giorgel Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Facom vs. Beta vs. altele Teava la 1/2 , cam nasol . N-ar trebui dar ... Pentru teava ( care fabricant aminteste de teava ? ... sa nu cerem inposibilul ... sa ma astept la teava si la 1/4 ... ? ... ) , sari de la 1/2 la 3/4 cu reductie la 1/2 . Se va rupe doar reductia ... mai rar ... S-o crezi tu ca mai rar:wink: Dar da, T de 3/4" cu reductie la 1/2" este o solutie uzuala, pentru suruburi sub 19 mm. Peste 19 mm exista tubulare cu patrat de 3/4". Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Facom vs. Beta vs. altele Nu stiu cate am rupt pana acum! Cred ca sunt vreo 10. Ultimile au fost de la Yato. Recomandati-mi asa ceva care sa aiba in cap patrat de 1/2, sa pot pune teava si sa nu se rupa capul. Or fi mai rezistente cele de la Facom? Multumesc. Un maner T-eu de la Snap-on nu se va mai rupe. Poti utiliza si un cricket 1/2 de la Snap-on. Problema este ca sunt cam scumpe.:old RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Facom vs. Beta vs. altele Cele 10 manere Yato rupte de mac01 nu ajung, ca valoare, nici macar pentru un crichet de 1/4" de la Snap-On...ce sa mai pomenesti de vreun maner smecher de 1/2"? Care se va rupe si ala, cu teava:wink: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusica Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Facom vs. Beta vs. altele Facom si de brasov ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 (editat) Re: Facom vs. Beta vs. altele NU pot sa folosesc tubulare de 3/4. Imi trebuie sa desfac rotile la masini mici tip Mercedes si BMW unde prezoanele au cap de 17. Vin unele cu prezoane intepenite de numa-numa. Tubulare de 3/4 cu cap de 17 nu am gasit. Plus ca acele tubulare sunt mai groase si nu intra pe gaura jantei. Am tubulara de 19 cu cap de 3/4 si este foarte groasa. Reductii 3/4 la 1/2 nici nu mai vorbim cate am rupt. Alea sunt si mai proaste. Daca sudez tubulara pe capul prelungitorului credeti ca va creste rezistenta? M-am gandit la treaba asta si am zis sa sacrific o tubulara. Tine mai bine sau ma chinui sa le sudez degeaba? Tubularele de la Yato vad ca rezista cu brio, dar prelungitoarele astea chiar nu stiu ce sa fac cu ele. Editat Ianuarie 17, 2015 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nisda Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Facom vs. Beta vs. altele Salut In conditii de uz industrial cele mai bune le consider pe cele de la Snap-On si Proto.Cel putin dinamometricele de la Snap-On ce au capete detasabile si poti utiliza mecanism cu clichet sau direct cheie deschisa sau box sunt deosebite. Bunicele imi par Facom,Gedore si Blackhawk.Pentru regim hobby cele de la Beta.Nu stiu nimic de IUS dar cat de curand o sa achizitionez ceva seturi. Pentru tubulare - impact doar cele speciale,toate intalnite pana acum sunt negre. Niciodata nu se folosesc cele normale pentru impact-distrugi si tubulara dar si pistolul de strangere prin impact. Daca tii la clichetul tau nu il folosesti niciodata sa desurubezi primul filet la un surub blocat sau care merge greu-nici un brand nu v-a rezista prea mult. Incearca un adaptor de impact de la 3/4" la 1/2" si cu "breaker bar" de 3/4",bineinteles de calitate.Eu personal nu am reusit sa rup nici un adaptor sau "breaker bar" chiar si cu teava in prelungire (nerecomandat de producatori) si in mediul marin/noroi de foraj/mix de chimicale unele suruburi in general M 12,16,20,24 par ca si sudate.De fiecare data a cedat(rupt) surubul inainte de a ceda cheia. Numai bine D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Facom vs. Beta vs. altele Am pe clichetul de 3/4 in mod uzual o reductie la 1/2 Jonnesway ( n-am mai auzit de ei dar nu sunt tocmai mare cunoscator al pietei ) , neagra , de impact ... Reductia avut parte in mod curent de teava de un metru , cand a fost cazul calarita cu picioarele - sau la bal sau la spital , daca nu s-a rupt capul surubului sau s-a belit capul , s-a desfacut sau a crapat tubulara . Reductia inca merge , nu e nici macar putin rasucita ... Pe clichet nu scrie nimic , l-am primit cadou in santierul naval odata cu o pupatura pe frunte pentru ca am reusit sa ma contorsionez intr-un loc imposibil si n-au mai taiat un perete sa remedieze o avarie relativ simpla ( nava a venit fara maimuta de service si m-am nimerit intamplator p-acolo ... ca fapt divers am primit cadou si combinezonul in care m-au echipat ca oricum nu mai aveau ce face cu el ca s-a rupt de la incursiunea ca era stramt tare si combinezonul a ajuns carpe de sters ). Dar , e eroul meu nedecorat , are parte de aceasi teava si inca nu prezinta semne de uzura , e clichet de 24 cu umar dublu la pinion , marfa buna . La mine are mai mult de doi ani ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 (editat) Re: Facom vs. Beta vs. altele eu folosesc la strans bucsele deformabile de la grupuri antrenorul asta de la BGS. are 65cm si patrat de 1/2. si nu merge fara cheie la metru. adica pun si o teava peste. iar daca chiar reusesti sa-l strici exista kit de reparatie. dar am vazut pa site ca au si de 1m cu patrat de 1inch, Art. 376 Editat Ianuarie 17, 2015 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Facom vs. Beta vs. altele Am acelasi lucru dar ceva mai scurt si de IUS , cumparat cu 10( zece) lei din targul de duminica . A tras de el ca dupa banii pe care i-am platit , il doare la bascheti ... Bonus la e e patratul de 1/2 din capul manerului . As cumpara fara ezitari varianta pe 3/4 ... ( chiar daca ar costa dublu ... acuma plec la targ ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Facom versus Beta versus altele Am mai gasit cateva rupte prin cutiile cu deseuri. Multe le-am aruncat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 (editat) Re: Facom versus Beta versus altele Am rezolvat problema partial. Am gasit tubulara de 3/4 cu cap de 17. Cam groasa, dar ma duc si o strunjesc ca s-o aduc la grosimea celei de 1/2. Sper sa tina tubulara ca prelungitorul de 3/4 tine sigur. Editat Ianuarie 18, 2015 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Re: Facom versus Beta versus altele Reducerea de diametru e bine s-o faci doar pe lungimea de care ai nevoie . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Re: Facom versus Beta versus altele Multam de sfat. O sa probez la diferite jante....sa vad care este lungimea maxima necesara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate