Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Navigatia dupa RoadBook - in principal pt navigatori

motorus
 Share

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Navigatia dupa RoadBook - in principal pt navigatori

RB se primeste la start.

Tinand cont ca in unele zile ai 100 de km de traseu cred ca nu ii da nimanui prin cap sa il faca la picior :)

Se aprcurge la picior numai cate o pozitie, atunci cand esti ratacit si cauti traseul iar terenul este nasol si ai merge mai incet cu masina decat la picior...

Watcher e un pic grabit (22 septembrie se apropie :) )

Uite cine stie ! :h5

Te astept ;)

Intr-adevar, asa e la offroad. Uite ce zice regulamentul CNOR:

3. Roadbook Fiecarui echipaj, format din pilot si copilot, i se va înmana la start roadbook-ul pentru etapa de parcurs

Intr-adevar la briefing vorbom despre marcaje, tipul de CPuri, probleme in traseu, etc. Modificarile pe roadbook pe care le-am vazut sunt de tipul in ziua concursului se intampla ceva si la pozitia X gasesti un arbitru care zice "nu merge pe RB inainte, ci ia-o la dreapta, mergi pana la fantana si acolo esti la pozitia Y"

Pozitia 5 : va urma !!

o parere nu pot emite, dar intrebari pot pune: cand ne dai raspunsul la pozitia 5, si, mai ales, de ce e RB gresit? m-a uitat si rasuitat, si nu descopar...

multumesc

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Elvise,

Pune mana si inchiriaza o sala ... si preda ceea ce spui tu aici contra unei sume de bani (mai mica sau mai mare) amatorilor. Multi se uita aici ca matza in calendar ... ca RB in teren tot invers il tin ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Bre ...pilotu ... era prima data in teren cu masina pe schiuri (avea slikuri pe masina), plouase naprasnic peste noapte ...eu si cu inca un codos de pe acilea eram copiloti ...amandoi la fel de slabi dar cu mare experienta in joystickuri:ha:...unul sugera sa "o ia cu drift" altul ..."dai span in plm spre rapa ca ne dam peste cap" ... pilotul saracu ...la un moment dat exasperat ..."urcati-va ma voi la volan":ha: Una peste alta toti 3 iti multumim ptr acea experienta ...din vara! :h5

De atunci s-au mai schimbat unele lucruri ... pilotul merge f bine in offroad, copilotii si-au luat in primire cazanele proprii ... si au trecut in drum si pe la biserici sa aprinda lumanari ...sa nu ne mai vada Dumnezeu ... :ha:

Ideea de "curs de predare RB" ...ar fi interesanta ...un prim stagiu cu predare teoretica si practica (in teren cu explicatii si cu tot tacamul)cred ca o sa te contactam curand sa facem una mica ...ptr "gruparea din sud" ... daca mai sunt si alti doritori ... cred ca ni se pot alatura ... :tk Nu ca noi n-am stii cu ce se mananca ...dar sunt multe chestii care probabil ca nu le stim ... :h5

Elvise ... pune situatia cand montezi un senzor de cardan care te fura ca in codru ...:ha: Ptr cunoscatori ... :x

Rotatiile la cardan sunt mai multe decat poate citi/contoriza senzorul ...de aici rezulta erori ...de pana la 30%! :grin:

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use