Astral Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Inceteaza sa mai postezi consecutiv......sau de umplutura !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Ce vesti mai ai despre inmatriculare ? NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat Octombrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) E gata. :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Re: Vitara cea cuminte (inca) E gata. :jp1 Adica ati reusit sa-o inmatriculati:al? Daca asa este si daca nu e mult deranj :grin:, puteti da mai multe detali pe pm sau chiar aici pentru ca am vazut ca suntem cativa interesati? :tk Cu respect, Teodor. Editat Octombrie 31, 2011 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maramu Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Buna , felicitari de masina. Si eu sunt in situatia de mai sus cu inmatricularea, maine se intenteaza proces pentru inmatriculare fara taxa de poluare. Ce vreau sa te intreb..cum ai reusit asa repede, avand in vedere termenele ce se dau la procese, avand in vedere ca o sa fie si un recurs(sau nu?)?Astept raspuns aici sau pe privat merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat Noiembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Am avut noroc. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 (editat) Re: Vitara cea cuminte (inca) Am avut noroc. :wink: Totusi, puteti spune cum au decurs lucrurile mai cu exactitate? :tk Cu respect, Teodor. Editat Noiembrie 1, 2011 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat Noiembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Se face cerere la Institutia Prefectului, Serviciul inmatriculari, de inmatriculare a autoturismului fara plata taxei de poluare. Evident ei refuza. Te adresezi instantei de contencios (Tribunalul in raza caruia domiciliezi) pentru inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Care admite cererea ta, legislatia privind taxa de poluare fiind neconforma cu Tratatul de aderare a Romaniei la UE. Normele de drept europene au prioritate in fata dreptului intern. Exact cum spuneam mai sus. Institutia prefectului nu declara recurs daca nu ceri cheltuieli de judecata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maramu Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) foarte bun sfatu...bine ca mi-ai zis. Mai bine la avocat o suma normala si rezolvat rapid decat taxa :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius dan Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Masina se prezinta cam asa acum: http://i243.photobucket.com/albums/ff295/claudiutinca/suzy.jpg so folosesti sanatos,de unde ai luat cauciucurile si cat au fost,tocmai mi-am luat si eu una si-mi trebuie gume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rades Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Vitara cea cuminte (inca) Salutare! Frumusel utilajul! o iesit bine!al meu e pe punctul de a pleca dar inca ma gandesc sa nu fac treaba asta pentru ca,chiar este o masina care iti cade pe suflet! sunt curios cat te-au ajuns anvelopele pentru ca,urmeaza sa le achizitionez si eu! multa bafta si sa o porti sanatos!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate