GTT Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 salutare la toata lumea.de curand mi-am lluat si eu un 4x4(l200),asa ca m-am inscris pe acest forum,atasez si cateva poze cu masinuta mea.sa ne auzim cu bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Re: bine v-am gasit - L200 ! sa o noroiesti sanatos ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GTT Postat August 6, 2011 Autor Partajează Postat August 6, 2011 Re: bine v-am gasit - L200 ! mersi mult,sper sa o prepar cat mai repede pt noroiala!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Re: bine v-am gasit - L200 ! Anuntul tau pentru flanse l-am mutat la "Mica Publicitate", unde-i era , de fapt, locul, si te rog sa folosesti butonul "Edit" pentru a adauga in primul post date de contact : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65433-Flanse-distantiere-l200 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate