Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De ce este Scania King of the road

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
Simteam si io nevoia sa ma laud cum ca MAN e king of the road.am unul de 180de caluti pe care mai lucrez in timpul liber si 4 MAN uri de 400 si 460 de caluti.E senzatie sa iesi cu capul tractor la MC DOnald's cu prietenii.Ei ma impresionau cu BMW seria 7, Porsche cayenne de 500 de cai...ia stati fratilor ca va arat io senzatii tari cu man-ul prin oras+cateva drifturi ca nu m-am putut abtine...caci diferentialul se blocheaza printr-o simpla apasare de buton
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 ani mai târziu...

Re: De ce este Scania King of the road

...r'ati ai d...lui cu troacele voastre!:grin:

ieri seara m-am "intrecut" cu un baiat din SB cu un MAN gol in Padurea Bogatii spre Sighisoara ; mi-a scos sufletul si parca-mi bate ceva la motor , dar Doamne ce distractie!

Super fain viteza in coasta cu unu care stie !!!

Patrol GR 94, in continua evolutie
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Re: De ce este Scania King of the road

...r'ati ai d...lui cu troacele voastre!:grin:

ieri seara m-am "intrecut" cu un baiat din SB cu un MAN gol in Padurea Bogatii spre Sighisoara ; mi-a scos sufletul si parca-mi bate ceva la motor , dar Doamne ce distractie!

Super fain viteza in coasta cu unu care stie !!!

Ce tot va laudati bai, cu MAN, Scania, bla, bla, bla... Ce ziceti de asta?!!

:banana

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare