si tu sa le platesti "de-a gata" ? Se pare ca schitele lipsesc cu desavarsire, cine si-a facut singur cred ca a folosit sabloane de carton si nu cred ca a mai transcris masuratorile pe hartie, cei care construiesc scuturi in ateliere nu au nici un interes in a le posta aici (pe deoparte mi se pare normal) asa ca singura solutie ar fi sa caut un atelier sa mi le faca si sa le platesc. Dar poate cine stie, poate apare cineva cu niste schite :grin: "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Ai dreptate, Eugen, in tot ce ai scris mai sus, dar cu o singura corectura: nu este rea vointa din partea nimanui. In cazul meu, cel putin, schitele lipsesc pt ca am folosit... tot ce s-a facut s-a croit direct pe masina, dar in unele situatii s-au folosit si cartoane pe care bineinteles ca le-am aruncat. Am apelat la un atelier (cu care sunt prieten), am dat indicatii stand la bere si apoi am platit. Deci ai ajuns tot la concluzia mea.. Du-te la cineva si fa-le pe rand daca nu ai timp... mie mi le-a facut un mecanic incapatanat care nu a mai facut in viata lui ceva de genul... eu sunt cam singurul offroadist din oras... si treaba a mers. Ca timp, scutul fata l-am facut la urgenta inainte de Agnita 2010 si a durat 5 ore. Scutul spate l-am facut dupa 1 an, adica inainte sa plec in expeditie si a durat 1 zi jumate. Deci nici timpul nu cred ca te omoara.. La tine scutul spate sigur va fi gata mai repede... la mine era rezervorul in prima linie si infundat grav din cauza ca nu mai am carlig, am dat jos bara spate si mi-am taiat si aripile :banana Bafta si da-le dreaku de schite ca cel mai sfant este sa le faci pe masina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Remus Cucu Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Cum cu schitele nu am avut nici un succes in a le gasi am apelat la cineva care face scuturi la comanda, pentru cine vrea detalii despre pret sau altele ii raspund cu placere pe PM. Asta e ce a iesit: http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/Scuturi%20Pajero/Copyof08082011759.jpg http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/Scuturi%20Pajero/Copyof08082011760.jpg http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/Scuturi%20Pajero/Copyof08082011761.jpg http://i1216.photobucket.com/albums/dd371/remuseugen25/Scuturi%20Pajero/Copyof08082011762.jpg "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
kky Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Salut, foarte frumos lucrat, cat a costat lucrarea si unde e facuta? Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Eugen - ce grosime are tabla, si ce tabla este? Scuturile arata aspectuos - dar mi se far cam firave - la prima intalnire cu un bolovan mai zdravan nu le vad bine. Dar poate nu vad bine in poza si sunt mai solide. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II cand o sa ajung la Zoli Unimog o sa fac o poza la materia prima din care face el scuturile....cred ca o sa va placa :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Remus Cucu Posted September 14, 2011 Author Share Posted September 14, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Eugen - ce grosime are tabla, si ce tabla este? Scuturile arata aspectuos - dar mi se far cam firave - la prima intalnire cu un bolovan mai zdravan nu le vad bine. Dar poate nu vad bine in poza si sunt mai solide. Salut Tabla e de 5 mm grosime, tocmai am dat unu din ele jos astazi si pare ok, sper sa nu am probleme cu bolovanii:grin: "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II 5 mm e OK - in poze parea de 3, sa le stapanesti sanatos :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II As fi curios peste 3-5 luni in ce loc ai lovit acele scuturi....nu ca nu arata fain...dar utile? Edit:fata de stok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts