Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De ce este Scania King of the road

Postări Recomandate

• 4 luni mai târziu...

re

este regele soselelor din multe motive,cand mam apucat de transport mi-am luat scania pt ca era cea mai scumpa de pe piata si mam gandit ca trebuie sa insemne ceva asta, acum am constatat ca au si un consum ff mic si sunt si extrem de fiabile si cred ca numai scanii o sa iau de acum,deja am mai luat una,am poze frumoase dar e limita de 200 kb pozele au 290 si ceva...

mitsu L200
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ti se pare un paradox?!!! Una din cele mai fiabile marci de pe piata - am lucrat cu Scania - are mari probleme financiare!!! In ciuda faptului ca VW - detinatorul pachetului majoritar de actiuni - incearca din rasputeri s-o mentina pe linie, MAN a facut deja o oferta pentru a cumparara Scania, dar presedintele VW a refuzat-o si i-a catalogat pe cei de la MAN ca fiind "fara bun simt"! Pacat! Nu sunt fan Scania, dar sper ca aceasta marca sa ramana pe piata.

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Ramane de vazut! Nu cred ca MAN are probleme financiare si ca va fi preluat de Scania! MAN are deja alte companii sub tutela: OAF, Steyr, ERF. E prea mare pentru a fi de vanzare! Asta in timp ce Scania deja e sub tutela VW!

Dar cum am scris mai sus: "ramane de vazut"... 8)

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

la capitol de capete tractor.....Scania este ptr mine King of the Road......ptr Mihai ....Renault Magnum.....ultimul tip de Scania....cel din avatarul meu....e un R580.....full option la reprezentanta Scania din Venlo....o singura data m-am urcat in el....si mi-a ajuns.....dragoste pe viatza :grin: :grin: :grin:

Ps.....la capitol general....ptr mine nu exista altceva decat....... KRAZ :h5

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
la capitol de capete tractor.....Scania este ptr mine King of the Road......ptr Mihai ....Renault Magnum.....ultimul tip de Scania....cel din avatarul meu....e un R580.....full option la reprezentanta Scania din Venlo....o singura data m-am urcat in el....si mi-a ajuns.....dragoste pe viatza :grin: :grin: :grin:

Ps.....la capitol general....ptr mine nu exista altceva decat....... KRAZ :h5

Adica asa ceva: Marius & Mihai! :h5

Link spre comentariu

Vizitator agentu000
am un volvo 660, cu motor cummins, are botu lung :) da' nu e de-ala traditional cromat si greu, la preturile de motorina de azi nu e prea economic un kenworth sau peterbilt
Link spre comentariu

Volvo-ul asta e urat cu spume. Arata de parca i-a facut cineva un tunning de prost gust cu faruri de la alta masina improvizate pe el. Nici nu m-as mira sa aflu ca farurile sunt exact de pe ceva autoturism.

Nu ar fi trebuit sa ii faca botul atat de lasat.

Un camion american, intradevar, consuma mult dar are moaca impresionanta. :grin:

Link spre comentariu

Vizitator agentu000

intr-adevar, nu e miss america, da e foarte eficient dpdv al consumului (ceea ce ma intereseaza pe mine) si cand iei in considerare diferenta intre 4.5 mile/galon (cat consuma un peterbilt cromat si cu botu'n vant) si 7 mile/galon cat consuma asta urat e o diferenta majora.

multi americani se uita de sus la volvo, ei nici nu concep sa conduca asa ceva, volvo e cumparat in general de est-europeni

intr-adevar farurile sunt o probl. nu dpdv al esteticii (din nou vorbesc din punctul meu de vedere :) ) ci dpdv al claritatii ....sunt facute dintr-un plastic ieftin si se uzeaza rapid , trebuie sa le polizez o data la cateva luni ca sa vad ceva noaptea :)

oricum in eforturile lor de a castiga mai multi clienti pe piata americana, volvo a construit modelul 880 care are botul ridicat :)

http://www.volvo.com/trucks/na/en-us/pr ... /vt880.htm

http://www.volvo.com/NR/rdonlyres/F821D ... 24x768.jpg

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare