Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

TAT 2008 versus Buzau 2008

Postări Recomandate

S-au deschis inscrirerile pentru TAT 2008 , din cate stiti anul acesta nu mai conteaza in CN .

Deschid topicul in ideea unei avalanse de pareri la urmatoarele intrebari

1.Unde se va situa TAT-ul incepand de anul asta in preferinta concurentilor romani atata timp cat nu se poate participa la amandoua , desfasurandu-se simlutan ?

2. Cine merge la unul si cine lal altul : motivele?

3.Cei care ati fost anii precedenti cum evaluati nivelul acestui concurs (tehnic, organizatoric)?

4.Credeti ca se va transforma intr-o intilnire frateasca a :italienilor, grecilor, holandezi, francezi etc de ale offroadului ?

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca cei care vor sa puncteze in camionat or sa aleaga Buzaul iar la TAT probabil o sa fie mai mult participare internationala.

Consider ca dara ar fi fost in perioade diferite tot nu as fi putut merge la amandoua si din lipsa de timp si financiar nu-mi permit si as fi ales Buzaul pentru ca puncteaza in camionat.

Nu am participat la TAT dar anul trecut la Buzau a fost o organizare de exceptie iar traseele foarte misto.

Cam asta e parerea mea.

Totusi cred ca ar fi fost mai bine sa nu se suprapuna,poate exista persoane care ar fi participat la ambele competitii.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare