Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rog ajutor urgent pentru gasire cazare ieftina in Viena

Sorin Priboi

Postări Recomandate

Buna seara

rog pe colegii care sunt mai umblati decat mine, sa ma ajute in gasirea unei cazari cat mai ieftine (pana in 30 euro pe noapte) pentru o familie care trebuie sa ajunga la un spital in Viena pentru efectuarea unor analize suplimentare celor din tara.

As avea nevoie de informatie pana la inceputul saptamanii viitoare cand persoana in cauza trebuie sa ajunga acolo la spital. Ideal ar fi ca locatia respectiva sa fie in apropierea unei linii de tansport in comun.

Nu conteaza daca este patron turc sau arab sau etc. :)

Su sunt pretentii la conditiile de cazare, decat sa aiba macar baie.

Daca aveti o adresa care poate fi introdusa si in GPS ar fi ideal.

Va multumesc frumos si astept raspunsurile voastre.

P.S. In cazul in care nu am postat unde trebuie rog un moderator sa efectueze modificarile de rigoare. Va multumesc.

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator costinell

Re: Rog ajutor urgent pentru gasire cazare ieftina in Viena

Nu prea exista cazare ieftina in Viena,

Cauta pe booking.com sau venere.com

Eu iti pot zice de ce sa te feresti: Hotel Mate dependance sau Eurostars Vienna.

Vezi ca e important sa aiba parcarea asigurata ca e minim 15 euro si nu sunt locuri, iar transportul in comun e f bine dezvoltat cam oriunde ai sta...

Link spre comentariu

airo tower hotel,dar e 50 euro.e foarte k.m-am cazat saptamana trecuta cu rezervare facuta din tara prin agentie de turism pt a beneficia de pretul asta.parcarea e gratis si statia de tramvai e la usa hotelului.bafta!

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

Pribitzer hotel wien

cred ca asta este adresa

Rennweg 82 / Lissagasse 1

1030 Wien, Austria

01 7985774

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Salutare !

Incearca si aici, eu nu am fost insa colegi de serviciu s-au declarat foarte multumiti.

http://www.cazare-austria.ro/

Sanatate maxima !

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsurile prompte de pana acum.

Astept in continuare sa mai scrieti daca mai stiti ceva legat de cazare ieftina in Viena.

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Stie cineva ceva despre pensiunea Lucinel de langa Viena ? Am gasit pe internet aceasta pensiune. A mai fost cineva acolo ? Aveti ceva pareri, opinii ?

Site-ul lor este: http://www.cazare-austria.ro

Va multumesc pentru raspunsuri

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare