Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cardan cu cruci duble yj

Ionescu.Cosmin

Postări Recomandate

Re: Cardan cu cruci duble yj

Buna ziua !

Tot pentru spate am avut si eu nevoie de un cardan cu CV acum vreo trei sau patru ani, si am lucrat cu Tom Woods. Il gasesti aici:

http://www.4xshaft.com

Momentan, pentru noile axe, discut cu Jesse Jaynes de la High Angle Driveline, pe care-l gasesti aici:

http://www.highangledriveline.com

In ambele situatii vei fi intrebat cu ce tip de Yoke-uri (1310/1330/1350/1410...) sau flanges vei dori sa ai cardanul (daca nu pe cele stock), si de lungimea necesara. Aceasta lungime se masoara din centru pastila in centru pastila, cu masina pe drum drept si liftata cat ai dorit.

Ai si varianta cu CV la ambele capete...

Caliatea lui Tom Woods e beton, din experienta mea, iar a lui Jesse, din a altora, la fel. Preturi incepand cu 450 - 500$, si nu-mi spune ca nu esti in stare sa montezi singur cardanul...

Later edit:

Folosirea unui cardan CV pe spate la YJ/XJ implica prezenta unui Hack 'n' Tap kit sau a unui Slip Yoke Eliminator. Eu am lucrat cu H'n'T, mi-a fost mai la indemana.

Stima,

Dragos

Editat de Heavy D.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incearca aici http://www.rune.ro/prod05unicardan.html poate iti fac ei unul

Multumesc pentru site mam interesat , repara bine un cardan normal dar sa construiasca un cardan cu cruci duble nu le iese deoarece ori il face cu cruci prea groase si atunci loveste pe acolo ori il face cu cruci prea subtiri si atunci se rup.

28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina
Link spre comentariu

Buna ziua !

Tot pentru spate am avut si eu nevoie de un cardan cu CV acum vreo trei sau patru ani, si am lucrat cu Tom Woods. Il gasesti aici:

www.4xshaft.com

Momentan, pentru noile axe, discut cu Jesse Jaynes de la High Angle Driveline, pe care-l gasesti aici:

www.highangledriveline.com

In ambele situatii vei fi intrebat cu ce tip de Yoke-uri (1310/1330/1350/1410...) sau flanges vei dori sa ai cardanul (daca nu pe cele stock), si de lungimea necesara. Aceasta lungime se masoara din centru pastila in centru pastila, cu masina pe drum drept si liftata cat ai dorit.

Ai si varianta cu CV la ambele capete...

Caliatea lui Tom Woods e beton, din experienta mea, iar a lui Jesse, din a altora, la fel. Preturi incepand cu 450 - 500$, si nu-mi spune ca nu esti in stare sa montezi singur cardanul...

Later edit:

Folosirea unui cardan CV pe spate la YJ/XJ implica prezenta unui Hack 'n' Tap kit sau a unui Slip Yoke Eliminator. Eu am lucrat cu H'n'T, mi-a fost mai la indemana.

Stima,

Dragos

Multumesc mult am gasit se ma intereseaza dar cred ca imi trebuie si kitul SYE dupa ce ma decid am sa anunt ce am cumparat si am sa pun poze de la montaj.

Mult noroc

28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina
Link spre comentariu

povestea e cam asa:

- un kit SYE ( atnetie ce tip de cutie de transfer este ) pt NP231 costa cca: 440-450 USD ... adus in tara cu tot cu taxe si TVA.

- un cardan double cross de la Tom Woods: cca 530 - 540 USD ( idem adus in tara cu tot cu taxe si TVA )

daca ai pe cineva in State atunci te costa 240 SYE + 315 cardanul ..adica: 555 - 560 USD ... + transportul intern in state si cat de costa aducerea lor in tara ( te descurci )

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare