Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011

pit ciprian

Postări Recomandate

Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011

Am incheiat si actiunea de ieri, cu plusuri si minusuri :grin:

Am fost putini, vreo 10, telescop indoiat, grup rupt, planetara rupta, furtune rupte plus alte cateva maruntisuri rupte:banana

Dar acum avem un tern al nostru, un buldo cu un pilot:x dedicat cauzei:h5

Vremea frumoasa , multa lume, traseu greu a fost au fost ingredientele care au reusit sa ne asigure iunca o zi frumoasa, filmulet pun saptamana asta iar cu poze il asteptam pe nenea Mihai care este el redactor sef la jdd:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Pun si eu cateva filmulete, traseul e destul de greu (vezi ce a patit Cipri).

Abia astept trialul de Duminica-21.08, va recomand cu caldura simexii:wink:

[video=youtube;uF13ffRd-OQ]
[video=youtube;Yb7Tut-L5IQ]
[video=youtube;A-4Q7mOOPSY]
[video=youtube;EqEFNS-JF3g]

Bravo Radu (defender)--singurul care a facut tot traseul:br

Editat de ted
Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor, a fost un trial demonstrativ pe cinste. Imi pare rau ca nu am putut sa stam pana la final. Asteptam pentru saptamana viitoare, daca se poate ,si un traseu sau macar cateva "bucle" si pentru noi, astia de la clasa "mica" ... :j nu numai pentru :tr :ha::ha::ha:

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Pe duminica traseul o sa fie mai usor, accesibil pt o mare parte dintre noi dar nici asa incat o masina 4x4 cu cauciuce de oras sa-l faca:old

Mihai probabil o sa aiba si el masina pana duminica, facem un blat sa-l lasam sa prinda curaj?

:ha::h5

Sunt dezamagit de lipsa de implicare a unora...:uameni

Link spre comentariu

dragii mei sunt bucuros nevoie mare pentru reusita acestui trial demonstrativ!!sper ca ati plecat incantati si cu amintiri ce va revin cu placere in minte si suflet!!parerea mea este ca acest traseu va fi imbunatatit cu elemente mai complexe,pacat sa-l distrugem,iar pentru cei mai putin pregatiti de off road extrem promit ca voi face un traseu mai usor.loc am inteles ca avem si bineinteles cu acordul primariei din hidisel de maine ma voi apuca de lucru!!daca dispuneti de dupaamieze libere pe parcursul acestei saptamani va invit cu placere alaturi de mine[chiar si numai cu prezenta]la hidisel ca sa asistati la realizarea celui de al doilea traseu!!asadar duminica 21.08.2011 la terenul de fotbal din hidiselul de sus asociatia descopera ROMANIA4x4 va asteapta sa petrecem o zi cat mai faina!!multumesc tuturor!!

Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]113589[/ATTACH]

Credeti ca numai cu simex-uri se poate face offroad? :grin:

Mdaaa, asa se intampla cand capul familiei sta tolanit in scaun, paba trei farfurii de bograci si stinge totul cu muuulte berici.....:ha::h5

Link spre comentariu

Gresit! Capul familiei conducea..........Florin statea tolanit in scaun......si a vrut sa-i arate ca si ea stie face incrucisari de punti!!!:ha::h5

Sper candva posesor de Buggy........
Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu am putut sa ajung duminica :( , se pare ca a fost foarte tare , duminica care vine voi fi prezent si eu , nu se poate sa ratez asa ceva

Link spre comentariu

salutare la toata lumea,

mi-ar fi facut placere sa fiu alaturi de voi Duminica, dar am fost plecat din localitate, se pare ca Troliu cu utilajul lui s-a cam suparat pe gropi si a uitat ca marimea conteaza.... sau nu : Radu :wink:...

Apropo.. merge pe Kiss FM spotul publicitar cu Trialul de Duminica :h5

Editat de cocoMPower
I Love Apuseni
Link spre comentariu

La trasee se lucreaza din greu, pan la urma vor fi doua trasee, unul mai extrem si unul mai usor.

Duminica-21.08 va asteptam cu drag. Sper sa fim cat mai multi pt. ca va fi un show pe cinste.

465770513_Hidiselstadion.thumb.jpg.0073d74822cebfce4e1b7fb594d9368f.jpg

Link spre comentariu

Bineinteles ca o sa fim prezenti si in primul rand ma astept ca toti membri Descopera Romania 4x4 sa fie cu totii prezenti!!!

Pentru ca eu am nunta pana dimineata respectabilul dj redactor sef Mihai o sa se ocupe de sonorizare:h5. Mare noroc ca sunt intre noi oameni care se pot ocupa si sa nu-l uitam pe un personaj esential, dl TROLIU fara care acest poligon al nostru nu ar fi creat. Sper sa fim cat mai multi pt ca la urma urmei ne rupem masinile pt promovarea offroad-ului

Link spre comentariu

Pana acum sunt singurul concurent inscris la gatit:grin: astept concureti seriosi, oricine e binevenit::h5

Culmea ar fi sa concurez singur si sa iau locul doi:ha:

o sa iei locu 2 ca vin eu si iti mananc mancarea:))si no sa mai ai nimika:)):h5

Link spre comentariu

am inceput pregatirea celui de al doilea traseu!sper sa gasesc o solutie care sa si incante ,sa si atraga si sa si ofere satisfactii celor mai putin pregatiti ptr off road!astazi si maine invit la hidisel pe cei care vor sa verifice traseele!de la ora 16,30 voi fi acolo ptr probe si sugestii!!

Link spre comentariu

:jp1Ciau tuturor si felicitari pt Duminica , a fost frumos dar in acelasi timp si un pic nasol . Stiti ca eu in 21 nu o sa pot veni pt ca am un botez (am o nepotica) dar ma revansez eu. Radu poate ca trec pe la tine pe la partie diseara.:cl:jp1:jp1

Descopera ROMANIA 4x4 .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare