Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Are cineva o lista cu carosrieri autorizati care sa modifice autoturismele in autoutilitare?

Max

Postări Recomandate

Re: Are cineva o lista cu carosrieri autorizati care sa modifice autoturismele in autoutilitare?

aceasta lista o gasesti pe site-ul RAR-ului, www.rarom.ro.

Prima data acolo am cautat-o de mi-au sarit ochii dar nu am gasit-o. Sau poate imi scapa mie.

Am sunat la RAR la sediul central si am discutat cu 3 persoane. Niciuna nu stia. Au zis ca sa sun mai tarziu ca se intereseaza.

:grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Are cineva o lista cu carosrieri autorizati care sa modifice autoturismele in autoutilitare?

Prima data acolo am cautat-o de mi-au sarit ochii dar nu am gasit-o. Sau poate imi scapa mie.

Am sunat la RAR la sediul central si am discutat cu 3 persoane. Niciuna nu stia. Au zis ca sa sun mai tarziu ca se intereseaza.

intri pe site de RAR si l gasesti , sau trimiti o cerere prin mail si primesti raspuns.:wink:

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

salut ,

http://www.rarom.ro/RO/article--Atelierele_care_efectueaza_modificari_constructive_si_aplicare_folie--298.html

asta e adresa. intri pe harta pt fiecare judet.

nu stiu daca e actualizata.

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

MITSUBISHI M CAR TRADING (cu sediul vis-a-vis de aeroportul Otopeni), la ei mi-am facut transformarea in autoutilitara N1, tot ei completand si CI. Sunt atestati de RAR.

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

MITSUBISHI M CAR TRADING (cu sediul vis-a-vis de aeroportul Otopeni), la ei mi-am facut transformarea in autoutilitara N1, tot ei completand si CI. Sunt atestati de RAR.

Cat a facut toata afacerea?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare