IulianMelinteanu Postat Octombrie 2, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2011 Re: in Muntii Vrancei Organizam o iesire peste 2 sapamani ? pe 15.10 adica Sambata. Cine se baga ? Deja suntem doi , eu si SAW . NAMOALE OBLIGATORIU !:banana DACA PLOUA :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: in Muntii Vrancei Mai stai cuminte Mely ca numai maine nu-i Bogata si daca vi nepregatit ramane cupa fara stapan :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2011 Re: in Muntii Vrancei Mai stai cuminte Mely ca numai maine nu-i Bogata si daca vi nepregatit ramane cupa fara stapan :ha::ha: trebuie sa am antrenament ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 Re: in Muntii Vrancei Domnilor haideti sa stabilim un traseu pt saptamana viitoare, ca nu mai este mult pana pe 15 si se pare ca vom avea parte de noroi, spre fericirea noastra in loc de praf, cum am avut saptamana trecuta :banana Am luat legatura si cu noul posesor de YJ, e din Naruja si se pare ca se va integra bine in grupul nostru ;) Poate il convingem si pe el sa vina la o plimbare... Mergem pe Lacauti sau facem Vintileasca si eventual urcam si pana la Monteoru. IN zona aia ar fi cateva obiective de vizitat : pietrele fetei, o cascada care imi scapa momentan cum se cheama, manastirea Monteoru sau schitul Poiana Marului..... ce ziceti? Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
T FLORIN Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: in Muntii Vrancei SALUTARE TUTUROR NUMELE MEU E FLORIN .SINT POSESOR AL UNUI YJ, AM AUZIT DE IESIREA VOASTRA PE DATA DE 15 SI SINT FOARTE INCINTAT:brO SA IAU LEGATURA CU RADU PT MAI MULTE DETALII. ABIA ASTEPT SA VA CUNOSC SI SA FACEM CIT MAI MULTE TRASEE IMPREUNA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
T FLORIN Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: in Muntii Vrancei SALUTARE TUTUROR NUMELE MEU E FLORIN .SINT POSESOR AL UNUI YJ, AM AUZIT DE IESIREA VOASTRA PE DATA DE 15 SI SINT FOARTE INCINTAT:brO SA IAU LEGATURA CU RADU PT MAI MULTE DETALII. ABIA ASTEPT SA VA CUNOSC SI SA FACEM CIT MAI MULTE TRASEE IMPREUNA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: in Muntii Vrancei SALUTARE TUTUROR NUMELE MEU E FLORIN .SINT POSESOR AL UNUI YJ, AM AUZIT DE IESIREA VOASTRA PE DATA DE 15 SI SINT FOARTE INCINTAT:brO SA IAU LEGATURA CU RADU PT MAI MULTE DETALII. ABIA ASTEPT SA VA CUNOSC SI SA FACEM CIT MAI MULTE TRASEE IMPREUNA Ti-am urmarit odata (pe longinescu) masina si o admiram, Imi Pare bine sa se mai alature un Wrengler la iesirile noastre . ATENTIE ! AU VENIT NAMOALELE :banana CAT LE-AM DUS DORUL ! Pentru iesirea de pe 15 trebuie ales cu grija traseul pentru ca cu AT uti nu se face fata in namoale . Petru asta ne gasim la o cafea si stabilim :gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: in Muntii Vrancei Va invit la o cafea la "birou", dar nu astazi pt ca am foarte multa treaba..... Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: in Muntii Vrancei se pare ca e clara treaba ... se lanseaza balenele la namol ....:) Sper sa merg cu voi... teoretic sunt in Focsani , vin sa pregatesc masina pentru o prieteneasca iesire , printr-o alta iesire :) se pare.... sa avem vreme buna ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: in Muntii Vrancei Se pare ca nu pot iesi sambata ! Am spart capacul de la culbutori si cam curge serios ulei pe deasupra motorului . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: in Muntii Vrancei baga niste silicon de-ala rosu si mai merge lejer 100.000 km....:) :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Octombrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: in Muntii Vrancei baga niste silicon de-ala rosu si mai merge lejer 100.000 km....:) am bagat ! degeaba , s-a rupt rau ! incerc maine sa il lipesc cu ceva ! cred ca SuperGlue ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: in Muntii Vrancei am bagat ! degeaba , s-a rupt rau ! incerc maine sa il lipesc cu ceva ! cred ca SuperGlue ! se baga cineva la o Ieseala Duminica 11 decembrie 2011 la releu (releul de televiziune pe magura) ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Re: in Muntii Vrancei Noi mergem pe releul de pe Pietrosu .... te bagi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: in Muntii Vrancei se baga cineva la o Ieseala Duminica 11 decembrie 2011 la releu (releul de televiziune pe magura) ? Foarte tentant Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: in Muntii Vrancei cred ca ma bag si eu...acum plec de la bucale... ma duc mai tarziu macar pana in vie sa vad daca e moale...sau pana la dalhauti daca am timp.... MA BAG MAINE doar daca e noroi...VREAU NAMOLLLL :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriancretu2002 Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: in Muntii Vrancei cred ca ma bag si eu...acum plec de la bucale... ma duc mai tarziu macar pana in vie sa vad daca e moale...sau pana la dalhauti daca am timp.... MA BAG MAINE doar daca e noroi...VREAU NAMOLLLL Numai la NAMOL iti este gandul Saviane .....nu ar fi mai bine sa mergem la :x? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: in Muntii Vrancei am ajuns....pare umed... ma duc sa pun rotile de arat si o iau prin vie...tineti telefoanele aproape....poate ma scufund.... maine daca ne strangem macar 3 masini mergem la o mini ieseala.... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: in Muntii Vrancei am ajuns....pare umed... Ma duc sa pun rotile de arat si o iau prin vie...tineti telefoanele aproape....poate ma scufund.... Maine daca ne strangem macar 3 masini mergem la o mini ieseala.... vrem namoale ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: in Muntii Vrancei Ne auzim la 9 la telefon ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: in Muntii Vrancei Hai bre, ce-ati facut? Namoale, namoale si ....... ????? Care, cum , ce....? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduRUK Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: in Muntii Vrancei bai Rechine am decis sa facem un pact: pana cand nu scoti samuraiul la noroi, nu mai iesim nici noi..... asa in spirit de solidaritate :ha::ha::ha: Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Re: in Muntii Vrancei am testat terenul in vie si pe camp....destul de uscat....naspa....lu' Meli ii era lene...asa ca s-a amanat.....poate de craciun prindem ceva...namol.... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Decembrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Re: in Muntii Vrancei am testat terenul in vie si pe camp....destul de uscat....naspa....lu' Meli ii era lene...asa ca s-a amanat.....poate de craciun prindem ceva...namol.... pentru 2 ore , in care o ora jumate faceam pe drum .... intradevar imi era lene ..... mare lene :hl Acum e momentul de namoale , a bagat oprisan namoale in judet . Editat Decembrie 13, 2011 de IulianMelinteanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Re: in Muntii Vrancei am testat terenul in vie si pe camp....destul de uscat....naspa....lu' Meli ii era lene...asa ca s-a amanat.....poate de craciun prindem ceva...namol.... Bai Saviane, s-a terminat culesul! Incearca si tu mai prin padure ca cica la munte au bagat astia noroi calitatea intai! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate