pit ciprian Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Salutare stimabililor:h5 In concordanta cu ultima discutie avuta la intalnirea de joi am inceput demersurile pt organizarea celei mai mari intalniri de 4x4 din Bihor cu ocazia asta vom organiza din nou o intrecere prieteneasca Aceasta actiune se va desfasura in Hidiselul De Jos pe partia de ski in data de 21.O8, DUMINICA Din nou avem sprijinul autoritatilor locale, multumim dlui primar Adrian Pietroi:tk. Intentionam ca traseul sa fie mai dificil de asta data si din semnalele pe care le avem o sa fie mult mai multi participanti Noi cei care organizam aceasta intalnire asociatia DESCOPERA ROMANIA 4X4 o sa incepem o promovare in massmedia si de asemenea rog pe cei care mai vor sa se implice sa ma sune, multumesc:h5 Vreau sa remarc sprijinul Primariei Hidiselul De Sus care in data de 14.08 organizeaza inaugurarea terenului de fotbal si unde dl primar ne-a invitat sa participam la o 'demonstratie de offroad' La acest eveniment eu voi asigura suportul foto video sonorizare cat si un spectacol de lasere si voi promova evenimentul din 21.08. Intentionam sa organizam si un concurs de gatit in data de 14.08, asteptam concurenti:h5 Mentionez ca organizam toate aceste actiuni pt a ne aduna, cunoaste si promova aceasta pasiune care ne leaga pe toti si anume offroadul:tk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Tare de tot ...mai ales cu concursul de gatit ... :h5Bafta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 incet incet ne pregatim pt anul viitor, poate daca totul va fi bine de o cupa:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Concursul de gatit va trebui sa se finalizeze si in concurs de mancat :) Bafta! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Deschid lista cu ilustra mea persoana:old Concurent pe 21 si bucatar pe 14:banana:B Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Deschid lista cu ilustra mea persoana:old Concurent pe 21 si bucatar pe 14:banana:B deschidem lista: 1. Cipri - pajero 2. Coco- patrol 3. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 domnu pit numai la mancare si la :x va sta capusorul. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Coordonate pt. locatie? Trebuie sa ne punem pe lista sau putem veni si neinscrisi ? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Coordonate pt. locatie? Trebuie sa ne punem pe lista sau putem veni si neinscrisi ? Sunteti bineveniti atat la concursul de gatit + mancat cat si la trial. Pana acum ne-am inscris aici pe forum, pentru siguranta fa-o si tu. Oricum tinem legatura si-ti vom da toate detaliile de care ai nevoie. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Domnule Secretar. Te rog sa ma treci si pe mine pe lista pentru ambele date:tk Voi incerca sa pun coordonate, dar locatia este extrem de simpla. Prima localitate dupa Baile Felix pe DN Oradea - Deva. Partia se vede din sosea pe partea dreapta. 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Pana acum sunt singurul concurent inscris la gatit:grin: astept concureti seriosi, oricine e binevenit::h5 Culmea ar fi sa concurez singur si sa iau locul doi:ha: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 pe lista de participare ma inscriu si eu! si ar mai fi ceva:sa stiti ca tocmai ce ne-am intors cu Pit Ciprian de la primatia Hidisel si in urma discutiei purtate cu Dnul primar avem acordul si promisiunea de ajutor din partea lor[si ar mai fi ceva,cu adevarat important si anume ca ar exista posibilitatea sa ne ajute,pe viitor,cu un teren pe care sa il putem amenaja asa cum am dori noi ptr a crea un adevarat POLIGON Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 pe lista de participare ma inscriu si eu! si sa stiti ca tocmai ce ne-am intors cu Pit Ciprian de la primatia Hidisel si in urma discutiei purtate cu Dnul primar avem acordul si promisiunea de ajutor din partea lor[si ar mai fi ceva important si anume ca ar exista posibilitatea sa ne ajute,pe viitor,cu un teren pe care sa il putem amenaja asa cum am dori noi ptr a crea un adevarat POLIGON DE OFF ROAD!! ar fi extraordinar!! apropo urmatorul trial va avea un traseu mult mai complex si mult mai dificil!! va asteptam in nr cat mai mare!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Pana acum sunt singurul concurent inscris la gatit:grin: astept concureti seriosi, oricine e binevenit::h5 Culmea ar fi sa concurez singur si sa iau locul doi:ha:[/Q se poate si asta decand incerc sa te invat si nu se prinde nimic de tine:ha: Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 deschidem lista: 1. Cipri - pajero 2. Coco- patrol 3. Ovi - toyota 4. Florin- patrol 5. Radu -defender 6. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 deschidem lista: 1. Cipri - pajero 2. Coco- patrol 3. Ovi - toyota 4. Florin- patrol 5. Radu -defender 6.[cristi -ambulanta Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Vin si eu :old. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Buna seara!abia am ajuns acasa si primul gand este sa anunt toti iubitorii de off road din bihor ,cel putin,despre posibilitatea de a avea si noi un teren unde sa amenjam un poligon al nostru de off road!! spre bucuria noastra ,in urma unor cautari indelungi,sa gasit un teren,cred ca ar fi vorba de vreo cel putin 10 ha teren, pe care primaria din hidisel,gratie primarului ,este de acord sa il puna la dispozitia asociatiei descopera ROMANIA 4x4!locatia este la indemana,cca 15km de oradea si anume la intrarea in localitatea mierlau pe parte stanga a drumului catre localite.terenul ofera atat zone in panta cat si namol ,santuri si mai ales are si o padurice mica!!ca urmare anuntam ca local unde se va desfasura trialul urmator va fi acesta si se va tine pe data de 21 august!! speram sa oferim senzatii cat mai tari participantilor!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Intrecerea prieteneasca pe care o s-o organizam cu ocazia inaugurarii 'poligonului DESCOPERA ROMANIA 4X4 o sa fie diferita de ultima intrecere din mai multe puncte de vedere, complexitatea si dificultatea o sa fie mult mai sporita. Dar cel mai important e ca am gasit un om de omenie care ne-a ajutat si ne-a pus la dispozitie acest teren pe care putem sa-l amenajam cum vrem noi.Multumim dlui primar ADI PIETROI:h5:br:tk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Felicitari.:br:br:br:br:br Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Pentru excluderea confuziei asupra locatiei, pun si coordonatele GPS luate azi impreuna cu Radu si Cipri N 46.91843 E 22.03728 Aici se va tine trialul, si credeti-ma exista material didactic:banana:banana 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 (editat) Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Frumoasa locatie, am fost azi si am vazut-o , cu ajutorul coordonatelor !!!:av:h5 Editat Iulie 28, 2011 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Frumoasa locatie, am fost azi si am vazut-o , cu ajutorul coordonatelor !!!:av:h5 [ATTACH=CONFIG]112258[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]112257[/ATTACH] Dacian, vezi daca nu poti cumpara simex-urile inapoi:grin::grin::grin: Este nevoie:banana 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat August 12, 2011 Autor Partajează Postat August 12, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 azi am revenit din concediu si sunt uimit de lipsa activitatii de aici pt ca intre timp s-a lucrat mult, nu de catre mine,ca duminica la Hidiselul de Sus totul sa iasa bine, sper ca sa fim cat mai multi prezenti Sa nu uitam ca primarul din hidisel ne-a ajutat si ne ajuta iar acum e monentul sa-l ajutam si noi:h5 Deseara am sa revin cu detalii privind ora inceperii Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011 Asteptam cu nerabdare noutatile! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate