thx Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Maine plecam si noi 2buc Discovery si o buc Nissan pick-up. La ora 7.00 ne vedem la LIDL Chitila dupa care ne auxim pe ch 22 sau ch 16. Drumuri Bune PS Noi urcam pe Valaea Badenilor si cobaram prin Runcu. Distractie placuta LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 Re: virful leaota prin romanescu anul trecut a facut acest traseu si o mazda BT50 cu AT-uri, nu vad de ce nu s-ar putea cu navara. dovada http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53758-Invitatie-pt-Sambata-19-iunie-vf-Leaota-bujorii-de-munte si oricum, e un patrol cu voi.... distractie placuta, asteptam poze si filme. Anul trecut a fost una, anul asta e alta ... Intre timp drumul s-a stricat si fagasele s-au marit ... Am facut ambele variante in iulie (urcare si coborare pe Runcu si plimbare pe Valea Badenilor) 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Salutari, am vazut filmuletele, si arata destul de "fioros" traseul pe ud, insa pe uscat nu cred sa fie chiar asa de dificil ... oricum, avem trolii, sufe, lopata - adica cam tot ce trebuie - eu zic ca te descurci cu navara :) Stai linistit, ca tu treci oricand. Ai trecut prin altele mai rele cu noi:grin::br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Am văzut si eu topicul. Sa fiu sincer mie nu prea mi s-a părut ca Mazda a mers...mai mult a fost tarata......as fi venit cu plăcere dar nu vreau sa fiu o povara pentru nimeni...... Pe alte trasee mai accesibile va voi insoti cu plăcere.... Drum bun! om bun, de-a lungul timpului TOTI am fost trasi/tarati/impinsi... nu cred ca exista traseu pe care TOTI sa poata spune de la inceput: "pe asta il fac fara probleme"... iar filemle si pozele se fac mai cu drag atunci cand ramane o masina intepenita si se procedeaza la recuperare:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Ai si tu dreptate....doar ca după Patrol Navara asta mi se pare ASA mica si fragila.......mă car sa ii iau niște scuturi sa o putem tara ca pe sanie.....:) Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: virful leaota prin romanescu foarte usor mi s-a parut traseul...ca o plimbare de duminica, dar prin padure:wink:..dar sigur din cauza ca a fost foarte uscat An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: virful leaota prin romanescu asteptam poze si filme din partea participantilor:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: virful leaota prin romanescu V-am auzit prin statie . Noi eram prin M. Grohotis. Daca te uiti pe harta e ceva distanta in linie dreapta.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: virful leaota prin romanescu A fost foarte fain, urcarea prin padure a avut citva momente mai delicate dar nu a fost nevoie decit de o troliere si doua "sufari" :grin: In rest, peisaj superb, participanti de cea mai buna calitate si frig rau la peste 2000 m. Multumim Ciprian pentru "deschiderea drumului" :br Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Stai linistit' date=' ca tu treci oricand. Ai trecut prin altele mai rele cu noi:grin::br[/quote'] Ai avut dreptate, mai ales cu MT-urile astea noi n-am "dat inapoi" nici un cm :grin: Astept cu nerabdare sa mai vin cu voi la din alea "mai rele" ... mai ales ca ar cam fi cazul sa inceapa ploile si noroaiele :banana Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: virful leaota prin romanescu salut! ne-am intors cu bine,a fost o iesire foarte reusita,colegii de exceptie! au avut rabdare cu mine,m-au incurajat, m-au ajutat si le multumesc! foarte bune si gratarele! sper sa mai iesim cit de curind. am descoperit la aceasta iesire doua lucruri: 1.blocantul spate e mort si ingropat 2.imi trebuie neaparat MT-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Re: virful leaota prin romanescu 2 buc Land Rover si un Nissan pick-up am facut acelasi traseu insa cu urcare dinspre Valea Badenilor si cobarare spre Runcu. Ne-am intalnit sus , in golul alpin cu celalalt grup care a facut acelasi traseun insa invers. Varful Leaota l-am cucerit pe partea abrupta ( nu pe drum ) . Imi aduc aminte de o imagine care imi da fiori si acum - scara de la FOCA din stanga si mai apoi la 20-30 cm multe sute de metri de prapastie - nu mai fac !!!, insa a meritat efortul. Intr-adevar urcarea dinspre Runcu este dificila si foarte tehnica - a fost dificila si pe cobarare - daca ploua esti mancat . Drumul s-a stricat mai rau decat anul trecut. Bravo colegilor care au urcat dinspre Runcu. @dansoare - pacat de Nissan-ul tau ca nu este incaltat mai agresiv- asa masina merita . Urcarea brutala spre Varful Leaota.... http://img217.imageshack.us/img217/9448/img0098h.jpg http://img713.imageshack.us/img713/6125/img0097dj.jpg http://img268.imageshack.us/img268/7897/img0095yn.jpg http://img88.imageshack.us/img88/868/img0093no.jpg http://img204.imageshack.us/img204/265/img0103ye.jpg http://img534.imageshack.us/img534/2026/img0085hz.jpg Mai urmeaza.... Editat Septembrie 19, 2011 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Septembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: virful leaota prin romanescu multumesc! toti au spus la fel. fii fara grija,o rezolv curind. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Mai bine mai tarziu decat niciodata - poze de la Leota :grin: EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Inca un rand... :x EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: virful leaota prin romanescu Ultima parte... EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Re: virful leaota prin romanescu Scuze de intarziere .... [video=youtube;mrS-9Vu-PEc] [video=youtube;-qjPYxdbFq4] Editat Octombrie 24, 2011 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate