4L Limited Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Irlanda-Romania via Franta (27 aug) Buna seara, am terminat cu bine "expeditia" care a fost superba.....mai ales prin Alpi. Curand am sa revin cu fotografii... Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Irlanda-Romania via Franta (27 aug) Sper sa nu te superi de poluare dar am si eu o intrebare Varianta optima de bac Irlanda -Franta sau alta tara ( Belgia , Olanda) cu masina 4x4 si 2 persoane? Mersi mult 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Septembrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Irlanda-Romania via Franta (27 aug) Salut, cea mai buna varianta (scurta) este prin Uk insa nu cunosc detalii. Eu am ales sa vin prin Franta deoarece nu vroiam sa merg prin Germania. Bacul nu costa mai mult de 200 euro (masina +2pers in cabina), asta daca e cumparat din timp. Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Irlanda-Romania via Franta (27 aug) Buna seara, cu intarziere mare atasez cateva poze din mini excursia facuta! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Irlanda-Romania via Franta (27 aug) In Franta am vazut cateva exemplare Jeep interesante! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Irlanda-Romania via Franta (27 aug) Si cateva peisaje superbe.... Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: Irlanda-Romania via Franta (27 aug) Continuarea.... Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate