Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Land Rover Owners Club Romania

mariusg

Land Rover Owners Club Romania  

32 membri au votat

1. 1. Land Rover Owners Club Romania

• Varianta 1
      8
    • Varianta 2
      7
    • Varianta 3
      11
    • Varianta 4
      1
    • Varianta 5
      5

Postări Recomandate

• Răspunsuri 245
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Land Rover Owners Club Romania

iar asta ar arata si mai bine daca OWNERS CLUB n-ar fi asa tzuguiata pe parti

Cea tuguiata de care spui are acelas scris ca toate celelalte trei prezentate mai jos, dar dupa cum am spus, conteaza si culoarea, si contrastul iti face o alta impresie.

Apropo de sigla, eu am una metalica in pocnituri prinsa pe masina. Mi-ar placea sa cred ca putem realiza si asa ceva (o chestie in genul cum are @KYK poza la avatar). Parca asa am vazut eu pe la colectionari si masinile de colectie, ca doar de si a noastra se incadreaza pe acolo.:wink:

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa cum ti-am mai spus Andrei, eu as merge pe o combinatie:

varianta 1 (ca fond)+ varianta 3 (culoarea scrisului). Verdele de la 3 e prea inchis si se estompeaza pe majoritatea Disco-urilor de la noi.

LE: In schimb, varianta 2 se preteaza pentru a fi realizata si in varianta reflectorizanta (vezi stickerele de la club 4x4)

Editat de teddybear

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Stiu ce am vorbit, doar ca le-am postat asa ca sa fie supuse discutiilor si parerilor ca sa vedem si interesul colegilor pentru ceea ce o sa-i reprezinte.

Suna bine treaba cu reflectorizant, dar trebuie vorbit exact cu persoana care le va transpune pe colant ca sa vedem ce poate deveni reflectorizant si ce nu.

Iar ca sa testam culoarea si contrastul pe masini, pot pentru intalnirea viitoare sa fac un print pe o hartie lucioasa si sa facem niste teste.

S-auzim de bine

Editat de cristeaandm

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Momentan nu vad nici un motiv pentru care aqm cauta un alt "furnizor" pentru stickere: cel care le face pe cele ale club4x4(acelasi cu cel care le-a facut pentru Sighisoara) ofera preturi bune si calitate ireprosabila. Parerea mea!

Link spre comentariu

Stiu ce am vorbit, doar ca le-am postat asa ca sa fie supuse discutiilor si parerilor ca sa vedem si interesul colegilor pentru ceea ce o sa-i reprezinte.

Suna bine treaba cu reflectorizant, dar trebuie vorbit exact cu persoana care le va transpune pe colant ca sa vedem ce poate deveni reflectorizant si ce nu.

Iar ca sa testam culoarea si contrastul pe masini, pot pentru intalnirea viitoare sa fac un print pe o hartie lucioasa si sa facem niste teste.

S-auzim de bine

Ai facut o treaba foarte buna, felicitari !

Varianta nr. 3 e super, culoarea verde e aceeasi din sigla LR, la fel si textul, contrastul foarte bun. Pentru printuri policromie e perfect, daca se vor face stickere pe cutter (nu se decoloreaza niciodata la UV) se poate folosi linistit doar verde+alb .

Despre "reflectorizant", sigla nu se refera numai la stikerele care se lipesc pe masini, o sa fie o gramada de hartii cu antet, probabil bannere sau mai stiu eu in cate locuri va fi folosita. asa ca povestea "reflectorizanta" nu stiu cat de importanta e. Cine vrea musai "reflectorizant" pe masina se poate face stickerul pe cutter plotter cu textul din alb reflectorizant.

Desigur, decizia va fi a membrilor fondatori.

You don't even think to call me "Godfather"
Link spre comentariu

O sa incerc sa dau de Mihai-axxamd zilele astea.

I-am zis pe PM a intre pe posturi sa isi dea cu parerea.

Ma indoiesc ca albul va iesi reflectorizant.

Editat de nick67

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Ma indoiesc ca albul va iesi reflectorizant.

Printuri reflectorizante nu prea am vazut de nici un fel.

In schimb folie reflectorizanta pentru cutter am vazut in culorile alb, galben si rosu. Stickerele in 2 culori (nu policromie) pe cutter-plotter se fac simplu prin suprapunerea textului (alb reflectorizant) pe fond verde.

Totusi, aici poluam prea mult topicul cu cat de reflectorizanta poate sa iasa sigla. Cred ca ar fi bine sa dam prioritate lucrurilor importante pentru clubul LR. Moderatorii stiu mai bine, posibil maine sa gasim sterse postari care se abat de la subiect.:grin:

You don't even think to call me "Godfather"
Link spre comentariu

Cred ca ar fi bine sa dam prioritate lucrurilor importante pentru clubul LR.:grin:

:g Cam asta ar trebui sa fie directia. Subiectele gen culoarea sticker-elor pot fi dezbatute joia.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Pana la urma cine polueaza topicul cu chestii "neimportante" ca reflectorizant sau fosforescent?

Ca vad ca voi 2 poluati toate topicurile posibile LR, chiar daca va pricepeti sau nu sau chiar daca nu vi se cere ajutorul.Ar fi cazul ca si voi sa nu mai intrati decat pe FL si RR.

Cea mai importanta este sigla ca doar cu aia vom expune masinile.

Joia se discuta cu cativa prezenti din Bucuresti.

Atunci mai bine faceti voi doi clubul cu cei din Bucuresti si nu mai trebuie sa tineti cont de parerile din teritoriu.

Vorbiti atunci voi doi cu Mihai cand decideti ca veti vrea (daca...) stickere si gata.Sau poate le faceti mai ieftine in Bucuresti...........

Ce veti face? Veti schimba culoarea/modelul siglei pentru ca nu iese printul vizibil?

Succes cu organizarea.

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

@nick67. imi cer scuze pentru interventie, intentia mea a fost alta. Sincer, nu m-am gandit pe moment ca sunt si oamenii din restul tarii care pot tine legatura doar pe forum. Mea Culpa.

Cristi

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Avantajul nostru este ca suntem multi oameni cu multe idei, dezavantajul este ca nu progresam.

Mai las lucrurile sa se decanteze putin....

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Din discutiile cu @teddybear am placerea sa va mai prezint o varianta.

[ATTACH=CONFIG]124565[/ATTACH]

S-auzim de bine

..... asta este cea mai seaca... (parerea mea)

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Am sa incerc sa imi expun punctul de vedere, asa cum i-am explicat si lui Andrei:

avem nevoie de o sigla care sa poata fi pusa, in egala masura, atat pe actele oficiale ale clubului cat si (in diverse combinatii cu eventuale alte insemne), pe masini, echipament, etc. Uitandu-me la siglele altor cluburi LR din lume am observat ca majoritatea (exceptie fac doar cele care sunt dedicate unui anume model LR) merg pe combinatia de culori cat mai apropiata de culorile clasice LR. Daca vrem sa fim usor recunoscuti ca apartenenti la "grupul detinatorilor LR" trebuie sa avem si noi o sigla in acest "ton", ca sa zic asa. Trei din cele 4 ultime variante expuse de Andrei sunt orientate pe aceste culori...in diverse nuante. Ultima avand avantajul ca e vizibila pe orice culoare de caroserie, inclusiv pe cele galbene care participau la Camel Trophy.

Cea de-a 4-a copiaza sigla de la Sighisoara care a plecat de la ideea siglei LR Experience, care este o activitate, in general, organizata de producator si nu de cluburile detinatorilor. Vrem sa fim cunoscuti ca un club de pasionati de Land Rover sau vrem sa fim cunoscuti ca un grup "apendice" al producatorului sau importatorului de LR?

Cam astea au fost considerentele pe care m-am axat cand l-am rugat pe Andrei sa schimbe negrul din sigla initala sau cand am propus eu mai pe la inceputul topicului cateva variante de sigle.

O seara buna la toata lumea.

Link spre comentariu

La noi abia a inceput mustul sa fiarba :ha:

Nu se poate face un subtopic "sigla LROCR" ?

Nu pentru ca este in strans concordanta.

Si daca ma gandesc bine este un test pentru noi toti.....

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Mie imi place varianta cu negru . In ordinea preferintelor se situeaza, pe locul 2, Var 3 cea cu fundalul verde......insa parca este prea verde, iar unii dintre noi au masinile verzi ...... deci va fi cam monotona si prea putin vizibila.

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Mie imi place varianta cu negru . In ordinea preferintelor se situeaza, pe locul 2, Var 3 cea cu fundalul verde......insa parca este prea verde, iar unii dintre noi au masinile verzi ...... deci va fi cam monotona si prea putin vizibila.

Hmmm Cosmin clasamentul tau contine doar doua locuri, tu asa ai fost obisnuit ori esti premiant ori al doi-lea. Glumesc

Pentru joi eu am sa vin cu ele pe un print lucios, si la fel puteti face toti cei care vreti, si le puneti langa masina si observati contrastul.

Iar cu verdele ca trebuie mai putin verde sau mai mult, la fel e si cu masinile si ele au nuante diferite de verde:grin:, hai ca am lamurit-o si pe asta.

S-auzim de bine

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Azi am luat de la SGG acordul pentru LROCR.

2066993698_AcordSGGLROCR1.JPG.1dc0e7700c17d52d199b72c32b2ea49d.JPG

Maine ma duc sa studiez problema cu contul bancar.

O sa fac un chestionar (habar n-am cum, n-am facut niciodata) cu pozele de sigla sa puteti vota ce va place.

Cred ca o sa fac cu cele care le pozam direct pe masini sa vedem cum arata.

Andrei vino maine la intilnire cu exemplele de sigla si cu un aparat foto.

Editat de mariusg

www.lroc.ro

Link spre comentariu

In sfarsit ne miscam si noi... pacat ca mai e putin din anul asta.

Referitor la poze: ar fi util daca s-ar face pe lumina, dar asta ar insemna sa va intalniti mai devreme. Eu nu cred ca o sa pot veni, nu stiu cand scap de la servici...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare