trooper Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 buna ziua, ma gandesc sa concurez anul acesta la Open, caut coechipier. nu intentionez sa "rup" masina, da' nici sa ma fac de "cacao". nu intentionez sa castig, dar nici sa abndonez si nici ultimu sa fiu. ce sa mai... vreau sa particip, sa vad cum e, c-am auzit si de bune si de rele. intentionez sa constitui o asociatie sportiva sau ceva sa atrag sponsorizari( ca am de la cine) S.A.M.D.... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 coechipier sau copilot? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 vezi pe mania ca mai e unu aproape ca tine. aci are ban. il cheama sorinake. :grin: succes. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 14, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2008 coechipier sau copilot? coechipier. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 14, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2008 vezi pe mania ca mai e unu aproape ca tine. aci are ban. il cheama sorinake. :grin: succes. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: fiind prima data o iau ca gluma, a doua... :hm Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 i-auzi Ursule. Super echipa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 asta ma gandeam.....oameni civilizati.vb la sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 14, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2008 asta ma gandeam.....oameni civilizati.vb la sibiu multumesc, vb la Sibiu. :h5 Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 vezi pe mania ca mai e unu aproape ca tine. aci are ban. il cheama sorinake. :grin: succes. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: fiind prima data o iau ca gluma, a doua... :hm sa fiu mai explicit: aproape ca tine, adica e unul care vrea sa se dea dar sa nu rupa masina, chestia e ca vrea numai ultimul loc. si ghici, tot asa, n-are coechipier.pe bune. mult succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 Baiatul ala nu cumva si-a luat un sut in cur de la prima lui postare pe forum? Nu cumva a fost coechipierul tau la cp lung de 1 decembrie? Te-ai certat cu trooper svejkule........sau care e poanta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 nu-i nicio poanta, nu m-am certat cu dragos. doar ca isi cauta coechipier si eu stiu pe altcineva care isi cauta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 yeah right.......cum ar spune neamtul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 14, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2008 svejk-ule, zi c-ai glumit si las-o.... cu ala din poza( unul din cei doi), sa mai faci tu echipa. Da, intr-adevar isi cauta coechipier ca si-a pierdut poza din atavar pe mania. Daca mai insisti in aceasta problema dai de banuit... :ha: :ha: Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 svejk-ule, zi c-ai glumit si las-o.... Daca mai insisti in aceasta problema dai de banuit... :ha: :ha: ce ti-e si cu sportul asta - nu stii niciodata cum ajungi in vreo, ma scuzati, fundatura :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 cand ai o varsta si nu esti insurat ... te insoara 'babele' ... nu ar trebui sa fie cu suparare... si ce ..sorinake cica stie sa calce..sa gateasca ... stie si ceva mecanica... stie sa alimenteze... sa plimbe catelul ... i-i place culoarea mov ... plimbarile in aer liber ... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 sorinake cica stie sa calce..sa gateasca ... stie si ceva mecanica... stie sa alimenteze... sa plimbe catelul ... i-i place culoarea mov ... plimbarile in aer liber ... :ha: Pai, D-nu' Lipoveanu... si mie imi corespund caracteristicile respective... Asta inseamna ca sunt barbat? :grin: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 svejk-ule, zi c-ai glumit si las-o.... cu ala din poza( unul din cei doi), sa mai faci tu echipa. Da, intr-adevar isi cauta coechipier ca si-a pierdut poza din atavar pe mania. Daca mai insisti in aceasta problema dai de banuit... :ha: :ha: ?? adica? ce poza? cine a pierdut poza? sa mor daca va inteleg. ati schimbat tutunul? ce-aveti frate? ai intrebat de coechipier. colegu sorinake care are ban aici vroia coechipier la open, asa s-a exprimat pe mania. eu nu mai merg cu el coechipier niciodata, fiindca nu vreau sa-mi mai fac nervi. in ideea in care sa zicem ca la campulung (cand am fost la un pas de a-l bate) a fost de vina oboseala si faptul ca sunt eu coleric/isteric/cum vreti voi, si in ideea ca dragos e un tip mult mai calm, m-am gandit ca poate va rezulta ceva. daca eu nu ma inteleg cu x sau y, nu insemna ca x sau y nu se pot intelege cu z. mai departe... ajung la concluzia ca intr-adevar, facerea de bine e futere de mama. va salut din mers cu fum alb ca turbina mea e pe moarte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 va salut din mers cu fum alb ca turbina mea e pe moarte. Svejk...la fier vechi cu ea....si pune una care face treaba..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 mai departe... ajung la concluzia ca intr-adevar, facerea de bine e futere de mama. svejkule, eu nu l-as propune pe ala coechipier nici macar la dusmanii mei. :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 14, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2008 bravo Max, ai prins ideea si esti tocmai la BaiaMare nu in Iancului... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 svejk-ule, zi c-ai glumit si las-o.... cu ala din poza( unul din cei doi), sa mai faci tu echipa. eu nu mai merg cu el coechipier niciodata, fiindca nu vreau sa-mi mai fac nervi. in ideea in care sa zicem ca la campulung (cand am fost la un pas de a-l bate) mai departe... ajung la concluzia ca intr-adevar, facerea de bine e futere de mama. Esti tare svejk-ule :ha: Dragos, hai omul poate fi un copilot bun, fa si tu un pustiu de bine :ha: Scuze pentru :off Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate