Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire 23-24 feb

mrJv

Postări Recomandate

eu si cu xnx n-am prins iesirile de uichendu asta cu toate ca ne mancau rotile... :hm

asta e.

ca sa evitam gresala pe viitor, propunem iesire uichendu viitor inca de pe-acuma :grin:

sariti cu sugestii cu privire la locatie!

mie personal imi vin in minte amintiri de acu 2 ani de pe drumul azugii care este superb iarna.

iar marius C trebuie sa stie mai bine ca mine si ce posibilitati de offroad ofera zona :grin:

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

haideti la namoale !

Da,Da chiar daca moare soacramea :) tot vin pe 23-24 cand o fi, sper sa fie mai soft asa ca nu am ,caruta' pregatita pt. mai mult. SPER SA SE STRANGA CAT MAI MULTI,INDIFERENT DE MARCA MASINII.

PS. PT ca e prima mea iesire cu baietii veseli dau de baut( un rand ca sa-mi ajunga si bani de benz:) da-i doamne sa nu fie multi :))

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Re: iesire 23-24 feb

22-23 lucrez....pana in 24 dimineata.....poate poate reusim sa ne vedem..... :grin: :grin: :grin:

daca e zapada multa pe valea Azugii....incercati drumul spre Diham.....drum usor.....daca nu-i inzapezit....ticalos daca l-a suflat vantul....dar peisajele merita tot efortul :grin:

Link spre comentariu

unde or fi restul ? ca erau o gramada doritori de iesit la aer curat.dupa cum a-ti citit iesirea e soft de soft ca nu avem utilajele echipate.asa ca sunteti bineveniti cu orice acaret 4x4.

Link spre comentariu

unde or fi restul ? ca erau o gramada doritori de iesit la aer curat.dupa cum a-ti citit iesirea e soft de soft ca nu avem utilajele echipate.asa ca sunteti bineveniti cu orice acaret 4x4.

Nu vin multi pentru ca merg in alta parte, iata un indiciu: :x

La iesirea urmatoare, garantat vor fi mai multi

Link spre comentariu

Vizitator Light

Este dezarmant cum o initiativa este "inecata" in postari de tipul "nu sunt disp. ..""ai rabdare.." .."mai asteapta.."..oare de se posteaza asta?..mai ales daca nu sunt interesat

p.s.ma bag si eu aiurea.....ca am o viata de trait si o eternitate de asteptat..

Link spre comentariu

nu-i problema,si unii chiar nu pot e de inteles,dar! cei care pot de ce n-or vrea? :Gr

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

mda. n-am nimerit-o. toata lumea e la sibiu...

ma gandeam ca poate totusi :) dar :P

Hai, mah, nu dispera... te-am lasat eu cand a fost cu adevarat greu?!? :) :wink:

Link spre comentariu

Nu ai gasit nimic referitor la aceasta intalnire deoarece este o initiativa privata a unui prieten si coleg in ale 4x4, foarte popular dealtfel printre noi, si care de obicei se lasa greu de tot (distractie si beutura, traseu si noroius). Nu zic mai mult sa nu fiu bannuit de publicitate mascata. Fiind cu caracter privat nu are legatura cu clubul.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare