iulianul Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Va spun imediat si de ce se numeste asa topicul. El poate fi dovada ca piesa dintre scaun si volan face diferenta. Scuzati calitatea foto/video, HTC-ul meu a servit drept camera foto, video, GPS, telefon...etc Toata saptamana am planuit sa facem traseul Valea Doftanei-Grohotis-Cheia dupa track-ul postat de @Georgei23 (multumim pe aceasta cale, nu ne-am fi descurcat fara), clasic pentru multa lume probabil. Sambata dimineata pe la 9.00 ma intalnesc cu Nicu la Metro Baneasa, eu cu Jimny, Nicu cu Terrano II cumparat de doua zile cu HT-uri tocite, urmand sa ne intalnim cu Bogdan cu G-ul la Valea Doftanei. Se face ca incepe sa picure, toata lumea anunta cod portocaliu la munte ... zic sa nu batem drumul degeaba, ca stam prin masini si nu putem face nimic, mai ales cu slick-urile de pe Terrano. Nicu zice: "hai pana la Valea Doftanei sa ne plimbam, vedem un teren, mergem doar cu o masina si ne intoarcem repede". Zis si facut, las pe Jimny la Metro si plecam. La Valea Doftanei ne intalnim cu Bogdan: soare :uameni . Vedem terenul ... hai sa mancam ceva, ca nu eram mancati de dimineata ... dar inainte, hai sa vedem cat urca Terrano cu slick-uri pe Valea Doftanei, sa stim cand ne intoarcem sa facem traseul de unde sa o apucam. Incercam sa ajungem la inceputul traseului pe niste sleauri imense ... nimerim pe versantul celalalt :ha: , dovada: Traseul ... peste vale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 (editat) Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 Ne intoarcem, gasim pana la urma intrarea in traseu si incepem sa urcam...si urcam...si prindem gust. :grin: s20LzWD2Pg0 G-ul defileaza, Terrano face furori si se descurca incredibil. r475f600b_c A se nota prezenta fragedului offroader, Stefan, baietelul meu de 10 ani, cu care am format echipa de copiloti de ocazie, lasand pe Jimny acasa :f1 TjGXahm1V-4 Terrano continua sa ne uimeasca si urcam in extaz bpRifMbGcdE Editat August 1, 2011 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 (editat) Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 Ridicam privirea la cer ... norii incep sa se adune ... morcovul scoate frunzele si ne impinge sa ne grabim. Dupa cum se vede mai departe, incepe ploaia si ne punem intr-o situatie ... destul de critica ... cu Terrano la limita: qy5erH7MYEU salvat de G, fara pic de efort gtHY5vHKjnA continuam urcarea in tumbele G-ului si incapatanarea Nissanului 1jccwcDHPVc Editat August 1, 2011 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 Trecem prin niste gropi pline de noroi, Terrano trece lejer si ne da pe spate :al Ajungem in gol alpin in cele din urma si ne razbeste foamea ... mancare nu. Ne uitam cu jind la sandwichul copilului...socotim ca n-o mai fi mult si mancam la Cheia...asa ca impartim mancarea lui Stefan si purcedem mai departe dupa ce decoram G-ul, spre disperarea lui Bogdan :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 Ne zdruncinam bine pe traseul de creasta, pana vine un nor peste noi. A venit asa bine ca n-am mai zarit drumul nou paralel cu vechiul drum rupt si traseul s-a transformat in extrem, cu autostrada lejera la 5 metri de noi :uameni (cine a facut traseul, stie ce spun). Am iesit pana la urma sub nor si ne gandeam ca iesim pana la urma la sosea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 nu merg filmele. presupun ca sunt filmari si nu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 (editat) Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 Dupa cum va asteptati, am intrat de fapt in padure, cu portiuni cu noroaie crunte. Terrano se descurca incredibil mai departe, Nicu face vraji cu el si razbeste peste tot:banana Urmeaza niste rampe incredibile, G-ul sare, topaie din piatra si urca pana sus. Terrano face cateva salturi, se zbate, urca pana la jumatate si ramane intr-o pozitie imposibila. Din pacate din padure nu mai am multe poze si filmari, mai aveam 4% baterie si riscam sa ramanem fara GPS! Sa traiasca Bogdan, scoate sufa dupa sufa si ochet dupa ochet din G si incropim cateva zeci de metri de sufa, cu care tragem Terano pana sus. Pe o coama...in dreapta noroi, in stanga parea mai uscat. G-ul trece in span prin noroi...noi incercam cu Terrano prin stanga. Span...inaintam...ne oprim ca-n mamaliga si ...ne scufundam usor :grin:(toti cunoasteti senzatia probabil, da' n-ati rostit-o :2dr) Namoll profesional, de inalta clasa, mustind, nici sa ne dam jos nu puteam. Vine Bogdan, se uita, verdict: "ati intrat asa bine, ca nu ajung la carlig sa va trag in fata". Noi nu ne dadeam jos din masina, neam! "Hai Bogdane, treci tu inapoi si trage-ne in spate, sa traiasca G-ul tau!", strigam din masina. Face greseala si ne asculta. In imaginile urmatoare puteti urmari doua masini fara troliu, in padure, adanc infipte in aceeasi mlastina, la 6 seara. Editat August 1, 2011 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 (editat) Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 Morcov cu ramuri, foame pe copil si pe noi, Nicu in tricou, fara jacheta, cizme de cauciuc, solutii fanteziste, cer noros, GPS la 2% baterie. Ne-am pastrat ratiunea si ne-am apucat de Nissan, am lasat G-ul in balta, la propriu. Lopata, balans, impins...am scos Terrano :h5 vVRyybjCP08 si cu Terrano am scos G-ul. A se observa spiritul de echipa si daruirea HIzpef4eNns Editat August 1, 2011 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 (editat) Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 Nicu se dovedeste tare si razbeste dincolo exact prin locul unde a ramas impotmolit 9x7AezLZXLw trece cu indarjire si ultima balta competenta jAPHro00MTQ Il auzim pe Bogdan prin statie in fata: "aasfaaalt!" Dupa ce am ajuns la asfalt, in doua minute a inceput sa ploua. Semn ca Doamne Doamne iubeste offroaderii sau apara inconstientii. Totul s-a terminat la o ciorba de burta in Cheia. Baietelul meu manca pe paine smantana adusa inaintea ciorbei si spunea ca nu a mancat ceva mai bun in viata lui. :br Si cred ca are dreptate, nu mai ai nevoie de altceva dupa o zi de offroad alaturi de asemenea parteneri. Am vazut dovada ca soferul hotaraste parcurgerea traseului, indiferent de echiparea masinii (Nicu, iti pregatesc cele trei statui promise in teren :h5) Asta a fost aventura unui Terrano stock cu slick-uri, unui G bazat si patru oameni hotarati. Editat August 1, 2011 de iulianul rezolvare video Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 1, 2011 Autor Partajează Postat August 1, 2011 Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 nu merg filmele. presupun ca sunt filmari si nu poze. Gata, am rezolvat si video. :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 faina aventura, felicitari! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 Super iesirea si mai ales super relatarea celor intamplate.. ne-ai facut sa traim si noi momentele :g .. Felicitari :br http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 Felicitari! Cind am fost noi era destul de putin namol si ocolibil pentru cei cu oroare la impachetari! http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat August 3, 2011 Autor Partajează Postat August 3, 2011 Re: Pana la urma iesire pe Grohotis sambata, 30.07.2011 Multumim! Chiar ca si copilot, a fost o zi intensa! O iesire pe care ... nu ne asteptam sa o facem :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate