Big.Ursu Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Salutare baieti ! Sunt de ceva vreme inscris pe acest forum si nu am foarte multe posturi la activ, m-am multumit in principal sa citesc/invat cate ceva din cele citite. Exista o speranta si pentru mine, si anume se intrezaresc sansele achizitiei unui 4x4 (nu in urmatoarele zile, dar trag sperante ca pana la sfarsitul lui 2011). 4x4 la care visez de multa vreme. Nu sunt hotarat la vreo marca anume ... stiu ca-l voi folosi pentru drumetii, offroad mediu cel mult (poate si ceva competitii pe masura ce se acumuleaza experienta). S-a tot scris prin presa ca Maria sa, Guvernul condus de un incompetent lucreaza la un maret proiect de lege/O.G/O.U.G prin care masinilor inscrise in alta tara sa le fie permisa circulatia in RO numai 90 de zile. Tot prin presa am lecturat (nu foarte atent, e drept) cum ca daca eu as cumpara o masina deja inscrisa in RO, in anul 2000 sa zicem, eu ca si nou proprietar al ei, ar trebui sa achit la cumparare si taxa de poluare/prima inmatriculare sau cum MMasii ii zice... As dori sa stiu de la cineva care este mai in tema daca cele 2 chestii citite/auzite sunt cat de cat aproape de realitate, avand in vedere ca: a) nu am fixat inca un buget, insa prevad ca se va infiinta undeva pe la max 8.500 euro (maxim maximorum) b) doresc o masina de max. 2500cmc (si asa ne va ucide impozitarea gandita de maretul nostru guvern) c) doresc sa o am inscrisa in RO, ca prima optiune, caci in Dolj (probabil in tot sudul RO), sunt controale periodice care vizeaza "bulgaroaicele" Va multumesc. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: nelamurire taxa de poluare (prima inmatriculare) Salut, Pana la sfarsitul anului mai e mult si orice se poate intampla. Cand o sa ai banii in mana sau masina in curte o sa te gandesti unde sa o inscri. Pana atunci nu are rost sa te gandesti. Arunca o privire la rubrica de vanzari ca sa-ti faci o idee despre piata 4x4 si incearca sa iesi cu cineva in teren ca pasager sa vezi daca iti place. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 Re: nelamurire taxa de poluare (prima inmatriculare) Salut, Pana la sfarsitul anului mai e mult si orice se poate intampla. Cand o sa ai banii in mana sau masina in curte o sa te gandesti unde sa o inscri. Pana atunci nu are rost sa te gandesti. Arunca o privire la rubrica de vanzari ca sa-ti faci o idee despre piata 4x4 si incearca sa iesi cu cineva in teren ca pasager sa vezi daca iti place. Nu este exact raspunsul pe care-l cautam....asteptam in continuare. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Re: nelamurire taxa de poluare (prima inmatriculare) Tu ar trebui. Sa dai Tpi pentru o masina deja inscrisa doar daca nu s-a pltit la prima inmatriculare. Si nu stiu sa se fi dat deja legea, s-a discutat doar. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 (editat) Re: nelamurire taxa de poluare (prima inmatriculare) Fiind unul dintre multi alti romani care au ales varianta inmatricularii in BG, avand si rezidenta acolo(ma gandesc foarte serios daca nu ar trebui sa cumpar si o mica proprietate si sa ma mut definitiv), raspunsul la intrebarea ta poate parea un pic subiectiv, dar : 1.Romania ca tara membra UE nu poate restrictiona circulatia altor autoturisme inscrise in tari membre UE. 2.Orice alta varianta de impozitare ar alege guvernul de timpiti va fi una cretina. Nu cred ca varianta unei taxe suportabile va fi adoptata vreodata(atata timp cat coruptia se lafaie la nivel guvernamental si prezidential) in Romania(a se vedea ce au spus alde Boc si Basescu cand Tariceanu isi umfla conturile de dealer Citroen si il durea in fund de parerile lor si ce au facut in realitate cand au scapat de el). Si ca o paranteza,anul viitor va fi unul electoral asa ca taxa aceea la care faci tu referire cred ca o sa mai astepte pana dupa alegeri(pierd prea multe voturi unii daca tot romanul plateste taxa de inmatriculare,mai ales daciistii :ha:). Editat August 4, 2011 de emanoeladrian corecturi RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: nelamurire taxa de poluare (prima inmatriculare) Fiind unul dintre multi alti romani care au ales varianta inmatricularii in BG, avand si rezidenta acolo(ma gandesc foarte serios daca nu ar trebui sa cumpar si o mica proprietate si sa ma mut definitiv), raspunsul la intrebarea ta poate parea un pic subiectiv, dar : 1.Romania ca tara membra UE nu poate restrictiona circulatia altor autoturisme inscrise in tari membre UE. 2.Orice alta varianta de impozitare ar alege guvernul de timpiti va fi una cretina. Nu cred ca varianta unei taxe suportabile va fi adoptata vreodata(atata timp cat coruptia se lafaie la nivel guvernamental si prezidential) in Romania(a se vedea ce au spus alde Boc si Basescu cand Tariceanu isi umfla conturile de dealer Citroen si il durea in fund de parerile lor si ce au facut in realitate cand au scapat de el). Si ca o paranteza,anul viitor va fi unul electoral asa ca taxa aceea la care faci tu referire cred ca o sa mai astepte pana dupa alegeri(pierd prea multe voturi unii daca tot romanul plateste taxa de inmatriculare,mai ales daciistii :ha:). ref la punctul 1. nu ar fi prima lege data de dragul nostru guvern care contravine legislatiei europene...asa ca ...incurcate sunt caile domnilor.In privinta asta (si nu numai ) avem cateva "curiozitati " si anume: -suntem o tara care desi a intrat relativ greu in UE , avemo gramada de legi care contravin legislatiei europene -ne "mandrim " cu un prim ministru profesor de drept constitutional care a dat cel putin doua legi care sunt declarate neconstitutionale :banana:banana:banana asa ca...orice e este posibil Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: nelamurire taxa de poluare (prima inmatriculare) Salutare baieti ! Sunt de ceva vreme inscris pe acest forum si nu am foarte multe posturi la activ, m-am multumit in principal sa citesc/invat cate ceva din cele citite. Exista o speranta si pentru mine, si anume se intrezaresc sansele achizitiei unui 4x4 (nu in urmatoarele zile, dar trag sperante ca pana la sfarsitul lui 2011). 4x4 la care visez de multa vreme. Nu sunt hotarat la vreo marca anume ... stiu ca-l voi folosi pentru drumetii, offroad mediu cel mult (poate si ceva competitii pe masura ce se acumuleaza experienta). S-a tot scris prin presa ca Maria sa, Guvernul condus de un incompetent lucreaza la un maret proiect de lege/O.G/O.U.G prin care masinilor inscrise in alta tara sa le fie permisa circulatia in RO numai 90 de zile. Tot prin presa am lecturat (nu foarte atent, e drept) cum ca daca eu as cumpara o masina deja inscrisa in RO, in anul 2000 sa zicem, eu ca si nou proprietar al ei, ar trebui sa achit la cumparare si taxa de poluare/prima inmatriculare sau cum MMasii ii zice... As dori sa stiu de la cineva care este mai in tema daca cele 2 chestii citite/auzite sunt cat de cat aproape de realitate, avand in vedere ca: a) nu am fixat inca un buget, insa prevad ca se va infiinta undeva pe la max 8.500 euro (maxim maximorum) b) doresc o masina de max. 2500cmc (si asa ne va ucide impozitarea gandita de maretul nostru guvern) c) doresc sa o am inscrisa in RO, ca prima optiune, caci in Dolj (probabil in tot sudul RO), sunt controale periodice care vizeaza "bulgaroaicele" Va multumesc. bugetul mi se pare mai mult decat indestulator .eu mi-am achizitionat in urma cu ceva vreme un NISSAN PATROL din 1997 cu 3600 oiro, am inmatriculat-o ca autoutilitara si taxa de poluare a fost 2400 RON...adica in total 4100 oiro toata distractia....nu se incadreaza la sub 2500 cmc , dar ...este o varianta , buna , zic eu Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate