watcher Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 (editat) http://watcherromano.files.wordpress.com/2011/08/banner-cupa-t44-galben.jpg?w=600 Atunci cand roadele campului se aseaza frumos in camarile gospodarilor si tulburelul se foieste nelinistit in adancurile damigenelor "vrand sa arunce dopu' afara", ei bine, chiar atunci, noi va invitam la Cupa! E joi, e 22 septembrie 2011 si incepe Cupa T44! Un regal de offroad, petrecut in frumoasele paduri de pe langa Slanic Prahova, 2 zile de apriga lupta cu terenul si 3 nopti de vesela petrecere... prieteni si adversari, oameni care stiu offroad si oameni care vor sa invete, incepatori si profesionisti, cu totii vor fi acolo in acel tarziu sfarsit de septembrie. Avem trasee pentru toate gusturile si pentru toate masinile... si pentru "caracatite mecanice", dar si pentru masini preparate mai "modest"... avem de toate in meniul offroad al zilelor de competitie si va asteptam "sa ne gustati bucatele" puse pe masa! Club organizator: ACS Team 4x4 (T44) Data desfasurarii evenimentului: 22 - 25 septembrie 2011 (joi - duminica) Locul desfasurarii evenimentului: Slanic Prahova http://www.google.com/calendar/images/ext/gc_button2.gif Editat Septembrie 27, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Dragutz!!!..si aproape de casa.Ceva detalii in plus? Un site eventual.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Cind incep inscrierile ? sau considerati-ne inscrisi,eu si Orlando la open Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova daca inscrierea nu e minim 500 de eur/ persoana eu nu ma bag! cica asa da bine la imagine :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 14, 2011 Autor Partajează Postat August 14, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova La acest moment anuntul este de tipul "save the date" :h5 Detalii suplimentare voi publica imediat ce se definitiveaza :h5. Am schitat traseele si acum cautam alternative, iesiri de urgenta, etc. Inscrierile le vom deschide dupa ce fixam preturile, ca sa fie corect. La acest moment pot enunta principiile pe care este construit evenimentul: - taxa sportiva la minim - respectarea ecuatiei taxa sportiva + taxa insotitor = taxa all inclusive - eveniment tiriplici friendly - adica cerintele tehnice mai relaxate (fara rollcage la open, fara limitare de anvelope) - cazarea si mesele la super conditii (resort) pentru cei care opteaza pentru all inclusive - zona usor de ajuns, cu potential turistic pentru insotitori - party sambata noaptea :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Venim sigur - fie cu "caracatite mecanice" fie cu dinozaur impotent FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova vin si eu,ca incepator.frumoasa zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Pana cand finalizam optiunile de cazare (intentionam sa oferim atat cazarea tip 'resort' cu care ne-am obisnuit dar si una sensibil mai ieftina) cred ca taxa sportiva este o informatie foarte importanta, si anume: STANDARD : 250 RON OPEN: 350 RON Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Vezi ca in 24 septembrie e Let's Do It Romania, sa nu dati pe-acolo de unii mari "ecologisti" care sa aiba impresia ca ei curata si "aia cu Jeep-urile" strica. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunica Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova La asa ceva ma bag. In mod normal cam pe la jumate de sept sunt acasa. Astept amanunte :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Vezi ca in 24 septembrie e Let's Do It Romania, sa nu dati pe-acolo de unii mari "ecologisti" care sa aiba impresia ca ei curata si "aia cu Jeep-urile" strica. E buna observatia, trebuie avut in vedere! Anul trecut clubul nostru a participat puternic la Let's Do It chiar in zona Slanic, dar cine stie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova cand incep inscrierile? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Soon, very soon :) Thank you for the interest ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova cand incep inscrierile? :tk eu simt ca au inceput cumva. drept dovada: 0. giorgel 1. dan ionescu Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Soon, very soon :) Thank you for the interest ! !@#$%^&*()_+ romanian? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aja Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova eu simt ca au inceput cumva. drept dovada: 0. giorgel 1. dan ionescu 2.andi +jeni ANDI CLUBUL SPORTIV OFF ROAD ADVENTURE ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 19, 2011 Autor Partajează Postat August 19, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova ____________ :gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Vin si eu sa dau de baut ca e ziua mea :2dr Inca nu stiu cu cine vin copilot dar vreu sa ma dau,asa ca va rog sa ma puneti pe lista. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Vin si eu sa dau de baut ca e ziua mea :2dr Inca nu stiu cu cine vin copilot dar vreu sa ma dau,asa ca va rog sa ma puneti pe lista. Sa vezi oferte de copiloti ce vei avea acum !:tk Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova venim si noi Adi si Feli sa bem de la Tuparu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 (editat) Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova A fost definitivat pretul pentru cazarea si mesele la Resort Baia Rosie , la suma de 350 ron / persoana. Punem la dispozitie un numar de 48 de camere duble, care vor fi rezervate in ordinea platii integrale a taxelor. Astfel putem anunta si toate taxele AICI Programul evenimentului poate fi gasit AICI Inainte de a va inscrie va rog sa cititi cu atentie Regulamentul competitiei. Ultima veste buna este ca am deschis inscrierile pentru concurenti AICI si pentru insotitori AICI. Va rog pe cei care v-ati anuntat intentia de participare pe forum sa completati formularele de inscriere, astfel incat sa usuram / scurtam procesul de inscriere la fata locului (vor fi deja printate si vor mai trebui doar semnate acolo) ! Editat Septembrie 7, 2011 de watcher Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Asa cum am promis, evenimentul este 'tiriplici friendly' : pentru clasa open nu exista obligativitatea rollcage, nu exista limitari privind anvelopele si nu sunt obligatorii centurile tip ham. In afara de aceste prevederi si de o diferenta in modul de depunctare a parasirii traseului si neparcurgerii acestuia , regulamentul Cupei este acelasi cu Regulamentul Campionatului National editia 2011. De asemenea, o informatie 'picanta' este ca la Open CPurile vor fi virtuale (si multe :banana ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova 'tiriplici friendly' :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Cat de tare e asta :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Watcher, controlul medical este 100RON/pers???? Asa scrie la voi pe site - cred ca este o gresala si e 10RON. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: Cupa T44, 22-25 Septembrie, Slanic Prahova Verific inca o data si revin cu informatia corecta(ta) (daca e cazul). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate