Max Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Are cineva o lista actualizata cu firmele autorizate ca sa schimbe categoria unui autovehicul din Autoturism in Autoutilitara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Are cineva o lista cu carosrieri autorizati care sa modifice autoturismele in autoutilitare? aceasta lista o gasesti pe site-ul RAR-ului, www.rarom.ro. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Are cineva o lista cu carosrieri autorizati care sa modifice autoturismele in autoutilitare? aceasta lista o gasesti pe site-ul RAR-ului, www.rarom.ro. Prima data acolo am cautat-o de mi-au sarit ochii dar nu am gasit-o. Sau poate imi scapa mie. Am sunat la RAR la sediul central si am discutat cu 3 persoane. Niciuna nu stia. Au zis ca sa sun mai tarziu ca se intereseaza. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Are cineva o lista cu carosrieri autorizati care sa modifice autoturismele in autoutilitare? Prima data acolo am cautat-o de mi-au sarit ochii dar nu am gasit-o. Sau poate imi scapa mie. Am sunat la RAR la sediul central si am discutat cu 3 persoane. Niciuna nu stia. Au zis ca sa sun mai tarziu ca se intereseaza. :grin: intri pe site de RAR si l gasesti , sau trimiti o cerere prin mail si primesti raspuns.:wink: tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Are cineva o lista cu carosrieri autorizati care sa modifice autoturismele in autoutilitare? salut , http://www.rarom.ro/RO/article--Atelierele_care_efectueaza_modificari_constructive_si_aplicare_folie--298.html asta e adresa. intri pe harta pt fiecare judet. nu stiu daca e actualizata. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Are cineva o lista cu carosrieri autorizati care sa modifice autoturismele in autoutilitare? Prima data acolo am cautat-o de mi-au sarit ochii dar nu am gasit-o. Sau poate imi scapa mie. Am sunat la RAR la sediul central si am discutat cu 3 persoane. Niciuna nu stia. Au zis ca sa sun mai tarziu ca se intereseaza. :grin: MITSUBISHI M CAR TRADING (cu sediul vis-a-vis de aeroportul Otopeni), la ei mi-am facut transformarea in autoutilitara N1, tot ei completand si CI. Sunt atestati de RAR. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Are cineva o lista cu carosrieri autorizati care sa modifice autoturismele in autoutilitare? Auto Best Center focsani pentru toyota Am modificat un lc 150 in categoria n1 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdangepeto Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Are cineva o lista cu carosrieri autorizati care sa modifice autoturismele in autoutilitare? MITSUBISHI M CAR TRADING (cu sediul vis-a-vis de aeroportul Otopeni), la ei mi-am facut transformarea in autoutilitara N1, tot ei completand si CI. Sunt atestati de RAR. Cat a facut toata afacerea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate