Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

posesor nou Frontera probleme 4x4

eugen84

Postări Recomandate

Re: posesor nou Frontera probleme 4x4

Mai frate, sunteti foarte tari incitire si cuvinte.... Problema e ca tot nu aveti tupeul sa o dovediti in teren.... Nici nu are rost sa imi pierd timpul cu "destepti" ca voi, copii de asfalt care se lauda cu stiinte de conducere in teren greu.... Respect pentru stiintele mecanice din "citire" si "modificari" fantastice home-made.... Voi stiti ce ati invatat, eu stiu cu ce ma confrunt in diferitele situatii in teren cu diferite masini si motoare in extrem. faceti ce vreti, e treaba voastra. In schimb nu va permit sa jigniti pe cineva care chiar stie ce inseamna sa mergi pe terenuri accidentate de care voi nici macar nu visati.... Succes in pescuit sau camping pe deal. Cand vreti sa faceti ture off-road cu adevarat grele, va stau la dispozitie. Sanatate maxima si succes va doresc. Clar, nu am ce sa pierd timpul cu "destepti" ca voi....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai exact ce am spus mai inainte ... du-te la treburile tale si lasa-ne pe noi, tiriplici, sa descoperim singuri :grin: tainele 4x4-ului.

Si pe celalalt forum ai spus numai prostii, noroc ca acolo majoritatea posesorilor de 4x4 au migrat in alta parte (nu-ti spun sa nu apari si pe acolo si sa incepi sa poluezi :ha: ).

Uite, iti dau o idee sa-ti dublezi cifra de afaceri: la Frontera aia a ta cu 7 locuri si motor 2,5 TDS de BMW, pune-ti o remorcuta cu 6 locuri :h5

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Mai frate, sunteti foarte tari incitire si cuvinte.... Problema e ca tot nu aveti tupeul sa o dovediti in teren.... Nici nu are rost sa imi pierd timpul cu "destepti" ca voi, copii de asfalt care se lauda cu stiinte de conducere in teren greu.... Respect pentru stiintele mecanice din "citire" si "modificari" fantastice home-made.... Voi stiti ce ati invatat, eu stiu cu ce ma confrunt in diferitele situatii in teren cu diferite masini si motoare in extrem. faceti ce vreti, e treaba voastra. In schimb nu va permit sa jigniti pe cineva care chiar stie ce inseamna sa mergi pe terenuri accidentate de care voi nici macar nu visati.... Succes in pescuit sau camping pe deal. Cand vreti sa faceti ture off-road cu adevarat grele, va stau la dispozitie. Sanatate maxima si succes va doresc. Clar, nu am ce sa pierd timpul cu "destepti" ca voi....

"Măi frate" se pare că ai dreptate... nu toţi au tupeu, indiferent, dacă au ce să "dovedească" în teren sau nu, dar văd că tu ai cu prisosinţă, în teren nici nu vreau să-mi imaginez de ce eşti în stare, cu asemenea caracter. Off-road, nu înseamnă numai "maşini şi motoare în extrem", înseamnă şi OAMENI... pe care cu ostentaţie îi faci "deştepţi"... mai vezi pe aici,chiar sunt!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare