teddybear Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Noul concept Landrover Defender - DC100 ma intereseaza mai mult date tehnice cat si un voido cu teste de impact la saracia asta numai plastice....si daca mai este pe sasiu separat sau nu daca are punti sau brate etc..ce motorizare ce ughiuri ce pante etc.etc. Deocamdata astea sunt singurele intrebari care au primit raspuns. Nu se vorbeste nimic concret despre tehnologii utilizate sau configuratie: toate raspunsurile date lasa loc de interpretari ulterioare. Se sugereaza doar ca se vrea un off-road mai aproape de Range decat de Defender. In ce ma priveste, un lucru e sigur: nu-mi voi tine respiratia pana va apare pe piata It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: Noul concept Landrover Defender - DC100 [video=youtube;zL-JTYoatv8] Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Noul concept Landrover Defender - DC100 Doar in 2015 o sa-l vedem pe strazi iar versiunea actuala o sa fie produsa pana in 2017. http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle.aspx?AR=259669 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
swan Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Noul concept Landrover Defender - DC100 Eu inteleg ca trebuiau sa-l faca mai sigur pentru pietoni (asa am auzit), dar totusi asta nu mai e Defender. Discovery I, 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: Noul concept Landrover Defender - DC100 ma intereseaza mai mult date tehnice cat si un voido cu teste de impact la saracia asta numai plastice....si daca mai este pe sasiu separat sau nu daca are punti sau brate etc..ce motorizare ce ughiuri ce pante etc.etc. Va fi facut pe o platforma asemanatoare Freelander-ului 2. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 (editat) Re: Noul concept Landrover Defender - DC100 Salutam! interesant , viitorul vine peste noi , nu avem ce face . Am o informatie pe care nu stiu daca sa o spun pentru a nu fi acuzat ca bat ciimpii , acum cei care ma cunosc au voie sa ma judece , asa ca , incepind de anul viitor la uzinele Magna , Austria , se va construi un nou Defender . Acesta este dedicat exclusiv armatei si difera de actualul Defender prin mai multe , va avea o motorizare staer puch de 3000 cc diesel si una de 2500 cc benzina , cutia de viteza automata de provenienta ZF iar cutia de transfer staer puch (aceiasi de pe G) , puntile de G 463 (cea de spate dezaxata) , sasiul , suspensia , caroseria ( in trei dimensiuni si doua nivele de protectie anti glont) la fel ca Defenderul pe care il stim. Lotul 0 a fost construit si prezentat la citeva saloane de tehnica militara iar uzina are deja comenzi pentru dotarea mai multor armate . Masina a fost gindita sa fie concurentul G-ului la un cost mai mic . Asa ca Regele a murit , traiasca Regele . Editat Octombrie 22, 2011 de a DY 1 Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Noul concept Landrover Defender - DC100 http://www.topgear.com/uk/land-rover/defender/road-test/driven Ne putem bucura de Defender in continuare. E oficial pe piata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Noul concept Landrover Defender - DC100 http://www.topgear.com/uk/land-rover/defender/road-test/driven Ne putem bucura de Defender in continuare. E oficial pe piata. Asa DA!:banana It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Noul model Defender Ce le mai trece pe la astia prin teasta.... http://www.topgear.ro/masini/noul-land-rover-defender-va-fi-fabricat-a-n-india-4497.html don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 (editat) Re: Noul concept Landrover Defender - DC100 Ce le mai trece pe la astia prin teasta.... http://www.topgear.ro/masini/noul-land-rover-defender-va-fi-fabricat-a-n-india-4497.html Articolul este din 2012 si s-a mai discutat deja. Am mutat eu aici postarea ta Editat Septembrie 28, 2013 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Re: Noul concept Landrover Defender - DC100 Scuze, n-am fost pe faza. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate