Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vitara cea cuminte (inca)

deerhunter

Postări Recomandate

Re: Vitara cea cuminte (inca)

Frumusica masina. Sa o stapanesti sanatos!!! Te rog sa ne oferi mai multe date despre masina: nr. km, an, motorizare, pret, cat te costa inmatricularea, stare tehnica.

Multumesc,

Costel

Suzuki Swift 1.5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa intelegem ca, odata ajunsa in RO, isi va pierde cumintenia?:grin:

altfel, sa o stapanesti sanatos, si sa ne povestesti cum va deveni "rrrea"!

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

E din 1994, motor 1,6 8v, 150.000 km (nu stiu cat de reali). Motorul, cutia, 4x4 par a fi impecabile. Are putina rugina, fiind curatata pe dedesubt si izolata in urma cu 3 ani (dupa spusele vanzatorului, confirmate de mecanicul meu). Am sa o inmatriculez solicitand in instanta obligarea Serviciului inmatriculari din subordinea Institutiei Prefectului, fara plata taxei de poluare.

Nu am ambitii de off road salbatic, masinuta va fi folosita pt plimbari in natura si vanatoare.

Dar am decis ca masina merita pe langa toate consumabilele, un Bl de 3, Sl de 5, scuturi si niste BFG MT 235/75/15.

Link spre comentariu

Nu am ambitii de off road salbatic, masinuta va fi folosita pt plimbari in natura si vanatoare.

Dar am decis ca masina merita pe langa toate consumabilele, un Bl de 3, Sl de 5, scuturi si niste BFG MT 235/75/15.

Ha! Si eu am zis la fel. Cum voi faca doar off road usor spre mediu. dar cand esti acolo si dai de ceva mai greu, se urca adrenalina la cap.

Sa ai parte numai de bucurii cu masinuta!

Link spre comentariu

Am sa o inmatriculez solicitand in instanta obligarea Serviciului inmatriculari din subordinea Institutiei Prefectului, fara plata taxei de poluare.

Cum se face asta? Poti sa scapi de taxa de poluare? Poate fi aplicata pentru orice masina, motorizare etc. sau depinde de anul de fabricatie?

Multumesc,

Costel

Suzuki Swift 1.5
Link spre comentariu

Se face cerere la Institutia Prefectului, Serviciul inmatriculari, de inmatriculare a autoturismului fara plata taxei de poluare. Evident ei refuza.

Te adresezi instantei de contencios (Tribunalul in raza caruia domiciliezi) pentru inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Care admite cererea ta, legislatia privind taxa de poluare fiind neconforma cu Tratatul de aderare a Romaniei la UE. Normele de drept europene au prioritate in fata dreptului intern.

Link spre comentariu

Se face cerere la Institutia Prefectului, Serviciul inmatriculari, de inmatriculare a autoturismului fara plata taxei de poluare. Evident ei refuza.

Te adresezi instantei de contencios (Tribunalul in raza caruia domiciliezi) pentru inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Care admite cererea ta, legislatia privind taxa de poluare fiind neconforma cu Tratatul de aderare a Romaniei la UE. Normele de drept europene au prioritate in fata dreptului intern.

Salut.Sa o stapinesti sanatos si sa te poarte prin toate locurile fara probleme.Te-as ruga sa ne tii la curent cu evolutia inmatricularii pentru ca si eu am o Vitara 1.6;8v ;carburator ;1992 pe care am adus-o in tara anul acesta si la care taxa de prima inmatriculare ar fi 7632€ pe care sincer prefer sa-i folosesc in alte scopuri.:tk

NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca ai impresia ca stau usor in V atunci asa este.

Da mi un telefon si iti spun cum sa remediezi problema.

Arata bine masina.

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Oricand cu cea mai mare placere:2dr

Sa te poarte sanatos, pe unde vrei tu

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

masina arata bine dar biscuitii aceia de pe el cam lasa de dorit(anvelopele)

Preferai gume de oras cu jante cromate si spinnere cu cruce de malta si dragoni aurii? Nu e frumos sa iei in deradere dotarea omului, mai ales ca nu sunt de aruncat anvelopele de acum.

Samurai incepator
Link spre comentariu

sa o stapanesti sanatos si fara incidente

:br foarte frumoasa

sunt curios cum va arata peste 2-3 luni daca o sa mai fie vitara cea cuminte

asa am fost si eu tot ca tine si dupa 2 luni motor spart si planetara rupta

bine ai venit langa noi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare