Marius C alias Turagmes Postat Iunie 4, 2007 Partajează Postat Iunie 4, 2007 (editat) Editat Februarie 21, 2010 de MagnuM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2007 ptr cine crede ca nu e real.... :D http://www.youtube.com/watch?v=9CLlkWLcpy4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 re este regele soselelor din multe motive,cand mam apucat de transport mi-am luat scania pt ca era cea mai scumpa de pe piata si mam gandit ca trebuie sa insemne ceva asta, acum am constatat ca au si un consum ff mic si sunt si extrem de fiabile si cred ca numai scanii o sa iau de acum,deja am mai luat una,am poze frumoase dar e limita de 200 kb pozele au 290 si ceva... mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Nu ti se pare un paradox?!!! Una din cele mai fiabile marci de pe piata - am lucrat cu Scania - are mari probleme financiare!!! In ciuda faptului ca VW - detinatorul pachetului majoritar de actiuni - incearca din rasputeri s-o mentina pe linie, MAN a facut deja o oferta pentru a cumparara Scania, dar presedintele VW a refuzat-o si i-a catalogat pe cei de la MAN ca fiind "fara bun simt"! Pacat! Nu sunt fan Scania, dar sper ca aceasta marca sa ramana pe piata. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 cred ca ai inteles putin gresit,MAN tocmai a acceptat oferta Scania de a cumpara,primesc frecvent newsletter de la scania si scrie destul de clar pe acolo ca o sa achizitioneze MAN,a fost si pe money channel acum vre-o 2 zile, cei de la scania se extind puternic mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Ramane de vazut! Nu cred ca MAN are probleme financiare si ca va fi preluat de Scania! MAN are deja alte companii sub tutela: OAF, Steyr, ERF. E prea mare pentru a fi de vanzare! Asta in timp ce Scania deja e sub tutela VW! Dar cum am scris mai sus: "ramane de vazut"... 8) :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 uite,luni cand ma duc la birou ma uit in mail si daca il mai am pe ala cu preluarea man il trimit sa vezi mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2007 la capitol de capete tractor.....Scania este ptr mine King of the Road......ptr Mihai ....Renault Magnum.....ultimul tip de Scania....cel din avatarul meu....e un R580.....full option la reprezentanta Scania din Venlo....o singura data m-am urcat in el....si mi-a ajuns.....dragoste pe viatza :grin: :grin: :grin: Ps.....la capitol general....ptr mine nu exista altceva decat....... KRAZ :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 15, 2007 Partajează Postat Decembrie 15, 2007 la capitol de capete tractor.....Scania este ptr mine King of the Road......ptr Mihai ....Renault Magnum.....ultimul tip de Scania....cel din avatarul meu....e un R580.....full option la reprezentanta Scania din Venlo....o singura data m-am urcat in el....si mi-a ajuns.....dragoste pe viatza :grin: :grin: :grin: Ps.....la capitol general....ptr mine nu exista altceva decat....... KRAZ :h5 Adica asa ceva: Marius & Mihai! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 15, 2007 Partajează Postat Decembrie 15, 2007 ptr cine crede ca nu e real.... :D http://www.youtube.com/watch?v=9CLlkWLcpy4 Cum sa nu fie! Priviti pozele! Oare ce masina este?! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2007 Eu nu spun .....oricum nota :10 ptr imagini :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 ce zici de asta ...???? 1000km/zi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...cam asa vine ... ia fa o simpla socoteala ... http://www.dtt.be/truck/detail_en.phtml?id=7018 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2007 E corect calculul.....cateodata aveam diagrame si de 1200km......mai ales cand veneam acasa :hm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator agentu000 Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 recordul meu personal, da' am zis ca nu mai fac :wink: , a fost de 1200 mile intr-o zi (aprox 1900 km) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Si sa nu-mi zici, ca ai trecut pe centura Bucurestiului tot in ziua aia.... Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator agentu000 Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Si sa nu-mi zici, ca ai trecut pe centura Bucurestiului tot in ziua aia.... n-am mai apucat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2007 Agentu 000...asa ....de curiozitate...pe ce scula te dai in State? Nu de alta dar tare mi-ar place sa ma dau si eu o data cu un Kenworth... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 pe un TIR cu botul lung ..... normal ..... de ce=l mai intrebi .... ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2007 au ei si de alea drepte ca pe la noi....da unu de ala cu botu lung....sincer m-as da vreo 1000 de mlie :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator agentu000 Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 am un volvo 660, cu motor cummins, are botu lung :) da' nu e de-ala traditional cromat si greu, la preturile de motorina de azi nu e prea economic un kenworth sau peterbilt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Volvo-ul asta e urat cu spume. Arata de parca i-a facut cineva un tunning de prost gust cu faruri de la alta masina improvizate pe el. Nici nu m-as mira sa aflu ca farurile sunt exact de pe ceva autoturism. Nu ar fi trebuit sa ii faca botul atat de lasat. Un camion american, intradevar, consuma mult dar are moaca impresionanta. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator agentu000 Postat Decembrie 22, 2007 Partajează Postat Decembrie 22, 2007 intr-adevar, nu e miss america, da e foarte eficient dpdv al consumului (ceea ce ma intereseaza pe mine) si cand iei in considerare diferenta intre 4.5 mile/galon (cat consuma un peterbilt cromat si cu botu'n vant) si 7 mile/galon cat consuma asta urat e o diferenta majora. multi americani se uita de sus la volvo, ei nici nu concep sa conduca asa ceva, volvo e cumparat in general de est-europeni intr-adevar farurile sunt o probl. nu dpdv al esteticii (din nou vorbesc din punctul meu de vedere :) ) ci dpdv al claritatii ....sunt facute dintr-un plastic ieftin si se uzeaza rapid , trebuie sa le polizez o data la cateva luni ca sa vad ceva noaptea :) oricum in eforturile lor de a castiga mai multi clienti pe piata americana, volvo a construit modelul 880 care are botul ridicat :) http://www.volvo.com/trucks/na/en-us/pr ... /vt880.htm http://www.volvo.com/NR/rdonlyres/F821D ... 24x768.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 22, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2007 Ai mare dreptate in privinta consumului...si in Europa Scania si Volvo au cele mai bune consumuri...ce sa zic....drumuri bune sa ai si sa te intorci sanatos la ai tai :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DLI Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 Iata si raspunsul meu on-topic.Momentan am un MAN 8185-7,5t, dar sunt la inceput si poate cu timpul.... Scania vs Volvo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 MAN e masina buna....nu te lasa ....daca ai grija de ea cum trebuie... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate