Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Land Rover Owners Club Romania

mariusg

Land Rover Owners Club Romania  

32 membri au votat

1. 1. Land Rover Owners Club Romania

• Varianta 1
      8
    • Varianta 2
      7
    • Varianta 3
      11
    • Varianta 4
      1
    • Varianta 5
      5

Postări Recomandate

Re: Land Rover Owners Club Romania

Pe mine considerati-ma inscris. Pentru mine mandria de a fi membru fondator si de a fi coleg de club cu oamenii minunati pe care i-am cunoscut la Sighisoara e suficienta. Si cred cu tarie ca toti ceilalti posesori de LR pe care nu i-am cunoscut inca sunt oameni deosebiti. Chiar daca nu voi putea participa efectiv la organizare nefiind in Bucuresti, promit sa sprijin cu tot ce pot aceasta initiativa.

LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua.

TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 245
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Personal, sunt de parere ca, pentru a "pune pe roate" un club LRO Romania, trebuie lasate deoparte patimile, (altele decat cele pentru acaretul din dotare) si interesele personale si incercat sa se faca ceva doar din mandria de "Propietar de Land Rover".

Pun pariu ca, nicaieri in lume, cluburile similare nu au oferit de la bun inceput cine stie ce avantaje materiale membrilor: acestea, daca sunt, au venit pe parcurs prin marirea numarului de membri, cotizatii corespunzatoare si, de ce nu, sponsorizari (inclusiv de la LR).

Daca, in prima faza, vom reusi sa ne organizam si sa capatam personalitate juridica, restul vor veni, incet-incet, in timp. Insa, daca intrebarea principala va fi: "Eu ce primesc in schimbul cotizatiei?", consider ca e un punct de vedere gresit si LROC-Romania risca sa ramana un vis frumos!

In orice inceput e nevoie de multa munca, timp dedicat si cheltuieli; toate acestea insemnand VOLUNTARIAT! Unii sunt dispusi, altii nu: cei mai multi vor adera doar cand toate vor fi asezate pe un fagas normal. De aceea, initiatorii acestui proiect trebuie sa fie constienti ca se vor "inhama" la "o caruta grea" pe care nu o vor putea abandona la mijlocul drumului!

Cateodata trebuie intai sa vezi unde vrei sa ajungi ca sa stii ce drum alegi. Pina la urma trebuie pus totul pe hartie si sa se decida de comun acord ce se doreste si ce nu se doreste in cadrul asociatiei/clubului.

Vis-a-vis de diverse "reduceri" oferite, e logic ca nu pot fi oferite din start, dar, cum zicea si @bogthebat, sunt destui care ar gandi ca decat o cotizatie, mai bine niste bani investiti in acaretul din dotare. Am mai spus, stiu din proprie experienta ce inseamna un asemenea proiect.

Si apropo de statutul de posesor de Land Rover, nu e suficient ca am 3?:ha:

Acum, la modul cel mai serios, trebuie inceput cu pasi mici dar siguri. Daca pot sa ajut cu experienta mea anterioara, in limita timpului disponibil, as face-o cu placere.

@Sky: formula minim acceptata de consiliu director este compusa din presedinte, vice-presedinte, comisie de cenzori (minim 3), iar grupul fondator trebuie sa aiba numar impar de membrii (minim 9).

@mariusg: cred ca nu mai ai scapare!:2dr

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Freelanderi-sa nu credeti ca am ceva cu voi, mai ales dupa ce ne-a dat clasa al vostru reprezentant alb la Sighisoara la balta de noroi.

Alex-ai zis perfect.

Raspunsul cu Defendere, Discovery, RR si Series era pentru al nostru viitor "simpatizant" care acu are Jip.

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Raspunsul cu Defendere, Discovery, RR si Series era pentru al nostru viitor "simpatizant" care acu are Jip.

In mod normal simpatizantii nu sunt membrii activi ai clubului si au un numar restrans de drepturi in comparatie cu un membru activ. Simpatizantii sunt un fel de "prospecti" care ajung sa intre in club numai in urma votului membrilor si/sau daca "garanteaza" un membru activ pentru el. Tehnica de simpatizant/prospect este des intalnita pentru a atrage noi membri in club.

Link spre comentariu

Si eu sunt pentru LROC-Romania, chiar daca nu sunt un posesor de Land Rover de mult timp, mi-as dori ca acest club sa fie acea intrunire de oameni din Constitutiei dar cu forma juridica, cu un ceva personalizat al nostru, cu ceva sa se vada ca suntem mai speciali, si chiar avem ce arata si cu ce ne mandri, este o marca care iti ofera satisfactii si mereu culegi zambete de pe buzele privitorilor.

Deci sunt pentru.

De ce sa ma afiliez la un alt club 4x4, ca sunt destule, de ce sa nu fie ceva care sa ne diferentieze.

Eu unul mi-as dori sa vad acest club cu stand la un salon auto, asa cum gasesc standul celor de la Retromobil de exemplu.

Dar la partea cu reduceri si bonificatii, pentru ce, stati sa vedem cati suntem cat de importanti suntem, ce insemnam pentru posesorii de LR din Romania, si avem unde ne promova.

Hai sa fim seriosi ca la ce sume de cotizatii s-au discutat nu prea ai ce sa-ti pui pe masina, ca torusi e anuala nu lunara.

In fine se pare ca am ratat o intalinire interesanta joia asta, dar noo problem, recuperez.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Multumesc pentru interesul acordat acestui topic. Discutia este la inceput. Asa cum a fost si intilnirea anuala a posesorilor LR am deschis acest subiect pentru a dezbate cit mai mult si cit mai in detaliu aceasta. Nu avem un termen limita de constituire. In zilele urmatoare voi sintetiza pe puncte clare tot ce trebuie sa discutam despre aceasta problema. :tk

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Sunt de acord pt infintarea acestui

club!

Rugaminte

inainte de orice citeste regulamentul si fa-ti o prezentare aici

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page59

Multumesc.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Am urmarit cu interes discutia inca de la inceput. Sunt foarte multe puncte de atins insa, dupa cum stim, cel mai greu este sa ne organizam.

Asa ca te-as ruga Marius sa incepi un post in prima pagina (care sa fie updatat constant, ca la Intalnirea LR) in care sa punem, pe puncte:

1) Avantaje

2) Dezavantaje

3) Cerinte

4) Beneficii

5) Membri (platitor/neplatitor/marca masina - ca o statistica de inceput)

Poti conta pe mine ca membru precum si pentru ajutor in administrarea clubului. Nu am o problema cu o cotizatie (pe sistemul "atata dai, atata face", cotizatie inseamna ca ai dreptul sa primesti pentru ce ai platit :)).

Dupa modelul sticker-ului meu "You can go fast, i can go anywhere" de care sunt intrebat in trafic constant, stickere cu LROC Romania ar putea fi publicitatea pe care vrem sa o facem clubului pentru inceput. De acolo lucrurile vor evolua in directia fireasca. Inclin sa cred ca un approach practic e ceva mai castigator decat cel al "drobului de sare"...

Intr-o nota diferita, cel mai probabil joi voi re-aparea si eu. Saptamana aceasta trebuie sa imi ajunga toate piesele iar pana Joi poate suntem inapoi pe roti. Povestea intreaga si explicatiile adiacente ... intr-o joi :)

Numai bine,

R.

I am planning to live forever. So far, so good.

www.tudoroiu.com

Link spre comentariu

Salut!

Ma bag si eu mai ales ca abia ne-am cunoscut la intalnire. In decursul timpului am facut parte din mai multe cluburi cu profil auto. Unele au fost axate pe show/drag/sound, altele mono-marca. Problema cu cele mono-marca este tocmai monotonia. Intalniri saptamanale doar pentru discutii urmate de eventual o iesire anuala si cu asta basta. Eu cred ca tocmai, crearea de trial-uri macar odata pe luna (gasim un bolovan sau o panta abrupta si mergem toti sa o coboram si sa ne distram cu asta).

O idee destul de importanta este cotizatia care poate sa mentina clubul (organizari de evenimente, ajutoare, etc.) dar ar fi binevenite si reducerile la piese/manopera/colantari sau orice alta chestie care poate ajuta. Nu cred ca forma juridica a clubului poate face mai multe in acest stadiu decat o gasca de prieteni.

Pace,

kid

Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu

Si eu am nevoie de asa ceva.

Neaparat imi trebuie ceva oficial...la mana...sa arat nevestii...ca nu`s nebun...sau... nu sunt sigurul.

Incepem actele?

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu

M-am conformat si mi-am facut prezentarea cu scuzele de rigoare insa Nu stiam de aceasta prezentare!

Ideea este perfecta si daca doriti pot veni si eu in sprijinul acestui Club!

1.finantare

2.sediu

3.administrare

Ar fi ideal sa avem in diferi te zone filiale care sa organizeze diferite intalnirii!

Link spre comentariu

Joi , adica azi , imi aduc pixul sa semnez hartiile. Deci sa ma trecti pe lista ca mandru membru al Clubului. :h5

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Marius, vad ca cei interesati de formarea clubului si-au cam dat cu parerea. Cei ce doresc mai pot interveni ulterior. In urma intalnirilor de la Bucuresti ati reusit sa faceti un plan de lucru? Avantajele, dezavantajele, reduceri la piese si alte posibile facilitati pentru membrii clubului pot fi obtinute de la dealeri sau ateliere de reparatii doar DUPA ce clubul exista! Poate ca aceasta discutie trebuie lasata pe mai tarziu. Primul pas trebuie sa fie constituirea Land Rover Owners Club Romania. Fa o lista cu cei ce vor sa adere la club, vezi ce cheltuieli de infiintare sunt, imparte suma la numarul celor de pe lista si spune unde sa trimitem banii!!!

Editat de Sky
Sky
Link spre comentariu

Marius, vad ca cei interesati de formarea clubului si-au cam dat cu parerea. Cei ce doresc mai pot interveni ulterior. In urma intalnirilor de la Bucuresti ati reusit sa faceti un plan de lucru? Avantajele, dezavantajele, reduceri la piese si alte posibile facilitati pentru membrii clubului pot fi obtinute de la dealeri sau ateliere de reparatii doar DUPA ce clubul exista! Poate ca aceasta discutie trebuie lasata pe mai tarziu. Primul pas trebuie sa fie constituirea Land Rover Owners Club Romania. Fa o lista cu cei ce vor sa adere la club, vezi ce cheltuieli de infiintare sunt, imparte suma la numarul celor de pe lista si spune unde sa trimitem banii!!!

Good idea!:g

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Exact asta s-a vorbit cand ne-am intalnit mai multi ultima oara. Din pacate, suntem romani si ne urnim greu, sper ca macar pasiunea pentru aceeasi marca sa ne faca sa fim mai uniti.

Link spre comentariu

chiar daca am venit o singura data, fiind pioner in cadrul Land Rover, ma alaturi si eu voua si sustin acest club! So... count me in!

Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu

Ca sa nu ziceti ca am stat degeaba va expun aici continutul email-ului pe care l-am primit in legatura cu infiintarea clubului (mai jos FAN Club):

"'Pentru ca fiecare FAN CLUB din ţară să fie legal constituit şi recunoscut, membrii fondatori ai acestora trebuie să aibă în vedere următoarele:

1. Orice FAN CLUB este, din punct de vedere juridic, o ASOCIAŢIE.

2. Principiile după care se înfiinţează şi funcţionează, în cadru legal, un FAN CLUB sunt aceleaşi cu ale unei asociaţii.

3. Pentru constituirea unui FAN CLUB aveţi nevoie de:

- Un număr de 3 sau mai multe persoane care înţeleg să aibă calitatea de Membri Fondatori;

- Un sediu social al viitorului FAN CLUB (sediul poate fi stabilit într-un spaţiu anume destinat acestui scop sau la domiciliul unuia dintre membrii FAN CLUBULUI. Şi într-un caz şi în celălalt, la constituirea dosarului de înfiinţare a FAN CLUBULUI, se va depune o copie a actului de proprietate sau închiriere a spaţiului. În cazul în care sediul social al FAN CLUBULUI va fi la domiciliul unuia dintre membri, posesorului acelui spaţiu va trebui să depună la dosar, pe lângă copia contractului de proprietate sau închiriere a spaţiului, o declaraţie scrisă, prin care înţelege să-şi pună la dispoziţie locuinţa, în scopul mai sus arătat;

(va fi necesar un contract de inchiriere intre proprietarul apartamentului si asociatie,iar"gazda" va plati impozit pe chirie.Practic se face un contract de comodat (nu e nicio diferenta fata de unul de inchiriere ca si forta juridica numai ca cel de comodat e cu titlu gratuit)si nu afecteaza in niciun fel folosinta apartamentului pt ca nu se va desfasura nicio activitate acolo).

- Rezervarea denumirii asociaţiei (FAN CLUBULUI); în urma unei cereri, Ministerul Justiţiei va elibera o dovadă privind disponibilitatea denumirii noii asociaţii; această dovadă va fi prezentată la autentificarea actului constitutiv şi al statutului asociaţiei.

- Un patrimoniu iniţial al Asociaţiei (FAN CLUBULUI); activul patrimonial va fi în valoare de cel puţin dublul salariului minim pe economie (brut) la data constituirii asociaţiei. Suma necesară, constituită din contribuţiile băneşti ale membrilor fondatori şi/sau alţii, va fi depusă într-un cont CEC sau bancar, deschis în numele asociaţiei;dovada existenţei patrimoniului iniţial (chitanţă sau extras de cont) va fi depusă, împreună cu toate celelalte documente cerute de lege, la dosarul de înscriere a asociaţiei în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor;

- Înscrierea asociaţiei în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor se va face în urma depunerii unei cereri de înscriere, semnată de oricare dintre membrii fondatori şi adresată judecătoriei în a cărei circumscripţie teritorială îşi are sediul FAN CLUBUL; alături de cererea de înscriere, vor fi depuse: actul constitutiv al asociaţiei, statutul asociaţiei, acte doveditoare ale sediului (copie după actul de vânzare-cumpărare/închiriere), acte doveditoare ale patrimoniului asociaţiei (extrasul de cont şi, unde este cazul, aportul în natură al membrilor);

- În vederea dobândirii personalităţii juridice, membrii fondatori vor avea grijă să încheie actul constitutiv şi statutul asociaţiei, în formă autentică; persoana sau persoanele împuternicite să desfăşoare procedura de dobândire a personalităţii juridice vor fi menţionate în actul constitutiv al asociaţiei, alături de datele de identificare a membrilor, declaraţiile de intenţie, denumirea asociaţiei, sediul, durata de funcţionare a asociaţiei, componenţa nominală a celor dintâi organe de conducere, administrare şi control;

- Statutul asociaţiei va cuprinde: datele de identificare a membrilor, declaraţiile, denumirea, sediul, durata de funcţionare a asociaţiei, patrimoniul ei, explicitarea scopului şi obiectivelor asociaţiei, drepturile şi obligaţiile membrilor, atribuţiile organelor de conducere, administrare şi control;

- În termen de 3 zile de la depunerea cererii de înscriere şi a documentelor prevăzute, după verificarea şi constatarea legalităţii acestora, judecătorul desemnat de preşedintele instanţei dispune, prin încheiere, înscrierea asociaţiei (FAN CLUBULUI) în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor;

-Se recomanda atragerea, în rândul membrilor FAN CLUBULUI, a cel puţin unei persoane juridice (societate comercială, cu spaţiu de depozitare şi comercializare), pentru facilitarea operaţiilor de comercializare a produselor purtând marca respsctiva(daca este cazul);

- În scopul comercializării de produse purtând marca.....(nespecificat in topic), FAN CLUBURILE solicitante vor adresa o cerere, în vederea obţinerii acordului pentru desfăşurarea de astfel de activităţi, ce implică folosirea însemnelor,ca marcă înregistrată.

- Cereti CONSULTANTA UNUI JURIST pt:

1. Proiect de statut al FAN CLUBULUI

2. Proiect de Act Constitutiv.

3. model de contract de sponsorizare

4.plan de conturi unde este necesar

5.publicitate prin prezentare pe website-ul oficial si in revista oficiala(acolo unde este cazul),etc.

Acte necesare infiintarii unei organizatii non-guvernamentale ( asociatie )

1. Cerere adresata Judecatoriei in a carei raza teritoriala isi are sediul asociatia;

2. Act Constitutiv si Statut:

2.1. Se incheie in forma autentica ori atestat de catre avocat

2.2. Actul constitutiv cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:

a) datele de identificare a asociatilor (minim trei asociati fondatori): numele sau denumirea si, dupa caz, domiciliul sau sediul acestora;

b) exprimarea vointei de asociere si a scopului propus;

c) denumirea asociatiei;

d) sediul asociatiei;

e) durata de functionare a asociatiei - pe termen determinat, cu indicarea expresa a termenului sau, dupa caz, pe termen nedeterminat;

f) patrimoniul initial al asociatiei; activul patrimonial, în valoare de cel putin salariului minim brut pe economie, la data constituirii asociatiei, este alcatuit din aportul în natura si/sau în bani al asociatilor; ( 350 RON)

g) componenta nominala a celor dintai organe de conducere, administrare si control ale asociatiei;

h) persoana sau persoanele împuternicite sa desfasoare procedura de dobândire a personalitatii juridice;

i) semnaturile asociatilor.

2.3. Statutul cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:

a) elementele prevazute in cazul Actului Constitutiv, cu exceptia celor de la lit. g) si h);

b) explicitarea scopului si a obiectivelor asociatiei;

c) modul de dobândire si de pierdere a calitatii de asociat;

d) drepturile si obligatiile asociatilor;

e) categoriile de resurse patrimoniale ale asociatiei;

f) atributiile organelor de conducere, administrare si control ale asociatiei;

g) destinatia bunurilor, în cazul dizolvarii asociatiei

3. Dovada sediului: contract de inchiriere sau de comodat

4. Dovada patrimoniului: deschidere de cont la CEC/banca, aport minim 350 RON

5. Dovada disponibilitate denumire: de la Min. Justitiei (5 RON) NB: valabila doar trei luni

6. Taxa judiciara de timbru + timbru judiciar: 19 RON + 3000 lei

7. Caziere fiscale ale asociatilor fondatori: 5 RON – in 10 zile lucratoare//20 RON – in 5 zile lucratoare, pentru fiecare asociat – se elibereaza de catre Directia Judeteana a Finantelor Publice NB: valabile doar 15 zile calendaristice

8. Dovada ca cenzorul este expert contabil: (copie legitimatie/autorizatie + copie CI/BI)

Obs=sumele mentionate sunt valabile in 2007,modificarile de taxe sunt functie de evolutia

indicelui de inflatie.

Mult succes !"'

De asemenea am studiat pe net si am gasit 2 site-uri destul de cuprinzatoare:

http://e-juridic.manager.ro/articole/statut-asociatie-1111.html

http://www.retromobil.ro/statut.html

Va rog cititi si voi si observati ca nu este chiar asa de usor. Chiar astept parerile voastre dupa ce cititi.

LE. Fanclub pentru ca toti suntem fani LR, dar membrii LROCR sunt doar detinatorii de LR.

Editat de mariusg

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Am citit. Cred ca cel mai simplu ar fi sa gasim un jurist care sa se ocupe de toate aceste formalitati, bineinteles contra cost. Costul poate fi suportat de cei care doresc sa fie membrii fondatori (eu personal nu vreau sa fiu membru fondator, dar pot contribui pentru infiintare, daca este nevoie).

Un alt lucru important este acel cenzor, care trebuie sa fie expert contabil - ar trebui gasit fie printre prieteni, in mod ideal.

Link spre comentariu

In privinta contabilitatii si a cenzorului nu va faceti griji totul este gratuit. Sau, ma rog, ma pune sotia sa "platesc" intr-un fel.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

In privinta contabilitatii si a cenzorului nu va faceti griji totul este gratuit. Sau, ma rog, ma pune sotia sa "platesc" intr-un fel.

:ha::ha::ha: Si ce te faci cu indicele de inflatie?:ha::ha::ha:

Serios acuma: daca la inceput o sa fie relativ simplu, cand ne vom inmulti, (sper eu cat mai curand), va fi foarte mult de munca. In consecinta, va trebui prevazut in buget si acest "mic amanunt": salariul cenzorului! Ne place, nu ne place, asta e: nimeni nu face la nesfarsit munca patriotica!:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

:ha::ha::ha: Si ce te faci cu indicele de inflatie?:ha::ha::ha:

Serios acuma: daca la inceput o sa fie relativ simplu, cand ne vom inmulti, (sper eu cat mai curand), va fi foarte mult de munca. In consecinta, va trebui prevazut in buget si acest "mic amanunt": salariul cenzorului! Ne place, nu ne place, asta e: nimeni nu face la nesfarsit munca patriotica!:h5

cand va ziceam...:ha:

Acte necesare infiintarii unei organizatii non-guvernamentale ( asociatie )

Punctul f) trebuie stipulat si cum pot intra in patrimoniul clubului diverse bunuri mobile sau imobile.

In mare parte se poate folosi modelul Retromobil, cu modificarile/adaptarile necesare clubului/asociatiei.

Editat de DKW

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

L-a ultima intilnire LR Bucuresti s-au mai rezolvat niste treburi:

1. contabilitate+ cenzor= responsabil eu

2. site club + administrare, gazduire, etc = Nick67 (o sa vina joia asta la intilnire si definitivam

3. sigla club= Radu

4. se lucreaza la o forma finala de statut, regulament = Teddybear lucreaza la variante

5. azi i-am expus ideea si lui Catalin (Landatelier) - avem nevoie si de o firma ca membru

6. sediul social inca nu a fost stabilit (la nevoie Teddybear s-a oferit, dar inca nu definitiv)- In functie de sediu trebuie sa ne adresam Tribunalului sau Judecatoriei de pe raza sediului.

7. Miine voi avea o intilnire cu un avocat pentru definirea cheltuielilor de infiintare

(LE. Insucces total - nu are timp sa se ocupe, o sa-mi recomande un coleg.)

8. Dam drumul la lista membrilor fondatori (primul post al acestui topic v-a fi updatat cu doritori)

9. Si cum ce este cel mai important este lasat la sfarsit:

DA-TI IDEI DESPRE SCOPUL ACESTEI ASOCIATII.

Cam atit pe moment.

Joi 06.10.2011 mai discutam poate intr-un cadru mai larg.

P.S. Rog sa nu faceti analogii si nici intreceri cu infiintarea altor cluburi.

Nu ne intereseaza, dar nici nu avem nimic impotriva....Sic!

Editat de mariusg

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Joi seara prezenti in Piata egzact la 6 fix (stau la hotel ca am lasat garsoniera acasa). Toata ziua de joi o sa cam frec menta prin Bucuresti pana imi repara Premium acaretu'.

Ma inscriu pentru postul nr 1.

Editat de nick67

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Joi in Constitutiei...

@mariusg, mai cernem niste idei joi dimineata.

punctul 9 : sa incercam o imagine a la Camel Trophy? Promovarea imaginii posesorilor de LR (spirit de echipa, viata de LR-ist, etc...)

Editat de DKW

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare