Unimog Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 S-au deschis inscrirerile pentru TAT 2008 , din cate stiti anul acesta nu mai conteaza in CN . Deschid topicul in ideea unei avalanse de pareri la urmatoarele intrebari 1.Unde se va situa TAT-ul incepand de anul asta in preferinta concurentilor romani atata timp cat nu se poate participa la amandoua , desfasurandu-se simlutan ? 2. Cine merge la unul si cine lal altul : motivele? 3.Cei care ati fost anii precedenti cum evaluati nivelul acestui concurs (tehnic, organizatoric)? 4.Credeti ca se va transforma intr-o intilnire frateasca a :italienilor, grecilor, holandezi, francezi etc de ale offroadului ? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 Eu cred ca cei care vor sa puncteze in camionat or sa aleaga Buzaul iar la TAT probabil o sa fie mai mult participare internationala. Consider ca dara ar fi fost in perioade diferite tot nu as fi putut merge la amandoua si din lipsa de timp si financiar nu-mi permit si as fi ales Buzaul pentru ca puncteaza in camionat. Nu am participat la TAT dar anul trecut la Buzau a fost o organizare de exceptie iar traseele foarte misto. Cam asta e parerea mea. Totusi cred ca ar fi fost mai bine sa nu se suprapuna,poate exista persoane care ar fi participat la ambele competitii. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate