Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

trooper 3.1 td

tor
 Share

Recommended Posts

Re: trooper 3.1 td

Multumesc pentru ca ai răspuns rugamintilor mele!este vorba despre sistemul de vacum care face sa funcționeze cele doua Egr-uri clapeta din galeria de admisie ,avansul de pe pompa de injectie, etc. Dacă poți sa Îmi dai numărul de telefon mi-ar fi mai ușor sa Îți explic

0742204201

Între ore 9-16

• 1 month later...

Re: trooper 3.1 td

buna tuturor,si eu am un trooper de 3.1 td dar acum e desfacut complect,sasiul intro parte,caroseria in alta,nu mai are nici un fir electric pe motor sau caroserie,nici un furtun sau conducta si caseta de directie am mutato de pe dreapta pe stanga

nu am reusit sa atasez poze,ca imi da eroare,oricum sper sa reusesc sa-l modific si sa-l fac asa cum vreau,cat mai extrem

• 8 years later...
Buna, am ceva probleme la cutia de viteza care este automata. Pleaca foarte greu de pe loc adica pe la 2000 si un pic de ture, ceea ce e prea mult. Patineaza. Precizez ca în mansarier functioneaza perfect. Am schimbat uleiul si filtrul în cutie, uleiul fiind la nivel. Are vreun coleg idee ce as putea sa mai fac? Eventual daca a mai patit cineva si ce a facut? Unde pot gasi piese pentru cutie viteza automata si cine o repara?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSd8e7i-eY1kiG0VgN8aX1CwFinkF_DrXMdOsuc6eVx0ipZZ2iP

• 1 month later...
Mulțumesc, da, stiu. Am desfacut cutia si am schimbat doua pachete de discuri care s-au uzat. Saptamana asta montez cutia de viteza sa vad daca e în parametrii. Daca are cineva schema furtunurilor de vacuum si ma poate ajuta cu ea?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSd8e7i-eY1kiG0VgN8aX1CwFinkF_DrXMdOsuc6eVx0ipZZ2iP

Mulțumesc, da, stiu. Am desfacut cutia si am schimbat doua pachete de discuri care s-au uzat. Saptamana asta montez cutia de viteza sa vad daca e în parametrii. Daca are cineva schema furtunurilor de vacuum si ma poate ajuta cu ea?

Poate daca ai spune ce motor ai ne-ar fi mai usor

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com

• 1 month later...
  • 8 months later...

Buna ziua la toti colegii! Cu parere de rau am vandut Trooperul. Dupa multi ani petrecuti împreuna si dupa multe aventuri a trebuit sa ne despartim ca de, asa e viata. Sper ca noul proprietar sa se bucure de el, cu bune si cu rele. Între timp am achizitionat un alt batranel si anume un K 260 de 3,3 aspirat. Cred ca e mai pe gustul meu, batran si întelept😁. Am sa rog moderatorii sa închida topicul. Revin în topicul dedicat  Nissan. 👍

• Astral locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use