macfero Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 a iesit super fain. felicitari pt munca depusa.:br sa o vedem si la noroi.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 Dac-o scoteai dintre masinile alea, cativa metri, sa faci niste poze ca lumea, tuseai......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Mai 31, 2012 Autor Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 @macfero..sambata iese la noroi ca am si uitat cum mai merge din ianoarie :grin: @astral ...mai am facut io o combinatie proasta la cardan si tarziu mi-am dat seama si pana nu remediez problema nu o misc nici un centimetru de acolo .....iar pt poze astep un artist sa -le faca cum se price mai bine . asa ca sambata te astept .multa bafta KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 Poze ... inainte si dupa ...fiti-ar Monsteru de ras ... :ha: Cred ca flansa e prea mare si cred ca simeringul care il avei inainte la cardan nu era ce trebuia ...Asta de l-ai pus acum e cel care trebuie ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iunie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2012 (editat) Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 mai mult ca sigur nu era ce trebui :wink: Editat Iunie 1, 2012 de Astral KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iunie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2012 (editat) Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 gata zi prima iesire dupa 5 luni de munca si nu am avut decat o singura problema am uitat sa strang fulia de la pompa de apa si a cam sarit umpic asa @tin sa multumesc pe aceasta cale celor ce m-a ajutat @yonutz @sreck @cristake @mikkkil si nu in ultimul rand tatalui si fratelui meu :grin::grin::grin: intr-un cuvand cutoti sunt niste oameni deosebiti si acesta este rodul muncii noastre club 4x4 bucuresti va multumsc Editat Iunie 4, 2012 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 4, 2012 Partajează Postat Iunie 4, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 Aloo ... Da lu ala care a muncit 5 luni de masina nu i-ai multumit (adica tie)? :grin: Inca n-am apucat sa le ardem paru de la cur cum trebuie, opriti fiind de mici detalii tehnice neprevazute (unele chiar aparute din senin)...da' urmeaza ...nu scapa ele nepedepsite ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 In sfarsit pacientul a iesit de la internat, treaba buna Liviule ce mai ai de facut sunt nimicuri, lasa ca iii arzi partul data viitoare asa cum trebuie.. Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 niste nimicuri care ia timp destul de mult KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iunie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 topic inchis multumesc! KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 topic inchis multumesc! De ce ? Ai vandut-o ??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 (editat) Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 nu nu am vaduto . doar ca oircum nu este un topic interesant :ha: Editat Iunie 26, 2012 de liviuoff KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 Poate pentru tine nu mai este, ca deh, ti-ai terminat masina, te-ai vazut cu sacii in caruta, scuzati, Mitsubishi, dar altora sigur le vor fi de folos una-alta din ce-ai elucubrat tu pe acest topic......:ha: Aaa....si apropo ca veni vorba.....daca tie nu-ti mai e de folos topicul, acuma te zgarcesti si la litere ? :ha:....Sau poate ai facut basici la buricele degetelor de cat ai slefuit la masina si nu mai nimeresti tastele...? :ha: Mai bine vorbeste cu nen-tu Yon si faceti niste poze mai ca lumea la masinuta ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 @astral mai la cat avem de munca nu am mai facut nimic la masina de 2 saptamani dta pe dreapta ca avem diverse lucrari :wink: ca na cere finante . KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 ....Pai daca o arzi pe forum, in loc sa lucrezi la masina.......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 Acest proiect inca nu este terminat, ptr ca in orice proiect de acest gen, se termina intai banii si dupa aia poate si rabdarea dar la final niciodata nu va ajunge...intotdeauna se gaseste cate ceva de adaugat. S-a terminat doar prima etapa ..."reconstructia" ...urmeaza si altele... Inca se lucreaza la el. Din punctul meu de vedere este un topic foarte bun despre cum sa pleci de la "nimic" si sa poti spune ca dupa 6 luni de munca ti-a rezultat o masina. Asteptam cu interes sa ne arate ce a mai facut la mine si ce mai are de gand sa faca ...jucaria nu s-a terminat ... si e departe de a o pune pe linia moarta! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 gata si cu sasiul am loat si teava de cupru de 10 cu 1mm grosime pt alimentare Liviu da-mi si mie niste detali ca am o conducta de benzina fisurata.De unde ai luat teava de cupru sau unde ma duc ce sa cer ?Mersi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Septembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 cam asa arta acaretu la final mai am bara fata si cu rolchage-ul de facut KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 Urmatorul upgrade care se cere musai acum ...este sa-ti iei actele de la militie ...sa poti circula cu ea ...dupa aia ...fiarele se vor suda singure ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Septembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 cred ca miercuri il iau :ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 cred ca miercuri il iau :ha: A trecut o luna si inca nu le-am luat offff:uameni ASA ITI FAC AIA DE LA RAR:shrk:shrk:fk2:fk2 Editat Octombrie 11, 2012 de Astral KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Octombrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 topic inchis .masina este la vanzare KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 topic inchis .masina este la vanzare Te plictiseai....? Se va inchide DUPA ce se vinde masina.....asa cum fac si cu restul topicurilor cu masini vandute..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 15, 2012 Partajează Postat Octombrie 15, 2012 Re: pajero scurt 3000 v6 12v an 93 Lasa ma Astrale omu sa isi ia Toy...pardon PATROL! (scuze) :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate