saw Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Salutare, toata lumea s-a prajit la soare in vara asta si a asteptat namoliadele ... Cum vine toamna , poate vin si ploile, propun sa incercam sa convocam o mini sau maxi gasca la o iesire de macar 4-5 ore pe dealurile sau muntii vrancei. Avem 3 variante : dealurile Dalhauti-Mera-Taratu - Andreiasu sau cele de la Magura Odobesti- Releu - ca si zona ori daca aveti chef de ceva mai departat, mai "tare" prin muntii Vrancei...gen Nereju,Lepsa... Astept cu interes propunerile voastre si astept participantii sa se inscrie si sa propuna o zona. Doua saptamani facem inscrieri, stabilim traseul si la urma dansul in namol. EU unul prefer o zona mai aproape de Focsani si sa speram ca vremea ne va ajuta sa avem distractia asigurata... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Prima iesire de toamna pe dealurile [ ori muntii ] Vrancei Pai hai wk asta cu noi, ca am organizat o iesire pana la Lacul Negru.... ;) Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Septembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2011 (editat) Re: Prima iesire de toamna pe dealurile [ ori muntii ] Vrancei eu incerc sa organizez ceva cu o luna inainte....si voi ma anuntati cu 3 zile inainte...eu am deja alt program facut...sorry... Distractie placuta ! PS> Daca termin de cules [via] mai repede poate vin sa va salvez din namoale ! :) Editat Septembrie 21, 2011 de saw completare :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Prima iesire de toamna pe dealurile [ ori muntii ] Vrancei pai topicul pt iesirea de wk asta e facut de o saptamana si ceva......... dar nu-i nimic, cu siguranta vom gasi timp sa facem o iesire planificata mai din timp, asa cum vrei tu ;) Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate