mrJv Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 eu si cu xnx n-am prins iesirile de uichendu asta cu toate ca ne mancau rotile... :hm asta e. ca sa evitam gresala pe viitor, propunem iesire uichendu viitor inca de pe-acuma :grin: sariti cu sugestii cu privire la locatie! mie personal imi vin in minte amintiri de acu 2 ani de pe drumul azugii care este superb iarna. iar marius C trebuie sa stie mai bine ca mine si ce posibilitati de offroad ofera zona :grin: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 haideti la namoale ! Da,Da chiar daca moare soacramea :) tot vin pe 23-24 cand o fi, sper sa fie mai soft asa ca nu am ,caruta' pregatita pt. mai mult. SPER SA SE STRANGA CAT MAI MULTI,INDIFERENT DE MARCA MASINII. PS. PT ca e prima mea iesire cu baietii veseli dau de baut( un rand ca sa-mi ajunga si bani de benz:) da-i doamne sa nu fie multi :)) -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iesire 23-24 feb :) Cu respect... Dar nu sunt in Bucuresti... Data viitoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iesire 23-24 feb 22-23 lucrez....pana in 24 dimineata.....poate poate reusim sa ne vedem..... :grin: :grin: :grin: daca e zapada multa pe valea Azugii....incercati drumul spre Diham.....drum usor.....daca nu-i inzapezit....ticalos daca l-a suflat vantul....dar peisajele merita tot efortul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 19, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iesire 23-24 feb :) Cu respect... Dar nu sunt in Bucuresti... Data viitoare. pai si noi tot asta urmarim: sa NU fim in bucuresti :mrgreen: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iesire 23-24 feb unde or fi restul ? ca erau o gramada doritori de iesit la aer curat.dupa cum a-ti citit iesirea e soft de soft ca nu avem utilajele echipate.asa ca sunteti bineveniti cu orice acaret 4x4. -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iesire 23-24 feb unde or fi restul ? ca erau o gramada doritori de iesit la aer curat.dupa cum a-ti citit iesirea e soft de soft ca nu avem utilajele echipate.asa ca sunteti bineveniti cu orice acaret 4x4. Nu vin multi pentru ca merg in alta parte, iata un indiciu: :x La iesirea urmatoare, garantat vor fi mai multi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iesire 23-24 feb zice bine suzuker :2dr dak mai aveti rabdare pana wee viitor, cine stie, poate se strang mai multi :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iesire 23-24 feb Este dezarmant cum o initiativa este "inecata" in postari de tipul "nu sunt disp. ..""ai rabdare.." .."mai asteapta.."..oare de se posteaza asta?..mai ales daca nu sunt interesat p.s.ma bag si eu aiurea.....ca am o viata de trait si o eternitate de asteptat.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iesire 23-24 feb nu-i problema,si unii chiar nu pot e de inteles,dar! cei care pot de ce n-or vrea? :Gr -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 19, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iesire 23-24 feb mda. n-am nimerit-o. toata lumea e la sibiu... ma gandeam ca poate totusi :) dar :P Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iesire 23-24 feb toata lumea e la sibiu... :Gr :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: iesire 23-24 feb mda. n-am nimerit-o. toata lumea e la sibiu... ma gandeam ca poate totusi :) dar :P Hai, mah, nu dispera... te-am lasat eu cand a fost cu adevarat greu?!? :) :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Re: iesire 23-24 feb CE IESIRE E LA S. SI CAND CA NU AM GASIT NIMIC REFERITOR LA!? -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: iesire 23-24 feb Nu ai gasit nimic referitor la aceasta intalnire deoarece este o initiativa privata a unui prieten si coleg in ale 4x4, foarte popular dealtfel printre noi, si care de obicei se lasa greu de tot (distractie si beutura, traseu si noroius). Nu zic mai mult sa nu fiu bannuit de publicitate mascata. Fiind cu caracter privat nu are legatura cu clubul. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: iesire 23-24 feb Ma simt ca-n ilegalitate :ha: :ha: :ha: :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Re: iesire 23-24 feb Ma simt ca-n ilegalitate :ha: :ha: :ha: :ha: mdaaa.... :cr Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate