Cristian73 Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 (editat) Astazi am reusit performanta de a sparge o tubulara Mannesmann care nu credeam ca se va putea sparge vreodata fara pistol pneumatic. Nu pot sa spun ca nu am fost multumit de aceasta trusa dar am pierdut 2 capete de tubulara si un prelungitor si am spart un alt capat + 2 capete de surubelnita pierdute prin garaj de-a lungul timpului. Vreau sa ma orientez spre ceva nou si am auzit cuvinte de lauda despre Facom si Beta dar nu stiu la care din acestea sa raman sau o alta marca dar profesionale nu din gama Hobby sau Semiprofesionale. Cu ce ati lucrat pana acum care vi s-au parut cele mai rezistente si sa isi merite banii? Editat Ianuarie 17, 2015 de Astral VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele Uite aici mai sunt ceva pareri....: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62616-Garajul-meu. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele sculele de la facom sunt garantate pe viata... personal nu am reusit sa stric vreo scula de la ei pana acum... e drept si pretul e pe masura hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele Si DRAPER da garantie pe viata... insa YATO la cat costa, s-au dovedit bune. Este doar parerea mea. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele Da. Bine inteles ca este parerea ta, asta si vreau. Pareri de la cei care le-au folosit. Si Draper sunt foarte ok din cate am auzit dar pretul este ceva mai jos decat la Facom. Pe care le recomandati intre acestea doua? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele Eu am hazet si gedore de la bunicul meu si el le are de prin ani 40'-60' nu stiu cu exactitate. Au fost folosite in mod profesional adica zi de zi, si sint bune si in ziua de azi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele gedore sunt foarte bune si eu unu zic ca sunt la fel de bune ca proxon mai ales astea generatie noua sunt tari cu draci :)) in rest cam tot ce am sunt de würth ,de la compresor pana la aparate de sudura iar da duritate si calitate sunt foarte bune inca nu am reusit sa rup nimic mai ales ca am pus pe clicet teava de un tol jumate de un metru si am strans planetare fara nici cea mai mica problema :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele La cedore mi-au cedat clichetii de 2 ori este adevarat lucram la planetare dar s-a intamplat in timp, ii am si acum dau in gol daca incerc sa desfac un surub. Cu Hazet nu am avut de a face. As ramane la Draper sau Facom dar este greu sa ma hotarasc care dintre cele doua branduri. Un importator in Romania al ambelor marci cunoasteti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele draper si facom sunt doua chestii diferite, prin calitate si evident pret. daca banii nu sunt o problema, ia facom. oricum, eu nu as pune teava pe clichet ca sa desfac un surub sau piulita. pentru suruburi care nu se desfac se folosesc scule potrivite (in special la planetare T de forta si tubulare cu patrat de 3/4") li se spune scule de mana, nu de picior, nu de teava etc. cunosc persoane care se descurca admirabil cu scule gen Draper sau alte marci echivalente, cunosc si berbeci care rup fara greata hazet, gedore, facom, beta, stahlwille, usag, etc. etc. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele facom ... clar chei , inclusiv clichet .... cele de brasov .... parerea mea si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele Folosesc Facom de cca 10 ani. Daca sunt folosite corect pot spune ca sunt indestructibile. Acum, dupa cum spune si Giorgel, daca pui teava pe ele... Facomul are avantajul ca schimba orice scula uzata care a fost folosita corect! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele calitate pret..... beta mi se par cele mai potrivite:x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele Buna seara ! Eu lucrez exclusiv cu Proxxon Industrial. Am de la ei trusa completa de tubulare in milimetri pe patrat de juma' de inch, alta trusa in inch tot pe patrat de jumatate de inch, seturi de chei combinate fixa/inelara, set de chei inelare basculabile cu clichet, cheie dinamometrica, etc. Lucrez cu ele 90% din timp pe masina mea, ocazional pe cele ale prietenilor. Fara a ceda nimic pana acum, dar fara a pune tevi pe clichet. Mai am si o masina de gaurit cu turatie variabila de la Bosch, de 800W parca. Un prieten care are trusa de tubulare mici, pe un sfert de inch, tot de la Proxxon, a plesnit doua elemente (varfuri de surubelnita PZ si PX), dar au fost inlocuite in garantie in Romania, undeva la Sibiu parca, desi trusa i-am adus-o eu din Germania. Si baiatul a recunoscut ca a pus ceva teava scurta in prelungirea T-ului si ca ulterior a taiat suruburile cu flex-ul, ca nu a reusit sa le desfaca cu nici o alta scula non-distructiva. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BONDARUL Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele facom ... clar chei , inclusiv clichet .... cele de brasov .... parerea mea as mai lua si eu ceva truse IUS de as mai avea de unde... hyundai galloper 2,5 d de plimbare wolkswagen amarok de munca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele Sculele tin cel mai mult atunci cand le foloseste cel care le-a platit. Am in garaj mostenire de la bunicul scule pe care scrie I.V.Fonaghi, (imperialistul care a avut F.S.R- scule Rasnov) alaturi de Draper, Hazet, Beta,etc. Am avut ceva probleme cu Draper, garantia e pe viata dar nu trebuie sa traiesti mult adica "o lasati la noi pt expertiza" astfel incat ma duc si cumpar alta pt ca o cheie rupta nu o poti inlocui cu o hartie de 100 ron, nu poti desface cu hartia surubul mai ales cand esti cu masina pe elevator si tocmai s-a rupt ACEA cheie...Mentionez ca folosesc sculele zi de zi (cand nu sunt in delegatie ca acum si mi-e un dor de garaj...) On topic: nu Draper, mai bine una ieftina gen Yato care tine foarte bine si cand se rupe cumperi fara probleme alta decat ceva scump cu garantie neadevarata. Stanley pare a fi ok pt clasa medie. Pentru forte mari patrat de 3/4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat August 30, 2011 Autor Partajează Postat August 30, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele A spus cineva ca Facom daca banii nu sunt o problema, sunt dar acum prefer sa dau un ban in plus dar sa am ceva bun si sa nu stau degeaba 2 saptamani pana imi soseste comanda la alta trusa de scule sau mai stiu eu ce. Referitor la cele semipro nu ma bag fiindca stiu cat de repede le sparg. Nu am folosit teava sau altceva cum spunea cineva mai devreme, am folosit un clichet e adevarat de forta destul de lung dar tot recomandat de cei de la Mannesmann de unde luasem trusa. Oricum si-a facut treaba atatia ani... a meritat banii. Referitor la ce spunea cineva cu sculele de Brasov intradevar sunt indestructibile dar unde mai gasesti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele as mai lua si eu ceva truse IUS de as mai avea de unde... da-mi un PM cu un nr de tel si incerc sa te ajut. cunosc un magazin de piese auto care vinde truse complete si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele Am comandat 3 truse de la Facom si un set de surubelnite de mecanici + un flex si o bormasina Makita. Urmeaza un elevator in zilele urmatoare cu asta daca ai putea sa ma ajuti te rog, ma refer daca ai cunostiinte despre firme care produc elevatoare fiabile si rezistente la utilizare intensa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele BUNA SEARA...........unii dintre noi tot pomenesc de GARANTIE PE VIATA,poate cineva sa-mi arate si mie o astfel de garantie ,un act ,ceva cat de cat,ptr. ca eu nu am vazut asa ceva si tare as fi interesat de treaba asta . MULTUMESC . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele Chinezesti....am glumit,eu am facom....foarte bune,unde nu pot face fata si trebui tava merg sigur cele TIGANESTI,tratate cu urina de cal. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian73 Postat Septembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele Cu urina de bou sunt tratete nu de cal dar nu mai se gasesc decat la cei care vor sa scape de ele si le vand sau care au nevoie de bani. Si ca si hartie cu garantie exact pe contractul de cumparare scrie la Facom ,,In cazul in care sunt exploatate conform datelor oferite de producator garantia oferita de firma noastra este pe toata durata vietii cumparatorului" Si la cele care nu sunt de impact specifica sa nu fie puse pe autofiletante, pe pistoale pneumatice, sa nu fie supuse tratamentelor termice si asa mai departe. Este o lista de vre-o 12 conditii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele as mai lua si eu ceva truse IUS de as mai avea de unde... La brasov au magazin la intrare.sau intri pe net si vezi la dealeri.....care umfls sun pic pretul asa ca un drum la bv e cel mai indicat. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Re: Facom vs. Beta vs. altele Garantie pe viata - si mie mi-a sunat foarte bine la ureche . Cu garantie pe viata ...insa prin inlocuire . Eu sint absolut sigur ca-mi voi cumpara altele , pina imi vor fi inlocuite in garantie . N-am nici o idee despre cum si cit de corect le voi utiliza , dar sint absolut sigur ca daca le suna ultimul ceas , va fi din vina mea , si adio garantie ...Nu cred ca ma voi tine prea des de metodele corecte de utilizare , asta ar necesita o gama foooarte diversa de scule , insotite de cunostintele necesare , dar mai presus de experienta . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Facom vs. Beta vs. altele Nu stiu cate am rupt pana acum! Cred ca sunt vreo 10. Ultimile au fost de la Yato. Recomandati-mi asa ceva care sa aiba in cap patrat de 1/2, sa pot pune teava si sa nu se rupa capul. Or fi mai rezistente cele de la Facom? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Facom vs. Beta vs. altele Teava la 1/2 , cam nasol . N-ar trebui dar ... Pentru teava ( care fabricant aminteste de teava ? ... sa nu cerem inposibilul ... sa ma astept la teava si la 1/4 ... ? ... ) , sari de la 1/2 la 3/4 cu reductie la 1/2 . Se va rupe doar reductia ... mai rar ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate