dansoare Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 salutare! plec in curind 11 zile in satul magura din piatra craiului si doresc sa fac cit mai multe trasee! doua ma intereseaza in mod deosebit 1.urcare pe iezer 2.urcare pe sau aproape de virful papusa. spre iezer am inteles ca e relativ usor pe creasta portareasa. mai este si alt traseu spre iezer? se poate cobori pe alt traseu? am auzit ceva de virful papau. o necunoscuta si mai mare e urcarea spre papusa,din rucar sau namaiesti? cica prin gradisteanu. poate face cineva lumina si sa descrie cit de cit aceste trasee? sint binevenite si informatii despre alte trasee din zona. masina e patrol scurt cu blocant spate,suspensie ome,troliu,AT-uri bridgestone pe 33. multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului Pe Iezer am urcat noi acum doua saptamani cu Ferozele si poti sa urci linistit. Noi nu avem blocante de niciun fel. A doua zi trebuia sa urcam de la Rucar catre varful Papusa dar plouase si ghidul nostru din zona a zis ca mai bine facem alt traseu. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului multumesc! cine e ghidul din zona? se poate un nr de telefon? pot sa-l deranjez si eu cu citeva intrebari?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului Parca ti-am dat un pm. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului multumesc! miine sun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului Poti sa vezi citeva foto de pe linga Dragoslavele(mai jos de RUCAR). Te rog aduna ceva data si despre traseele pe care le faci pentru ca voi mai ajunge si eu in zona :h5 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40699-Intilniri-RUCAR-DIMBOVICIOARA-DRAGOSLAVE-(AG-BV)&highlight=dragoslave Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului Pe Iezer te duci pana la refugiu cu o masina nemodificata chiar cu gume de strada. Am fost acum o luna si ceva si am mai dat o tura saptamana trecuta, dar de data asta doar pana in golul alpin ca era ceata. Ai aprox 12 km de la baraj pana in gol alpin si inca 10-12 pana la lac/refugiu. Poti sa mergi si pe Leaota unde drumul e chiar mai bun ca pe Iezer si merita. O alta varianta in zona Campulung ar fi stana din Musuroaie, dar e putin mai greu traseul (dar nu de speriat). Pastravaria Namaesti daca vrei un pastrav proaspat. Drum forestier de la iesirea din sat practicabil si cu masina mica. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului Baghy: am vorbit cu ovidiu despre trasee si pot sa-l sun cind ajung in zona,e foarte binevoitor. multam! Wolfman: multumesc pt informatii,auzisem si eu ca drumurile spre iezer si spre leaota sint relativ usoare cu un off-road-er serios. mi-ai facut pofta cu pastravul asa ca voi trece sigur si pe la namaiesti. stina din musuroaie ce are deosebit? sau e drumul foarte palpitant? poti detalia?:tk stie cineva daca se poate trece de la cabana plaiul foii prin curmatura foii in valea dimbovitei si satul satic? parerile sint impartite dar cineva are un post in care scrie ca a trecut relativ usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului @dansoare - Uite aici un filmulet cu o parte din drumul spre stana. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului Baghy: stie cineva daca se poate trece de la cabana plaiul foii prin curmatura foii in valea dimbovitei si satul satic? parerile sint impartite dar cineva are un post in care scrie ca a trecut relativ usor. Se poate si nu este foarte dificil. Nu cunosc denumirile locurilor, asa ca-ti pot face doar o descriere sumara a traseului: treci de Plaiul Foii, treci de ultima poiana, drumul urca vreo 500m pe un parau (nu este foarte dificil), apoi incep serpentine, ajungi intr-o curmatura, faci dreapta pe o curba de nivel si intri intr-un peisaj straniu pentru un parc national : o padure rasa, cu cativa copaci uscati ramasi in picioare.:dr3 Urmezi drumul pe curba de nivel prin peisajul straniu vreo 2-3 km, fara sa te abati pe drumurile care coboara (in stanga, peste vale, este Piatra Craiului). Curba de nivel te va duce pe culme, intr-o poiana cu o stana. Traversezi poiana si prinzi un drum care face dreapta, coborand pe celalalt versant in valea Dambovitei. Vei mai avea cateva intersectii unde trebuie sa alegi mereu varianta de coborare. Ar fi bine sa ai la tine o drujba (noi am avut nevoie). Nu stiu daca accesul este permis cu auto, facand drumul invers eu nu am vazut nici o restrictie scrisa. Ar fi culmea sa iei amenda ca te plimbi cu masina pe un drum printr-o padure complet rasa! Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat August 13, 2011 Autor Partajează Postat August 13, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului multumesc! in draga noastra tara e posibil orice! drujba nu am dar poate scap de vreun copac pus de-a curmezisul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului cand vrei sa pleci in zona? as vrea sa vin si eu vreo 3 zile dar studiez ca inca nu sunt hotarat plaiu foii / magura - pestera... o sa urmaresc in continuare discutiile si cand iau o decizie dau de stire... Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului salut! miine plec,pe 19 si stau pina pe 30 in satul magura. vreau sa fac mai multe trasee,iezer pe portareasa,papusa pe gradisteanu ,leaota pe valea badenilor, lacul pecineagu pe valea dimbovitei si ce se mai iveste. sper sa fie vreme buna,am doar at-uri. de obicei vremea la munte la sfirsit de august e placuta si stabila,am constatat asta in timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur_v Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: off-road zona rucar piatra craiului Puneti si ceva impresii, detalii despre traseele din zona ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai p Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: off-road zona rucar piatra craiului Reinviu threadul asta. Are cineva un traseu pe care as putea sa-l urmez? Poate niste indicatii de directie pentru un traseu frumos usor sau mediu? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: off-road zona rucar piatra craiului pe la plaiul foii cand ajungi la salvamont mergi inainte pe drumul forestier...pana se infunda:) in rest iti reamintesc ca e rezervsatie naturala si daca te prinde,si te vor prinde credema:) amenda e de la 1500-6000 lei :) cred ca de banii astia e mai sanatos sa mergi o saptamana altundeva unde nu e rezervatie si unde nu risti sa fii amendat. ca de exemplu la odorhei si zona limitrofa,o zona super si foarte ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai p Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Re: off-road zona rucar piatra craiului Oh. Nu stiam ca e rezervatie acolo. De la odorhei unde pot sa urc? Merci!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat August 15, 2015 Autor Partajează Postat August 15, 2015 Re: off-road zona rucar piatra craiului Plec eu luni la Odorhei,vezi la sectiunea Turism topicul deschis de mine,KTibor a avut bunavointa sa posteze acolo multe trackuri usoare-medii ce pot fi parcurse prin muntii Harghita. Multumesc inca odata lui Tibor pt amabilitatea sa!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai p Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 Re: off-road zona rucar piatra craiului Multumesc si eu Dan!! Merg sa dau o privire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate