deerhunter Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 A sosit de curand din Germania: http://i243.photobucket.com/albums/ff295/claudiutinca/vitara.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Sa o folosesti sanatos si sa te poarte pe unde nici nu ai imaginat. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Frumusica masina. Sa o stapanesti sanatos!!! Te rog sa ne oferi mai multe date despre masina: nr. km, an, motorizare, pret, cat te costa inmatricularea, stare tehnica. Multumesc, Costel Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) sa intelegem ca, odata ajunsa in RO, isi va pierde cumintenia?:grin: altfel, sa o stapanesti sanatos, si sa ne povestesti cum va deveni "rrrea"! Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat August 18, 2011 Autor Partajează Postat August 18, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) E din 1994, motor 1,6 8v, 150.000 km (nu stiu cat de reali). Motorul, cutia, 4x4 par a fi impecabile. Are putina rugina, fiind curatata pe dedesubt si izolata in urma cu 3 ani (dupa spusele vanzatorului, confirmate de mecanicul meu). Am sa o inmatriculez solicitand in instanta obligarea Serviciului inmatriculari din subordinea Institutiei Prefectului, fara plata taxei de poluare. Nu am ambitii de off road salbatic, masinuta va fi folosita pt plimbari in natura si vanatoare. Dar am decis ca masina merita pe langa toate consumabilele, un Bl de 3, Sl de 5, scuturi si niste BFG MT 235/75/15. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) sa te care sanatos si fara incidente :be you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Bine ai venit in randurile noastre:) MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Nu am ambitii de off road salbatic, masinuta va fi folosita pt plimbari in natura si vanatoare. Dar am decis ca masina merita pe langa toate consumabilele, un Bl de 3, Sl de 5, scuturi si niste BFG MT 235/75/15. Ha! Si eu am zis la fel. Cum voi faca doar off road usor spre mediu. dar cand esti acolo si dai de ceva mai greu, se urca adrenalina la cap. Sa ai parte numai de bucurii cu masinuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Am sa o inmatriculez solicitand in instanta obligarea Serviciului inmatriculari din subordinea Institutiei Prefectului, fara plata taxei de poluare. Cum se face asta? Poti sa scapi de taxa de poluare? Poate fi aplicata pentru orice masina, motorizare etc. sau depinde de anul de fabricatie? Multumesc, Costel Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) @costel.c, DA. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Poti da mai multe detalii...cred ca nu sunt singurul interesat... Multumesc, Costel Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat August 25, 2011 Autor Partajează Postat August 25, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Se face cerere la Institutia Prefectului, Serviciul inmatriculari, de inmatriculare a autoturismului fara plata taxei de poluare. Evident ei refuza. Te adresezi instantei de contencios (Tribunalul in raza caruia domiciliezi) pentru inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Care admite cererea ta, legislatia privind taxa de poluare fiind neconforma cu Tratatul de aderare a Romaniei la UE. Normele de drept europene au prioritate in fata dreptului intern. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) :less Poze, poze, poze :2dr 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat August 26, 2011 Autor Partajează Postat August 26, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Putintica rabdare sa ajunga si gumele. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Se face cerere la Institutia Prefectului, Serviciul inmatriculari, de inmatriculare a autoturismului fara plata taxei de poluare. Evident ei refuza. Te adresezi instantei de contencios (Tribunalul in raza caruia domiciliezi) pentru inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Care admite cererea ta, legislatia privind taxa de poluare fiind neconforma cu Tratatul de aderare a Romaniei la UE. Normele de drept europene au prioritate in fata dreptului intern. Salut.Sa o stapinesti sanatos si sa te poarte prin toate locurile fara probleme.Te-as ruga sa ne tii la curent cu evolutia inmatricularii pentru ca si eu am o Vitara 1.6;8v ;carburator ;1992 pe care am adus-o in tara anul acesta si la care taxa de prima inmatriculare ar fi 7632€ pe care sincer prefer sa-i folosesc in alte scopuri.:tk NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat Septembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Masina se prezinta cam asa acum: http://i243.photobucket.com/albums/ff295/claudiutinca/suzy.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) arata super! sa ne tii la curent cu inmatricularea :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Dupa inaltare am senzatia ca rotile fata stau usor in V. Mi se pare? E ceva normal? Trebuie modificat ceva (unghiul de fuga de ex.)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Daca ai impresia ca stau usor in V atunci asa este. Da mi un telefon si iti spun cum sa remediezi problema. Arata bine masina. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat Septembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Multumesc pt. tot, @roly. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Oricand cu cea mai mare placere:2dr Sa te poarte sanatos, pe unde vrei tu 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) masina arata bine dar biscuitii aceia de pe el cam lasa de dorit(anvelopele) suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Pentru ce imi trebuie mie masinuta sunt arhisuficienti biscuitii astia. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) masina arata bine dar biscuitii aceia de pe el cam lasa de dorit(anvelopele) Preferai gume de oras cu jante cromate si spinnere cu cruce de malta si dragoni aurii? Nu e frumos sa iei in deradere dotarea omului, mai ales ca nu sunt de aruncat anvelopele de acum. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wildice Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) sa o stapanesti sanatos si fara incidente :br foarte frumoasa sunt curios cum va arata peste 2-3 luni daca o sa mai fie vitara cea cuminte asa am fost si eu tot ca tine si dupa 2 luni motor spart si planetara rupta bine ai venit langa noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate