doctoru Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Depinde ce faci cu masina si ce nivel de offroad ai ajuns sa faci... Eugen, din cate vad, are o masina care arata foarte bine... are bara fata, flapsuri, bullbar inox etc si sunt sigur ca nu o baga in toate ravenele, de aceea cred ca scuturile alea sunt arhisuficiente. gnok, de ce nu ai incredere in ele... tu cum le-ai facut?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II sa va arat si eu urateniile: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II sa va arat si eu urateniile: daca nu iti plac, le iau eu:ga zici ca sunt facute sa reziste la mine anti-personal. foarte misto:br 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II 5 mm e OK - in poze parea de 3, sa le stapanesti sanatos :h5 Merci mult Depinde ce faci cu masina si ce nivel de offroad ai ajuns sa faci... Eugen, din cate vad, are o masina care arata foarte bine... are bara fata, flapsuri, bullbar inox etc si sunt sigur ca nu o baga in toate ravenele, de aceea cred ca scuturile alea sunt arhisuficiente. gnok, de ce nu ai incredere in ele... tu cum le-ai facut?? Masina e pentru drumetii la munte si cam atat, cred ca sunt suficiente pentru asa ceva. daca nu iti plac, le iau eu:ga zici ca sunt facute sa reziste la mine anti-personal. foarte misto:br As putea completa ca aproape sunt mai rezistente ca blindajele de HUMMVE militar :ha: Editat Octombrie 3, 2011 de Astral "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rothmans8 Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Deci .....? unde le-ai facut si cat au costat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuc Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Eu mi-am pregatit materialul( tabla de 5 mm) de la Remat, trebuie intai sa cirpesc sasiul. Ce grosime de tabla trebuie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II E bun asa rau... vb unui prieten... :ha: Pe ale mele le-am gaurit, ca sa mai iasa noroiul atunci cand merg la spalatorie. In plus de asta cred ca a mai scazut greutatea lor cu cateva sute de grame.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionuc Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: Scuturi H.D. pentru Pajero MK II Chiar nu stie nimeni grosimea tablei din sasiu? Sau decupez o bucata compromisa, o masor si folosesc aceeasi grosime, daca ar fi sa ma iau dupa logica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate