Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in Muntii Vrancei

IulianMelinteanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: in Muntii Vrancei

Domnilor haideti sa stabilim un traseu pt saptamana viitoare, ca nu mai este mult pana pe 15 si se pare ca vom avea parte de noroi, spre fericirea noastra in loc de praf, cum am avut saptamana trecuta :banana

Am luat legatura si cu noul posesor de YJ, e din Naruja si se pare ca se va integra bine in grupul nostru ;) Poate il convingem si pe el sa vina la o plimbare...

Mergem pe Lacauti sau facem Vintileasca si eventual urcam si pana la Monteoru. IN zona aia ar fi cateva obiective de vizitat : pietrele fetei, o cascada care imi scapa momentan cum se cheama, manastirea Monteoru sau schitul Poiana Marului.....

ce ziceti?

Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SALUTARE TUTUROR NUMELE MEU E FLORIN .SINT POSESOR AL UNUI YJ, AM AUZIT DE IESIREA VOASTRA PE DATA DE 15 SI SINT FOARTE INCINTAT:brO SA IAU LEGATURA CU RADU PT MAI MULTE DETALII. ABIA ASTEPT SA VA CUNOSC SI SA FACEM CIT MAI MULTE TRASEE IMPREUNA

Link spre comentariu

SALUTARE TUTUROR NUMELE MEU E FLORIN .SINT POSESOR AL UNUI YJ, AM AUZIT DE IESIREA VOASTRA PE DATA DE 15 SI SINT FOARTE INCINTAT:brO SA IAU LEGATURA CU RADU PT MAI MULTE DETALII. ABIA ASTEPT SA VA CUNOSC SI SA FACEM CIT MAI MULTE TRASEE IMPREUNA

Link spre comentariu

Ti-am urmarit odata (pe longinescu) masina si o admiram, Imi Pare bine sa se mai alature un Wrengler la iesirile noastre .

ATENTIE ! AU VENIT NAMOALELE :banana CAT LE-AM DUS DORUL !

Pentru iesirea de pe 15 trebuie ales cu grija traseul pentru ca cu AT uti nu se face fata in namoale . Petru asta ne gasim la o cafea si stabilim :gr1

Link spre comentariu

se pare ca e clara treaba ... se lanseaza balenele la namol ....:) Sper sa merg cu voi... teoretic sunt in Focsani , vin sa pregatesc masina pentru o prieteneasca iesire , printr-o alta iesire :) se pare.... sa avem vreme buna !

:clVitara 16B:cl
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

cred ca ma bag si eu...acum plec de la bucale...

ma duc mai tarziu macar pana in vie sa vad daca e moale...sau pana la dalhauti daca am timp....

MA BAG MAINE doar daca e noroi...VREAU NAMOLLLL

Link spre comentariu

cred ca ma bag si eu...acum plec de la bucale...

ma duc mai tarziu macar pana in vie sa vad daca e moale...sau pana la dalhauti daca am timp....

MA BAG MAINE doar daca e noroi...VREAU NAMOLLLL

Numai la NAMOL iti este gandul Saviane .....nu ar fi mai bine sa mergem la :x?

Link spre comentariu

am ajuns....pare umed... ma duc sa pun rotile de arat si o iau prin vie...tineti telefoanele aproape....poate ma scufund....

maine daca ne strangem macar 3 masini mergem la o mini ieseala....

Link spre comentariu

bai Rechine am decis sa facem un pact: pana cand nu scoti samuraiul la noroi, nu mai iesim nici noi..... asa in spirit de solidaritate :ha::ha::ha:

Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu...
Link spre comentariu

am testat terenul in vie si pe camp....destul de uscat....naspa....lu' Meli ii era lene...asa ca s-a amanat.....poate de craciun prindem ceva...namol....

Link spre comentariu

am testat terenul in vie si pe camp....destul de uscat....naspa....lu' Meli ii era lene...asa ca s-a amanat.....poate de craciun prindem ceva...namol....

pentru 2 ore , in care o ora jumate faceam pe drum .... intradevar imi era lene ..... mare lene :hl

Acum e momentul de namoale , a bagat oprisan namoale in judet .

Editat de IulianMelinteanu
Link spre comentariu

Bai Saviane, s-a terminat culesul! Incearca si tu mai prin padure ca cica la munte au bagat astia noroi calitatea intai!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare