adrianudeanu Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 toata lumea spune ca daca vrei roti mai mari, tb sa schimbi rapoartele. ce rapoarte exista ptr y61 2.8? concret, unde le si gasesc? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: rapoarte y61 Pai mai adi nu ziceai tu ca nu ai nevoie? Ca mere si asa? Nu mai mere? :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: rapoarte y61 poate vrea roti si mai mari decat actualele. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: rapoarte y61 LOGIC, Giorgel stie el ce stie;)) pregatesc o surpriza;;), cum dealtfel va asteptati:P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: rapoarte y61 l-am intrebat pe fratele lipoveanu....."dom'le tu cum ai facut cu rapoartele, de unde le-ai luat?" si mi-a raspuns: "din pod!" mare om, mare caracter, mare ajutor:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: rapoarte y61 Nu-mi spune ..... tu stai la bloc ........ si nu ai pod !!! :ha::ha::ha: Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camargue Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: rapoarte y61 toata lumea spune ca daca vrei roti mai mari, tb sa schimbi rapoartele. ce rapoarte exista ptr y61 2.8? concret, unde le si gasesc? multumesc Eu de aici am luat: http://www.euro4x4parts.com/nissan_parts/patrol_gr_y61_1997_2010/2_8_tdic_td6_1997_2000_eng_rd28ti/4_transmission/p/crown_wheel_and_pinion/ °lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll° Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 (editat) Re: rapoarte y61 rapoarte: - 4,88 - 5,1 - 5,3 Editat Februarie 28, 2015 de Max ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: rapoarte y61 am pod...tocmai aici e problema....cand am luat casa nu m-am uitat in pod....am luat-o fara rapoarte :)) multumesc ptr info, astept si alte variante :* Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: rapoarte y61 http://www.euro4x4parts.com/nissan_parts/patrol_gr_y61_1997_2010/2_8_tdic_td6_1997_2000_eng_rd28ti/4_transmission/p/crown_wheel_and_pinion/ asa ceva te intereseaza? si eu ma interesez de asa ceva, dar vremea rea ($) ma tine pe loc... :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel1 Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Re: rapoarte y61 Am si eu o intrebare ! E musai sa schimbi rapoartele ca se intampla daca nu schimbi ?Scuze daca e o intrebare prosteasca ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 (editat) Re: rapoarte y61 Am si eu o intrebare ! E musai sa schimbi rapoartele ca se intampla daca nu schimbi ?Scuze daca e o intrebare prosteasca ... Intai trebuie sa stii ce sunt alea "rapoarte", apoi sa ai foarte clar unde vrei sa folosesti masina, cat o vei folosi on- si off-road (%) si nu in ultimul rand tipul drumului off-road (forestier, drumuri cu bolovani, pante abrupte, etc)......iar daca ai deja un raspuns la intrebarile astea, atunci la intrebarea ta, cam 99%, iti vei fi raspuns singur...... Tot ce ai de facut este sa citesti cu atentie si cat mai mult din ce s-a scris despre aceste lucruri.....inclusiv pe acest topic exista deja un mini-raspuns la intrebarea ta, dat de @giorgel....... Editat Iunie 13, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: rapoarte y61 Eu vad mai bine schimbarea rapoartelor in cutia de transfer ex. 4:1 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos23 Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: rapoarte y61 o mica intrebare,consumul creste sau scade in cazul utilizarii numai pe strada? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentins1642944615 Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: rapoarte y61 Pana la urma s-au schimbat rapoartele respective ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: rapoarte y61 Salut! Nu s-au schimbat, nu a mai fost nevoie:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: rapoarte y61 va fi nevoie:cr1 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: rapoarte y61 Astept cu maxim interes sa vad rezultatul.....am vazut ceva foto la Lipoveanu.....niste roti simpatice gen Taf,niste aripi din tabla gen masini pt expeditii polare :ha::ha: Jur ca aduc popcorn si suc /bere, un scaun, ma instalez linistit si privesc/filmez tot..... Asta in cazul cind ajunge rabla de la Cluj la Bucuresti intreaga si pe rotile ei....... Hint: masina-i la Cluj deci unii poate-s mai norocosi si o vad primii :grin: Abia astept primavara....deja proiectul are ~1 an, poate anul asta face fructe, ca ratele au zburat din cuib in toamna.... :ha: :ha: Spor Bah, si nu te supara pe noi ca suntem circotasi.M-as bucura maxim sa nu avem dreptate dar..... ( prosti,prosti,da' multi ) Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: rapoarte y61 Astept cu maxim interes sa vad rezultatul.....am vazut ceva foto la Lipoveanu.....niste roti simpatice gen Taf,niste aripi din tabla gen masini pt expeditii polare :ha::ha: Jur ca aduc popcorn si suc /bere, un scaun, ma instalez linistit si privesc/filmez tot..... Asta in cazul cind ajunge rabla de la Cluj la Bucuresti intreaga si pe rotile ei....... Hint: masina-i la Cluj deci unii poate-s mai norocosi si o vad primii :grin: Abia astept primavara....deja proiectul are ~1 an, poate anul asta face fructe, ca ratele au zburat din cuib in toamna.... :ha: :ha: Spor Bah, si nu te supara pe noi ca suntem circotasi.M-as bucura maxim sa nu avem dreptate dar..... ( prosti,prosti,da' multi ) Nu dau multe detalii dar am vazut.... monstru ( combina ( prietenii stiu ce vorbesc))... cam trebuie rapoarte.... Eu vreau sa scimb in cutia de transfer rapoartele desi folosesc doar 35-uri... stie cineva unde gasesc? NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: rapoarte y61 Adi,de 2 ani ii spun sa ia rapoarte, acum, cind a stricat masina,ori isi ia rapoarte, ori isi ia o chestie din aia de combina in fata :grin: Ai mers cu ea sau ai vazut-o?Asta asa,de circotaso curios. Cind a venit in Bucuresti nu a dat un semn,a stai 2 zile si a plecat....am tras concluzia ca ceva planete nu sau aliniat cum trebuie......daca mergea maxim,ma cauta sa-mi demonstreze. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: rapoarte y61 Am fost la o iesire de weekend unde a fost si el... Mrl-ul a cedat... nu era pus pe lock... Masina e interesanta... dar lipseste power-ul respectiv nu descarca rotile deloc... De unde sa ia rapoarte? Vreau eu pt cutia de transfer... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: rapoarte y61 Vorbeste la GTC sau Traco-asta recomand in zona Bucuresti.....sau la Tauber-draci nu stiu numele exact... Cred ca si Mcfero sau House4x4 pot aduce, trebuie intrebat. Eu recomand chitul pt transfer,erau 3 reductii diferite.Dar tot nu cred ca rezolva problema cu descarcatul rotilor alea uriase.....la tine merge pt 35'. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: rapoarte y61 Am discutat pe alocuri... nu se aduc gear master... pai pentru 35-uri... rotile de combina nu pot fi descarcate tare usor dar cel putin masina ar avea mai mult de 1 treapta de viteza... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: rapoarte y61 salut! eu am gearmaster 2.86/1 fata de 2.02/1 stock. am comandat kitul pe site-ul http://www.euro4x4parts.com,pret 1800E,transport 45E,venit in 7 zile din franta,12kg. montajul l-am facut la BADSI NISSAN la mecanicul Gelu-supertare! a durat operatiunea 10 ore-am plecat ultimul din service. sint FOARTE MULTUMIT de ce poate cutia de transfer cu noua reductie,nici nu se compara cu ce aveam inainte. exista si kit de 4/1 dar cred ca e exagerat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Re: rapoarte y61 Titlul acestui topic corespunde framantarilor mele, asa ca nu mai deschid altul. La motorul de 2.8l rapoartele in punti sunt 4.675. La motorul de 3l sunt 4.375. Ambele variante au fost optimizate pentru rotile standard de 31", cu o oarecare rezerva spre +. Logic, cresterea substantiala a diametrului rotii, presupune cresterea proportionala a rapoartelor in punti, pentru a mentine acelasi cuplu la roata. Pana aici... teorie. A incercat cineva sa puna pe motor de 3l grupuri cu rapoarte de 2.8l (4.675), cu roti de 35"? Ar fi cea mai simpla si cea mai ieftina miscare care s-ar putea face, nu? O alta chestiune pe care nu o stiu este daca cutia de viteze de pe motorul ZD30 are aceleasi rapoarte ca si cea de pe TD42. Fizic stiu ca se potrivesc 100% Va multumesc pentru eventualele lamuriri. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate