dansoare Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 salut! poate descrie cineva cit de cit traseul-lungime,grad de dificultate? stiu ca sint mai multi baieti de pe forum care au facut acest traseu. daca e uscat se poate cu AT-uri? masina e patrol scurt inaltat,troliu,blocant spate. multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Track din Fieni Dupa parerea mea, pe uscat, cu troliu nu ai cum sa nu urci :) Din fieni sunt cam 30 km pana pe varf, dar macar vreo 18 sunt pe drum (asfalt) pana incepe urcarea. Daca te tii de track ajungi fara probleme. Ti-am figurat urcarea pe varf ca o bucla, unii colegi au urcat pe direct, eu am urcat mereu "prin spate" :) Pe ud insa nu cred ca reusesti cu ATuri.Daca se intampla sa ajungi acolo si sa constati ca e ud si nu poti, treci frumos dealul spre Stoenesti / Valea Badenilor si urci de acolo, fara emotii chiar si cu ATuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: virful leaota prin romanescu multumesc watcher! prin valea badenilor am urcat acum doua saptamini,e foarte usor intr-adevar pt orice 4x4. urcarea prin runcu ar fi o provocare. probabil voi incerca pt ca se anunta soare.numai sa nu fie drumul surpat,spunea cineva intr-un post ca niste baieti din db s-au intors afirmind asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Blocat de padurari , interzis cu semn, nu surpat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 12, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: virful leaota prin romanescu ok,am inteles. poate te lasa cu vorba buna,doar nu pleci cu nimic in spate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Salut Cand vrei sa pleci? LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: virful leaota prin romanescu salut! duminica asta,pe 18. cred ca merge si kali. mai sint doritori? ai vrea sa mergi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: virful leaota prin romanescu S-ar putea sa plecam sambata dimineata insa nu este nimic hotarat. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: virful leaota prin romanescu cite masini? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: virful leaota prin romanescu salut! duminica asta,pe 18. cred ca merge si kali. mai sint doritori? ai vrea sa mergi? I'm in ... cu Pajero SWB, MT, troliu, sufe, gratar + mici :), etc Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: virful leaota prin romanescu cite masini? Nu stiu nici cand mergem nici cate masini.Cand voi avea toate datele te anunt. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: virful leaota prin romanescu ok! noi mergem duminica 18 cu plecare la 7.30-8.00,2 masini: 1. dansoare nissan patrol scurt troliu,blocant,AT-uri 2.kali pajero,troliu,blocante,MT-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 (editat) Re: virful leaota prin romanescu salut, Mai sunt locuri duminica? Eu am un terrano I cu MT-uri, troliu,sufe si.... scurgeri de motorina :x. Am incercat sa urc pe acest traseu pe 03.09. dar eram singur si drumul nu e chiar usor. Nu promit ca va insotesc dar ai fi bine de stiut unde e punctul de plecare duminica? ( pentru orice eventualitate). :tk Editat Septembrie 15, 2011 de gedaci_2005 EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: virful leaota prin romanescu salut! ne vom intilni probabil la benzinaria de la intersectia ion mihalache cu calea grivitei,inainte de pod-pasarela. o vom lua spre tirgoviste. ora-7.30,maxim 8.00. cit de greu e? ce te-a oprit de fapt sa urci? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Sotia m-a facut sa ma intorc in primul rand. Mi-a reamintit prima regula a Off Roadului( si aici avea dreptate) ERAM SINGURI. In plus, erau niste nori care ne dadeau tarcoale si daca ne prindea ploaia acolo.... nici nu vreau sa ma gandesc. Am parcurs cam 3-3,5 km de la drumul principal si nu am apucat sa o troliez. "Drumul" era perfect uscat, noroi f putin. Pantele la coborare au fost cam abrupte. Eu sunt in weekend in Targoviste cu agregat+ copiloata, dar nu pot spune exact acum daca duminica va vom insoti. Imi poti da te rog un numar de telefon la care sa ne auzim eventual sambata seara. O seara buna. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: virful leaota prin romanescu si eu sint cu sotia si cei doi copii. 0766318588 sau 0723521411. simbata pe zi ma duc la cabana ciucas si apoi cu piciorul pe virf si nu cred ca e semnal dar spre seara sint cu siguranta acasa. si eu am incalcat de multe ori prima regula... o seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Septembrie 15, 2011 Partajează Postat Septembrie 15, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Ok. Ramane sa ne auzim sambata seara. Distractie placuta sambata. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Salut! Merg si eu daca nu deranjez, cu vitara cu troliu si blocanti. Eu sunt din tirgoviste. Unde si la ce ora ne vedem? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Oare o NavaRa cu AT poate ajunge alături de voi? Multumesc. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Oare o NavaRa cu AT poate ajunge alături de voi? Multumesc. salut, eu am fost pe acest drum si nu as recomda sa bagi Navara. Sunt cateva viraje in padure foarte stranse si e cam greu sa treci. O zi buna. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Multumesc de sfat. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: virful leaota prin romanescu anul trecut a facut acest traseu si o mazda BT50 cu AT-uri, nu vad de ce nu s-ar putea cu navara. dovada http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53758-Invitatie-pt-Sambata-19-iunie-vf-Leaota-bujorii-de-munte si oricum, e un patrol cu voi.... distractie placuta, asteptam poze si filme. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Multumesc de sfat. Salutari, am vazut filmuletele, si arata destul de "fioros" traseul pe ud, insa pe uscat nu cred sa fie chiar asa de dificil ... oricum, avem trolii, sufe, lopata - adica cam tot ce trebuie - eu zic ca te descurci cu navara :) Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Am văzut si eu topicul. Sa fiu sincer mie nu prea mi s-a părut ca Mazda a mers...mai mult a fost tarata......as fi venit cu plăcere dar nu vreau sa fiu o povara pentru nimeni...... Pe alte trasee mai accesibile va voi insoti cu plăcere.... Drum bun! Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Am văzut si eu topicul. Sa fiu sincer mie nu prea mi s-a părut ca Mazda a mers...mai mult a fost tarata......as fi venit cu plăcere dar nu vreau sa fiu o povara pentru nimeni...... Pe alte trasee mai accesibile va voi insoti cu plăcere.... Drum bun! Serios ? :ha: La cata seceta a fost in perioada asta, inclusiv acolo, unde am ramas cu Mazda, sigur este uscat si poate urca oricine fara incidente....... Daca abordarea mea ar fi fost, mai de la plecare, putin mai in forta si santul ala incalecat altfe, as fi trecut si eu fara probleme....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate