doctoru Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Depinde ce faci cu masina si ce nivel de offroad ai ajuns sa faci... Eugen, din cate vad, are o masina care arata foarte bine... are bara fata, flapsuri, bullbar inox etc si sunt sigur ca nu o baga in toate ravenele, de aceea cred ca scuturile alea sunt arhisuficiente. gnok, de ce nu ai incredere in ele... tu cum le-ai facut?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II sa va arat si eu urateniile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
roly Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II sa va arat si eu urateniile: daca nu iti plac, le iau eu:ga zici ca sunt facute sa reziste la mine anti-personal. foarte misto:br 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Remus Cucu Posted September 16, 2011 Author Share Posted September 16, 2011 (edited) Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II 5 mm e OK - in poze parea de 3, sa le stapanesti sanatos :h5 Merci mult Depinde ce faci cu masina si ce nivel de offroad ai ajuns sa faci... Eugen, din cate vad, are o masina care arata foarte bine... are bara fata, flapsuri, bullbar inox etc si sunt sigur ca nu o baga in toate ravenele, de aceea cred ca scuturile alea sunt arhisuficiente. gnok, de ce nu ai incredere in ele... tu cum le-ai facut?? Masina e pentru drumetii la munte si cam atat, cred ca sunt suficiente pentru asa ceva. daca nu iti plac, le iau eu:ga zici ca sunt facute sa reziste la mine anti-personal. foarte misto:br As putea completa ca aproape sunt mai rezistente ca blindajele de HUMMVE militar :ha: Edited October 3, 2011 by Astral "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
rothmans8 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Deci .....? unde le-ai facut si cat au costat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionuc Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Eu mi-am pregatit materialul( tabla de 5 mm) de la Remat, trebuie intai sa cirpesc sasiul. Ce grosime de tabla trebuie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II E bun asa rau... vb unui prieten... :ha: Pe ale mele le-am gaurit, ca sa mai iasa noroiul atunci cand merg la spalatorie. In plus de asta cred ca a mai scazut greutatea lor cu cateva sute de grame.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionuc Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Chiar nu stie nimeni grosimea tablei din sasiu? Sau decupez o bucata compromisa, o masor si folosesc aceeasi grosime, daca ar fi sa ma iau dupa logica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts