Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011

pit ciprian

Postări Recomandate

Re: Cea mai mare intalnire a pasionatilor de offroad din Bihor 21.08.2011

Pentru a nu fi confuzie, traseul este amenajat langa terenul de fotbal in Hidiselul de Sus. Coordonatele GPS ale locului sunt N 46.93301 E 22.06312.

S-a ajuns la aceasta locatie datorita pregatirilor de saptamana trecuta pentru demonstratie, si aprobarii domnului primar de a imbunatatii acest poligon, si pentru alte evenimente Off-road viitoare.

Va asteptam in numar cat mai mare, pentru a va afla capacitatile masinilor.

Cu respect,

Florin

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

domnilor traseele au fost terminate[sper sa nu ne termine ele pe noi maine],asa ca maine de la ora11.am. va asteptam cu toata placerea pe toti dornicii!!de dimineata se vor marca pe sosea indicii ptr a ajunge la traseu ptr cei care nu cunosc noua locatie!vor fi facute in baile felix,in dreptul partiei de la hidiselul de jos,in curba la stanga din hidiselul de sus si in dreptul traseului de off road!asa cum am promis sau conceput 2 trasee[si construit],unul ptr standard si unul mai extrem.primul va incepe cel standard.vom avea de data aceasta si punct de vanzare racoritoare si mici si cred eu ca cipri va pune si de un bogracs!!am organizat si asistenta tehnica!la16 si 45 de minute va avea loc si un meci de fotbal!asadar participantii si spectatorii sperm sa petreaca o zi interesanta alaturi de organizatorii asoc. descopera ROMANIA 4x4 si primaria din hidisel!!

Link spre comentariu

Pozele toate le gasiti pe link-ul de mai sus, maine va aparea in JDD si in Jurnal Bihorean tot evenimentul, nu mai mentionez ca datorita mie apre si in JB ca as fi prea modest:ha::ha:

Link spre comentariu

Fac un scurt rezumat desi poate nu sunt cel mai in masura de asta data la cele intamplate;

traseul de acum a fost conceput si lucrat de Radu:tk un om cu maaare suflet in 'parteneriat' cu primaria Hidiselul de sus

am avut doua categorii; open unde au trecut toate masinile si extrem unde nu a reusit nici o masina sa-l faca:banana

A fost un succes si de asta data:br:br:br si pentru asta trebuie multumit tuturor care s-au implicat in organizare:h5

Incet incet ne pregatim pte ceva mai mare, pe viitor...

In aceasta seara o sa atasez clipul , felicitarari participantilorsi castigatorilor:br

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

Multumim Radu :h5 si celorlalti colegi implicati in reusita acestui eveniment cu specificarea ''extrem extrem dar mai cu mila'':t1

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

A venit si clipul :banana

Multumim inca odata Cipri pentru filmare, si lui Radu pentru traseu :h5

Cred ca troliul meu ar trebui sa primeasca un premiu, pentru cel mai muncit, si cel mai difuzat in clip:old

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

ptr sectiunea standard sper ca participantii au fost multumiti!!am incercat sa fac un traseu care sa permita aproape fiecarui model de masina 4x4 sa treaca prin el si in acelasi timp sa fie obligati toti pilotii sa aibe un pic de lucru pe diferite portiuni. daca unele masini au fost avantajate la un moment dat au fost dezavantajate pe alte parti din traseu.in ceeea ce priveste traseul care pe drept cuvant a putut fi considerar extrem,cer iertare celor care s-au incumetat sa-l strabata ptr stricaciunile si pagubele materiale pricinuite masinilor.insa in tot raul este si un bine ptr ca fiecare a reusit sa constate ce anume ar mai trebui modificat,imbunatatit, sau ce fel de masini ar fi cu adevarat apte ptr astfel de situatii.iertare si ptr frustarea de a nu ajunge la finis!!per total eu cred ca toti participantii au fost incantati de ziua ce au petrecut-o alaturi de asociatia descopera ROMANIA4x4,care a dat dovada de multa perseverenta si seriozitate!! va multumesc!!

Link spre comentariu

Multumim inca odata Cipri pentru filmare, si lui Radu pentru traseu :h5

Cred ca troliul meu ar trebui sa primeasca un premiu, pentru cel mai muncit, si cel mai difuzat in clip:old

Pe langa multumiri cred ca ai merita si muuulte beri pt efortul tau:br:tk

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Vad ca s-a aruncat pamant in gropane :br .Erau cam adanci la trial +noroi,intrarea prea abrupta in prima groapa si creasta dintre ce le 2 gropi!

''invingeti-va teama ''
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare