Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie-Wrangler 1989

t.a.z

Postări Recomandate

Re: Sfat achizitie-Wrangler 1989

Buna ziua !

Referitor la NP231 si NP/NV242. Ambele s-au mai montat si pe masini non Jeep sau Chrysler, in principal ceva din grupul GM. 242-ul a fost prezent pe Hummer H1 si pe H2, cel putin o perioada, daca nu si acum. Dar parca astea doua nu se mai produc, Hummer-ele.

Daca reductorul provine de pe ceva GM, partea care se anflanseaza de cutia de viteze va avea prindere doar in cinci prezoane/suruburi, si nu sase, cum au variantele de Jeep, deci si acolo trebuie putina atentie.

Later edit: am uitat o treaba. Daca iei masina cu gand sa scapi mai usor la gropi sau speed-bumps, presupunand ca ai avea pietre la rinichi, in curand n-o sa mai ai, se va rezolva totul in scurt timp, are grija YJ-ul... Ca scutura al naibii arcurile alea cu foi, iar masina fiind cu ampatament mic, cu atat mai mult...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare.

Este singurul lucru pe care l-am stiut despre Wrangler, pana am intrat pe forumul acesta, faptul ca scutura. Atat stiam si eu despre ele. Macar asta sa fie singura problema a acelei masini.

Atunci cand masina este echipata cu kit-uri de inaltacre, cu barele custom, sunt probleme la ITP? Cu gumele cum sta treaba? La ITP tre' sa te prezinti cu un set original, acelea micute sau in talon ai si alte dimensiuni?

Link spre comentariu

Buna ziua !

Nici vorba de ITP trecut corect, daca ai bari dubioase si gume non-trecute in cartea de identitate. Cu inaltarea mai merge, daca o faci in limite rezonabile, ca nu bate prea tare la ochi.

In mod normal, masinile astea vin cu 225/75R15 sau 235/75R15. Prima dimensiune e echivalenta cu 28x8R15, a doua cu 29x9.5R15.

Si daca nu ai trecute cumva si alte dimensiuni in carte, canci ITP, daca vii cu alte gume...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Pai parerea mea e sai ai mare grija la rugina si in al doilea rand f multe de 2.5 au probleme cu cutia de vit. , are un carit cand intra intr-a 3-a si e destul de scumputz sa refaci cutia de vit... in rest sunt solide...

Link spre comentariu

Din pacate sau din fericire, omul cu care trebuia sa ma inteleg, a dat bir cu fugitii atunci cand l-am intrebat de ce aceeasi masina apare in 2 anunturi cu, continut textual diferit. Banuiesc ca ceva era in neregula odata ce masina nu se stie daca era din 89 sau 90, daca avea sau nu avea GPL sau daca avea defect la cutie sau nu...

In fine. Oricum mi-am luat gandul. Mai cautam, asta e...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare